RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 okt 2011, 17:06

VolimTz je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:po tome bi Notingem trebao da bude član prve lige, ali nisu. Pogodi gdje se nalaze ? Kad budete počeli šta ulagat možete i očekivat nešto, a ništa ne ide na lijepe oči.
Mozda bi i ulagali da dobijamo pare od industrije iz NAŠIH gradova.
Pa to i jest razlika izmedju socijalistickog i kapitalistickog sustava. Iza koga danas stoji grad, opcina? Nikoga. A i ako stoji, to su simbolicni iznosi nedovoljni za mjesecne obveze. Za danasnji nogomet je potreban rad, ulaganje u svoje uvjete i infrastrukturu te financijske mogucnosti, sponzorstva. Proslo je doba kad se po socijalistickom dekretu sav novac slijevao u regionalne centre koji su dalje rasporedjivali taj novac po zelji i potrebi, pa tako i u sporske svrhe. Tuzla bi, kao veliki grad, odnosno Sloboda, danas trebala traziti potporu svojih lokalnih biznismena, jer vjeruj, grad, drzava, danas vise pomoci nikome nece, samo ''privatizacija''. Da li ce netko shvatiti, prihvatiti takvo sto, i krenuti dalje, to je druga stvar, ako ne prihvati, moze samo pisati u vjetar, sto bi se reklo, proklinjuci zlu kob i srecu, zanemarujuci tuznu cinjenicu da nikoga jednostavno ne zanima vlastiti gradski klub kad vec od toga danas i nema neke koriste, a grad/opcina nema obveze da ga cini jakim. Normalno, vecina to sebi nece ni htjeti priznati.
Sad, ja sumnjam da ces ti uopce shvatiti ovo napisano, odnosno odmahnut ces rukom i reci ''ah, mi zasluzujemo vise''. Svakako, ali, to vam nitko pokloniti nece, i nije Olimpic, ili netko deseti, tome kriv. Kao sto ti citirani momak rece - uloziti u sebe i svoje uvjete, pa onda se nesto moze ocekivati. Drugacije ne.
...Život za Široki...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 okt 2011, 17:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:po tome bi Notingem trebao da bude član prve lige, ali nisu. Pogodi gdje se nalaze ? Kad budete počeli šta ulagat možete i očekivat nešto, a ništa ne ide na lijepe oči.
Pa to i jest razlika izmedju socijalistickog i kapitalistickog sustava. Iza koga danas stoji grad, opcina? Nikoga. A i ako stoji, to su simbolicni iznosi nedovoljni za mjesecne obveze. Za danasnji nogomet je potreban rad, ulaganje u svoje uvjete i infrastrukturu te financijske mogucnosti, sponzorstva. Proslo je doba kad se po socijalistickom dekretu sav novac slijevao u regionalne centre koji su dalje rasporedjivali taj novac po zelji i potrebi, pa tako i u sporske svrhe. Tuzla bi, kao veliki grad, odnosno Sloboda, danas trebala traziti potporu svojih lokalnih biznismena, jer vjeruj, grad, drzava, danas vise pomoci nikome nece, samo ''privatizacija''. Da li ce netko shvatiti, prihvatiti takvo sto, i krenuti dalje, to je druga stvar, ako ne prihvati, moze samo pisati u vjetar, sto bi se reklo, proklinjuci zlu kob i srecu, zanemarujuci tuznu cinjenicu da nikoga jednostavno ne zanima vlastiti gradski klub kad vec od toga danas i nema neke koriste, a grad/opcina nema obveze da ga cini jakim. Normalno, vecina to sebi nece ni htjeti priznati.
Sad, ja sumnjam da ces ti uopce shvatiti ovo napisano, odnosno odmahnut ces rukom i reci ''ah, mi zasluzujemo vise''. Svakako, ali, to vam nitko pokloniti nece, i nije Olimpic, ili netko deseti, tome kriv. Kao sto ti citirani momak rece - uloziti u sebe i svoje uvjete, pa onda se nesto moze ocekivati. Drugacije ne.
Svi "naši" biznismeni sjede u sarajevu i dižu pare iz TE i iz sličnih preduzeća koja rade stabilno i koja slučajno profitiraju. Sve ostalo propada ili je već otišlo u tri lijepe zajedno sa sportom ( KK, RK i sl.). Tako da nema ko da ulaže u svoj grad.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 okt 2011, 17:25

Očajna igra nasih igrača danas. Nisam ni očekivao da ćemo poderati nezgodni Olimpic, ali sam očekivao barem dobro zalaganje i neriješen rezultat. Ipak, ovo što prije zaboraviti i krenuti dalje. Sada slijedi revanš u kupu i treba se okrenuti ka tome.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 16 okt 2011, 18:27

lupate gluposti čuj smjena mirze varešanovića,sa ovom ekipom je uspjeh ostanak u ligi.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 okt 2011, 18:28

Slabo skroz, totalno smo pobacili. Nikako mi neće u glavu kako uvijek odigramo loše prvo poluvrijeme, :twisted: :twisted: a tek u drugom odigramo nešto?

Danas su najbolji bili Škaljić i Zolj, ostalo nije vrijedno komentara. onaj Okić mi ide opasno na živce, evo prošlo 10 kola a još gola nije dao. I Stokić i spahić nigdje veze. Možda je vrijeme da se daje šansa najboljim juniorima, ovako više ne ide. Mirza biseru jedan što ne igra Duraković i demić od prve minute? Neka ga neko upita. Neko reče da je namješteno. :lol: :lol: Čuj namješteno, ma ako ste gledali a jeste, Olimpic je zasluženo dobio. Ipak ZAIMOVIĆ se osjeti u tome se slažemo. Nek se neki igrači opasno zamisle.

sada se treba okrenti zrinskom, pa Želji, gdje treba pokušati povratiti izgubljeno. I pod hitno trebao Velež početi igrati prvo poluvrijeme, dok nije kasno. Mirza produdi se. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 okt 2011, 20:04

PRODALI STE NAS !
BOJKOT , BOJKOT !

Salim se naravno :D , los dan , slabo smo odigrali skroz .. jbg, cilj je stabilizacija ! :D
Dosta nam je da budemo u top 6 . ;) Mora se igra popravit ..

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Adio
Kontakt:

Post Postao/la Adio » 16 okt 2011, 21:37

Hajd, bit' ce bolje :D

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 okt 2011, 22:22

Jel kod vas fazon neki izaci na poluvremenu (msm veci dio) ili to radite zbog necega drugog,moze odgovor na pp.
(pitanje se odnosi na red army)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 okt 2011, 22:27

Fazon je u pitanju.

Tema se zove RSD Velež Mostar. ;)
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 okt 2011, 00:11

sada se treba kupu okrenuti, nema nam druge, idemo dalje...

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 17 okt 2011, 03:08

sta nas brige objezbjedili smo opstanak :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 okt 2011, 03:24

ŠB_Fidelis je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Pa to i jest razlika izmedju socijalistickog i kapitalistickog sustava. Iza koga danas stoji grad, opcina? Nikoga.
Znas ti koliko para, naprimjer, grad Zagreb daje Dinamu godisnje??
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 okt 2011, 04:20

konjkonjski je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Ma ja , nama nece da se sudi penal :x
BOLA PRODATO
Ti se zafrkavas ili si ozbiljan?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 okt 2011, 09:45

Pirke je napisao/la:
konjkonjski je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Ma ja , nama nece da se sudi penal :x
BOLA PRODATO
Ti se zafrkavas ili si ozbiljan?
BOLA PRODATO

:mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 okt 2011, 10:13

Bitno je da su nešto para uzeli...

:mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 okt 2011, 12:24

Pirke je napisao/la: Znas ti koliko para, naprimjer, grad Zagreb daje Dinamu godisnje??
40 milijuna kuna, cesto. Znas ti koliko je to rijetko (usput budi receno i netransparentno u ovom slucaju) i sta je Zagreb za sve gradove u BiH zajedno? Znas li ti da pola od tog novca otpada na toboze ''odrzavanje gradskog stadiona'', odnosno Maksimira, sto Mamic uopce ne stavlja u proracun Dinama niti takav izdatak sluzbeno postoji u racunovodstvu grada Zagreba? Mislis da to nije pranje novca i malverzacija sama po sebi zajedno sa Zagrebackim Holdingom koji sudjeluje opet sa sigurno preko 5 milijuna kuna te tko iza toga stoji i zasto? Koliko NK Zagreb dobiva od grada Zagreba?
Daj uozbilji se.
Procitaj opet to gore, pa prouci malo socijalisticki naprema kapitalistickom sustavu po nacelu ekonomije i slijeva novca pa izvuci poantu.
...Život za Široki...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 17 okt 2011, 13:24

Ma ljudi Olimpic igra najbolji fudbal u BiH-a.Gledao sam utakmicu,skoro identična kao protiv nas.Momci igraju fantastično,kolektivno, jednostavno ne znaš odakle će zaprijetiti.Žao mi je samo što ovdje neki izgleda samo misle kako je sve što je dobro namješteno,a neće da priznaju poraz ili pobjedu manjih ekipa.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 17 okt 2011, 13:52

deset je napisao/la:Ma ljudi Olimpic igra najbolji fudbal u BiH-a.Gledao sam utakmicu,skoro identična kao protiv nas.Momci igraju fantastično,kolektivno, jednostavno ne znaš odakle će zaprijetiti.Žao mi je samo što ovdje neki izgleda samo misle kako je sve što je dobro namješteno,a neće da priznaju poraz ili pobjedu manjih ekipa.
daj budi ozbiljan olimpik igra najbolji fudbal,kako je ušao u premijer ligu željo- olimpik 19-0

behdzo_the_king
Kontakt:

Post Postao/la behdzo_the_king » 17 okt 2011, 17:32

Tjerajte zalizanoglua dok nije kasno.Ako parazit uhvati maha (a vec je par utakmica opasno kiksao) tesko Velezu...Kod nas je tri uprave promijenile a papak ostajao,prema tome vakat je da razmislite o nekom novom ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 okt 2011, 18:37

Nista vama dok ne dovedete trenera na DUGE staza ali poznavajuci vas to je nemoguce nakon 2-3 kiksa cao cao...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.