RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
sta nas brige objezbjedili smo opstanak 
Znas ti koliko para, naprimjer, grad Zagreb daje Dinamu godisnje??ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa to i jest razlika izmedju socijalistickog i kapitalistickog sustava. Iza koga danas stoji grad, opcina? Nikoga.VolimTz je napisao/la:Mozda bi i ulagali da dobijamo pare od industrije iz NAŠIH gradova.KB-TM87 je napisao/la:po tome bi Notingem trebao da bude član prve lige, ali nisu. Pogodi gdje se nalaze ? Kad budete počeli šta ulagat možete i očekivat nešto, a ništa ne ide na lijepe oči.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ti se zafrkavas ili si ozbiljan?konjkonjski je napisao/la:BOLA PRODATOMaestro^^ je napisao/la:Ma ja , nama nece da se sudi penal
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
BOLA PRODATOPirke je napisao/la:Ti se zafrkavas ili si ozbiljan?konjkonjski je napisao/la:BOLA PRODATOMaestro^^ je napisao/la:Ma ja , nama nece da se sudi penal
Bitno je da su nešto para uzeli...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
40 milijuna kuna, cesto. Znas ti koliko je to rijetko (usput budi receno i netransparentno u ovom slucaju) i sta je Zagreb za sve gradove u BiH zajedno? Znas li ti da pola od tog novca otpada na toboze ''odrzavanje gradskog stadiona'', odnosno Maksimira, sto Mamic uopce ne stavlja u proracun Dinama niti takav izdatak sluzbeno postoji u racunovodstvu grada Zagreba? Mislis da to nije pranje novca i malverzacija sama po sebi zajedno sa Zagrebackim Holdingom koji sudjeluje opet sa sigurno preko 5 milijuna kuna te tko iza toga stoji i zasto? Koliko NK Zagreb dobiva od grada Zagreba?Pirke je napisao/la: Znas ti koliko para, naprimjer, grad Zagreb daje Dinamu godisnje??
Daj uozbilji se.
Procitaj opet to gore, pa prouci malo socijalisticki naprema kapitalistickom sustavu po nacelu ekonomije i slijeva novca pa izvuci poantu.
...Život za Široki...
Ma ljudi Olimpic igra najbolji fudbal u BiH-a.Gledao sam utakmicu,skoro identična kao protiv nas.Momci igraju fantastično,kolektivno, jednostavno ne znaš odakle će zaprijetiti.Žao mi je samo što ovdje neki izgleda samo misle kako je sve što je dobro namješteno,a neće da priznaju poraz ili pobjedu manjih ekipa.
daj budi ozbiljan olimpik igra najbolji fudbal,kako je ušao u premijer ligu željo- olimpik 19-0deset je napisao/la:Ma ljudi Olimpic igra najbolji fudbal u BiH-a.Gledao sam utakmicu,skoro identična kao protiv nas.Momci igraju fantastično,kolektivno, jednostavno ne znaš odakle će zaprijetiti.Žao mi je samo što ovdje neki izgleda samo misle kako je sve što je dobro namješteno,a neće da priznaju poraz ili pobjedu manjih ekipa.
-
behdzo_the_king
- Kontakt:
Tjerajte zalizanoglua dok nije kasno.Ako parazit uhvati maha (a vec je par utakmica opasno kiksao) tesko Velezu...Kod nas je tri uprave promijenile a papak ostajao,prema tome vakat je da razmislite o nekom novom 
Nista vama dok ne dovedete trenera na DUGE staza ali poznavajuci vas to je nemoguce nakon 2-3 kiksa cao cao...
mandraX
znači opet isto, pa dokle više? a sve se više nadam da to nije istina, možda neko napiše da uopšte tekma nije prodata, nego je Olimpic zasluženo dobio. Demantujte ove koji kažu da je prodato.BOLA PRODATO
E Tanoviću malj u glavu i možda dođemo pameti..
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:mandraXznači opet isto, pa dokle više? a sve se više nadam da to nije istina, možda neko napiše da uopšte tekma nije prodata, nego je Olimpic zasluženo dobio. Demantujte ove koji kažu da je prodato.BOLA PRODATO
E Tanoviću malj u glavu i možda dođemo pameti..![]()
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
sutra pobjediti na terenu i pokazati ko je glavni u graadu.
izbaciti uljeza iz grada odnosno kupa sory
vidimo s eiza gola
izbaciti uljeza iz grada odnosno kupa sory
vidimo s eiza gola
- Crveni_1922
Očekivao sam veču euforiju među Veležovcima pred ovaj meč.Jer i sam znam koliko su morali trpiti nipodoštavanja od Zrinjevaca svih ovih godina.Došlo je vrijeme da se Zrinjskom(koji mi nije mrzak klub ) pokaže ko je gazda u gradu.Želim vam izlazak u Evropu ove sezone preko kupa i Evropu pod Bijelim Brijegom sljedeče godine , u inat onima koji bi radije da Veleža i njegovih navijača nema u Mostaru. Izdržite do kraja... 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Puno sreće sutra rođeni... 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
sutra komsije jos jedan derby slusaju preko radia
postala njihova tradicija
dominiRAmo gRAdom
pokazimo sutra ko je gazda u gradu
postala njihova tradicija
dominiRAmo gRAdom
pokazimo sutra ko je gazda u gradu
Samo kazem... Nista vise.ŠB_Fidelis je napisao/la:40 milijuna kuna, cesto. Znas ti koliko je to rijetko (usput budi receno i netransparentno u ovom slucaju) i sta je Zagreb za sve gradove u BiH zajedno? Znas li ti da pola od tog novca otpada na toboze ''odrzavanje gradskog stadiona'', odnosno Maksimira, sto Mamic uopce ne stavlja u proracun Dinama niti takav izdatak sluzbeno postoji u racunovodstvu grada Zagreba? Mislis da to nije pranje novca i malverzacija sama po sebi zajedno sa Zagrebackim Holdingom koji sudjeluje opet sa sigurno preko 5 milijuna kuna te tko iza toga stoji i zasto? Koliko NK Zagreb dobiva od grada Zagreba?Pirke je napisao/la: Znas ti koliko para, naprimjer, grad Zagreb daje Dinamu godisnje??
Daj uozbilji se.
Procitaj opet to gore, pa prouci malo socijalisticki naprema kapitalistickom sustavu po nacelu ekonomije i slijeva novca pa izvuci poantu.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Rodjeni, puno srece sutra, unistite ih 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.