harry_90 je napisao/la:Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje,ne mozes mi ga ti i neki slicni tebi zabraniti da iznesem sto mislim

kakve veze imaju moji postovi sa ovom raspravom,vi kad nemate sta reci odmah se hvatate za postove.Susica sam prije prozivao,nakon ovog u Francuskoj sam cestitao na igri,Spahic je dosad pruzao dobre partije,a sve je to usrao mecom u Parizu kada je napravio bespotreban penal i izbacio nas sa EP,jer mislim da cemo tesko proci Portugal,jer kakvo bi te EP bilo bez Ronalda,Nanija itd.

zato budi opusten nisam te nigdje prozivao,tako da prodji se i ti mene

Problem je sto ti sa tvojim ''misljenjem''si jako dvolican i cinican.
Ako navedes da se necemo plasirati nikada sa Papetom ni u baraz a kamoli direktno.
Kako onda mozes sputavati Spahicu da nas je kostao direktnog plasmana na Evropsko.
Naveo si da je Spahic mrtav za tebe zbog penala ''koji uopste i nije ni postojao,to je vec odavno i pregledano i prezvakano.Cak i iz drugih drzava to isto ponavljaju i govore da su Francuzi po drugi put nezasluzeno otisli na prvenstvo ovaj put zbog nepostojeceg penala.
Sto si tice prozivanja,prozvao si mene za broj postova,sta ciniti ,ovo,ono a ti ih sam imas hejbet.Tako nemoj Reufe da ti se djeca smiju.
I cuj cestitao Papetu na tekmi u Parizu a do tada se izivljavao sa svojim blesavim postovima.Pa nismo samo tom tekmom dosli do najveceg broja bodova ikada u kvalifikacijam.Bilo je tu jos sest pobjeda,dva remija i dva poraza.
Ali od tebe su se vazda cule samo kritike.
Nakon ovoga mozemo polako i zavrsiti.Citiraj sta god hoces,ali vjeruj mi da raja ovdje itekako cita sta ostali pisu.Ako zayebavas sebe,druge zayebati neces garant.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu