Emir Spahić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 16:09

Omerbavarac je napisao/la:
harishp je napisao/la: Omere jesi li gledao tekmu??????
Naravno da jesam, kao i skoro sve tekme Seville u ovoj sezoni.
Ne kritikujem ja zbog kartona, vec zbog (ne)razmisljanja s kim bi mogao igrati, odnosno protiv koga naredne sedmice.
Ja bih pustio protivnika, pa nek bude gol. :mrgreen:
:mrgreen:
E tek onda nebi zaigrao,ne samo protiv Barcelone. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 okt 2011, 16:10

harishp je napisao/la: Ko kaze da smo imenjaci,cak ni na nicku to ne govori.Ovaj naginje na Engleski stih.
Uostalom,taj @ljegenda ne voli ni samog sebe.
Ja kažem da ste imenjaci pa bili nebili nebitno ,on naginje na engleski a ti na vjerski stih harispop :mrgreen:

Hare što uvjek moraš ,u svakoj diskusiji podcjeniti drugog forumaša :?: (ne vezano za mene ,mene nisi uvrijedio ne smatram ovo uvredom nekom ,ali u većini tvojih postova je tako kad diskutuješ sa drugima ) ,vuk dlaku mjenja ali ti nikada ;)

Pa vidilo se i na njemu kad je dobio karton da mu je žao ,pa je pogledoa ka sudiji ,imao je u podsvjesti taj karton i meč sa Barcom,ali nije mu bilo suđeno i šta ima veze ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 16:14

Iznenadjen i uvredjen :mrgreen:
Osjetljiv poput latice ruze.
Osnovno pravilo Cevljanovica kaze,nemozes bosti a da ne budes uboden,moj ti ljegenda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 okt 2011, 17:00

Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje,ne mozes mi ga ti i neki slicni tebi zabraniti da iznesem sto mislim ;) kakve veze imaju moji postovi sa ovom raspravom,vi kad nemate sta reci odmah se hvatate za postove.Susica sam prije prozivao,nakon ovog u Francuskoj sam cestitao na igri,Spahic je dosad pruzao dobre partije,a sve je to usrao mecom u Parizu kada je napravio bespotreban penal i izbacio nas sa EP,jer mislim da cemo tesko proci Portugal,jer kakvo bi te EP bilo bez Ronalda,Nanija itd. ;) zato budi opusten nisam te nigdje prozivao,tako da prodji se i ti mene ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 17:23

harry_90 je napisao/la:Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje,ne mozes mi ga ti i neki slicni tebi zabraniti da iznesem sto mislim ;) kakve veze imaju moji postovi sa ovom raspravom,vi kad nemate sta reci odmah se hvatate za postove.Susica sam prije prozivao,nakon ovog u Francuskoj sam cestitao na igri,Spahic je dosad pruzao dobre partije,a sve je to usrao mecom u Parizu kada je napravio bespotreban penal i izbacio nas sa EP,jer mislim da cemo tesko proci Portugal,jer kakvo bi te EP bilo bez Ronalda,Nanija itd. ;) zato budi opusten nisam te nigdje prozivao,tako da prodji se i ti mene ;)
Problem je sto ti sa tvojim ''misljenjem''si jako dvolican i cinican.
Ako navedes da se necemo plasirati nikada sa Papetom ni u baraz a kamoli direktno.
Kako onda mozes sputavati Spahicu da nas je kostao direktnog plasmana na Evropsko.
Naveo si da je Spahic mrtav za tebe zbog penala ''koji uopste i nije ni postojao,to je vec odavno i pregledano i prezvakano.Cak i iz drugih drzava to isto ponavljaju i govore da su Francuzi po drugi put nezasluzeno otisli na prvenstvo ovaj put zbog nepostojeceg penala.
Sto si tice prozivanja,prozvao si mene za broj postova,sta ciniti ,ovo,ono a ti ih sam imas hejbet.Tako nemoj Reufe da ti se djeca smiju.
I cuj cestitao Papetu na tekmi u Parizu a do tada se izivljavao sa svojim blesavim postovima.Pa nismo samo tom tekmom dosli do najveceg broja bodova ikada u kvalifikacijam.Bilo je tu jos sest pobjeda,dva remija i dva poraza.
Ali od tebe su se vazda cule samo kritike.
Nakon ovoga mozemo polako i zavrsiti.Citiraj sta god hoces,ali vjeruj mi da raja ovdje itekako cita sta ostali pisu.Ako zayebavas sebe,druge zayebati neces garant.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 okt 2011, 18:45

harishp je napisao/la:Osnovno pravilo Cevljanovica kaze,nemozes bosti a da ne budes uboden,moj ti ljegenda.
:lol: :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 okt 2011, 23:30

harry_90 je napisao/la:Opet me proziva ovaj lik,sta god napisem on je tu da komentarise moje postove ..jadnicak nema druga posla pa se ganja po netu,zalosno.. cuj nestalo mi materijala :lol: za razliku od tog lika imam pametnija posla radit,a ne cekat da ko sta napise da bih ga citirao i pravio se pametan.. malo svjezeg zraka nije na odmet ;)
Rece ti nema ljutnje. :mrgreen: Sori ako sam te uvrijedio, nego nesto mi je bilo zanimljivo, a imao sam malcice slobodnog vremena. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 okt 2011, 22:09

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

Sevilla - Racing Santander

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 okt 2011, 22:43

skinu mu golman sa linije loptu, zamalo da ga zabije Spaha.
ali nema veze, odlican je zato u odbrani

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 okt 2011, 23:55

2:2..... spas u 92. minuti. :D
Sevilla i dalje bez poraza, Racing i dalje bez pobjede.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 okt 2011, 00:01

calcio je napisao/la:2:2..... spas u 92. minuti. :D
i spahic bez zutog haha
...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 okt 2011, 00:07

panties je napisao/la:
calcio je napisao/la:2:2..... spas u 92. minuti. :D
i spahic bez zutog haha
Vece je iznenađenje sto Spaha nije dobio zuti,nego ovaj remi Seville :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 okt 2011, 11:57

gledao sam sinoc cijelu utakmicu i ovo je jedno po meni od losijih izdanja spahica
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 okt 2011, 18:45

avenija je napisao/la:gledao sam sinoc cijelu utakmicu i ovo je jedno po meni od losijih izdanja spahica
da,jako losa partija Spahica,jednostavno covjek nije imao svoj dan! evo navijaci su ga kao izabrali za igraca utakmice,a relano on je bio najslabiji u Sevili,ali oni hoce da ga ohrabre pred nastavak sezone! Spahic je kriv za oba gola Racinga,katastrofalno je reagovao kod oba primljena gola,odavno ga nisam gledao losijeg! ali to je u fudbalu normalno,nekad igrac jednostavno nema svoj dao,kao sto ga Spahic nije imao sinoc... Mislim da je Spaha odigrao najlosiju utakmicu u zadnjih godinu dana! a to da je igrac utakmice,je obicna sprdnja,uostalom to zna svako ko je gledao utakmicu!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 okt 2011, 18:50

Spaha nije bio loš .A to što je bio igrač utakmice po izboru navijača govori da samo u ovoj zemlji ovaj sport ima još bolesnika koji ga vjerno prate .Nije slučajno da svi naši igrači u ligama petice redovno bivaju izabrani za igrača utakmice neovisno kako odigrali.Samo je još nama zanimljivo otiči na site tipa goal.com i glasati . :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 31 okt 2011, 21:06

Sevilla vs Granada

http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Arenasport 1 uživo, Spaha 8-)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 31 okt 2011, 22:11

TV 1 - Spahić
SK - Begović

Malo premještanja sa jednog programa na drugi ;)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 okt 2011, 22:52

I da mi neko kaze kako nije kladionica u pitanju?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 31 okt 2011, 22:54

Za_raju je napisao/la:I da mi neko kaze kako nije kladionica u pitanju?
:roll:
Jok zato je Roberto (Granada) 3,4 zicera skino kako nogom tako jednom rukom kod r. 1-0 :mrgreen:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 31 okt 2011, 22:56

veceras je golman granade bio napusen.. :D
Volim te Bosno!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 18 gostiju.