AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma Ibrahimović odradio pola posla za 2 gola i opet bio najbolji na terenu! Khaj phice!
Osim - drugo ime za Želju !
Ali je zato bio 2x sampion Evrope. I nije mu trebao poklonjeni penal sa 18 metara da to ucini.sarajlija89 je napisao/la: Milan je u prosloj deceniji, samo jednom bio sampion.
Nisi dobro vidio jarane... bilo je 19,5 metara tačno.....MaGiCa je napisao/la:Ali je zato bio 2x sampion Evrope. I nije mu trebao poklonjeni penal sa 18 metara da to ucini.sarajlija89 je napisao/la: Milan je u prosloj deceniji, samo jednom bio sampion.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zato ce te cekati jos 20 godina ne bi li sta osvojiliramiral je napisao/la:Nisi dobro vidio jarane... bilo je 19,5 metara tačno.....MaGiCa je napisao/la:Ali je zato bio 2x sampion Evrope. I nije mu trebao poklonjeni penal sa 18 metara da to ucini.sarajlija89 je napisao/la: Milan je u prosloj deceniji, samo jednom bio sampion.![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
@Magica
Jbg, da su nekadasnja vremena, ne bi ni igrao u LP, jer nije sampion drzave.
@scudetto
Ne budi siguran
ima simbolike u tvome nicku i tvome predviđanju budućnosti 
Jbg, da su nekadasnja vremena, ne bi ni igrao u LP, jer nije sampion drzave.
@scudetto
Ne budi siguran
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zato ćemo još malo dodati treću zvijezdicu na dres
Respect za Ligu prvaka 2007
Onu 2003 vam naravno nisam halalio
Ove godine nebi mi bilo mrsko da baš vi prekinete Barcinu dominaciju (biće vraški teško, ali nije nemoguće)
A ovi nakvi sa malo južnijih krajeva svakih 20 godina kao biva nešto malo i zaigraju...

Respect za Ligu prvaka 2007
Onu 2003 vam naravno nisam halalio
Ove godine nebi mi bilo mrsko da baš vi prekinete Barcinu dominaciju (biće vraški teško, ali nije nemoguće)
A ovi nakvi sa malo južnijih krajeva svakih 20 godina kao biva nešto malo i zaigraju...
Pa to je ta "Liga Sampiona". A na mene se neki ljutise sto sam vise cenio KES.sarajlija89 je napisao/la: Jbg, da su nekadasnja vremena, ne bi ni igrao u LP, jer nije sampion drzave.![]()
Anyway, zna se ko je najbolji talijanski klub u medjunarodnim natjecanjima. Steta je samo sto tu bivsi igrac jednog kluba, a sada predsednik UEFE, ne moze da ucini nista slicno onome sta su cinili bivsi funkcioneri FIGC, u vreme kad je gazda FIATa bio prvo ime u Italiji.
Dodacete. Fale vam jos 3 titule. Dakle, ovim tempom za nekih 10-20 godina.ramiral je napisao/la:Zato ćemo još malo dodati treću zvijezdicu na dres![]()
Respect za Ligu prvaka 2007![]()
Onu 2003 vam naravno nisam halalio![]()
A ovi nakvi sa malo južnijih krajeva svakih 20 godina kao biva nešto malo i zaigraju...![]()
![]()
![]()
![]()
A ne brini se ti za one iz juznih krajeva. Oni se vas nikada nisu plasili i nikada vam nisu halali te titule kojima se toliko ponosite, jer su i njima neke zakinute da bi se "Verenica Italije" krunisala.
ramiral je napisao/la: Nisi dobro vidio jarane... bilo je 19,5 metara tačno.....![]()
[youtube][/youtube]
Mozda i celih 20. Mozda, jer faula tesko da je bilo. Pogledaj snimak na 0:21. Nista cudno za klub koji nosi robijaske boje.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ti bas ne volis Juventus.

ili ovaj

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ne znam za tebe, ali znam da ce ti brat biti jako ponosan, kad ti bude video novi izgled. Bonus ("pomoc prijatelja") si ispucao prosli put.sarajlija89 je napisao/la:![]()
![]()
Ti bas ne volis Juventus.Pripremi se za opkladu, za par kola...imam dobar avatar za tebe
Znam da je teško biti navijač tima koji svakih 20 godina nešto proigra (lafo)... kompleksi su teško breme
Da rezimiramo Milan jeste imao uspješnije rezultate u Evropskim kupovima i svaka čast za iste... većinu njih je bilo užitak gledati prosječnom zaljubljeniku u fudbal (osim onog 2003 zbog objektivnih razloga)
Ne vidim zašto bi zaljubljenik plave boje i navijač kluba koji ima dobre rezultate svakih deceniju-dvije, tri - valjda zbog kiše meteora, Mjesec se malo zarotira, pojave se nenormalne Sunčeve pjege ili šta već, možda se malo i pokupi smeće sa ulica pa to ima blagodaran uticaj na fudbalere istog - bio advokat rossonera i gorljivo apostrofirao sve sudijske greške koje su se dešavale i dešavaju se na italijanskim nogometnim terenima....
Jedini zaključak je kompleks, dugogodišnji...
Ne sekiraj se ti jarane, treća zvjezdica će leći i prije nego što misliš, a mislim da su trebali uvesti sličan fazon i za one koji su više puta osvajali Ligu prvaka.... Milan jeste to zaslužio..
A Napoli????
Treba li da se smijem
Da rezimiramo Milan jeste imao uspješnije rezultate u Evropskim kupovima i svaka čast za iste... većinu njih je bilo užitak gledati prosječnom zaljubljeniku u fudbal (osim onog 2003 zbog objektivnih razloga)
Ne vidim zašto bi zaljubljenik plave boje i navijač kluba koji ima dobre rezultate svakih deceniju-dvije, tri - valjda zbog kiše meteora, Mjesec se malo zarotira, pojave se nenormalne Sunčeve pjege ili šta već, možda se malo i pokupi smeće sa ulica pa to ima blagodaran uticaj na fudbalere istog - bio advokat rossonera i gorljivo apostrofirao sve sudijske greške koje su se dešavale i dešavaju se na italijanskim nogometnim terenima....
Jedini zaključak je kompleks, dugogodišnji...
Ne sekiraj se ti jarane, treća zvjezdica će leći i prije nego što misliš, a mislim da su trebali uvesti sličan fazon i za one koji su više puta osvajali Ligu prvaka.... Milan jeste to zaslužio..
A Napoli????
Treba li da se smijem
- sarajlija89
- Kontakt:
Vidjecemo, bar sam hrabar, moras priznati
...ko se jos kladi na pobjedu svoga tima na SP u Napulju?:mrgreen:
Da ne spamamo vise temu. Forza Juve
Da ne spamamo vise temu. Forza Juve
Nikakav ja advokat nisam. To sto vi ne vidite da je Milan preneo domace uspehe na evroscenu u kontinuitetima u periodima svoje dominacije, a Juventus nije - vas problem. Svaki moj sukob sa vama je plod rasprave oko toga.ramiral je napisao/la: Ne vidim zašto bi zaljubljenik plave boje i navijač kluba koji ima dobre rezultate svakih deceniju-dvije, tri - valjda zbog kiše meteora, Mjesec se malo zarotira, pojave se nenormalne Sunčeve pjege ili šta već, možda se malo i pokupi smeće sa ulica pa to ima blagodaran uticaj na fudbalere istog - bio advokat rossonera i gorljivo apostrofirao sve sudijske greške koje su se dešavale i dešavaju se na italijanskim nogometnim terenima....
Okani se psihologije. Diletant si za te suptilne stvari.Jedini zaključak je kompleks, dugogodišnji...![]()
Pa nek legne. Nisam protiv toga.Ne sekiraj se ti jarane, treća zvjezdica će leći i prije nego što misliš, a mislim da su trebali uvesti sličan fazon i za one koji su više puta osvajali Ligu prvaka.... Milan jeste to zaslužio..
Napoli staA Napoli????
Treba li da se smijem
- sarajlija89
- Kontakt:
Molim vas, prenesite raspravu na temu Juventusa ili Napolija, da ljudima ne kvarimo temu, iako nije neki bad,
ali eto...da mi se ne zale
Hvala
Hvala
- Boateng_27
- Kontakt:
Ozvaničene su satnice i za period od 16. do 19. kola u Serie A. Derbi (18. kolo) će se igrati u nedelju, 15. Januara, u 20:45. Kompletan raspored Milanovih utakmica do kraja januara pogledajte ovdje http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=63805" onclick="window.open(this.href);return false;
-Thiago Silva je regularno trenirao u nedelju, tako da je sasvim izvesno da će biti spreman za Bate Borisov. Isto važi i za Zambrottu, Yepesa i Mexesa.
- Još dva sponzora A.C. Milana za sezonu 2011/12: Caldirola (produženje ugovora) i Stonex Europa.
- Kako je Tiziano Crudeli doživeo 3 Milanova gola protiv Palerma, pogledajte ovdje http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=63837" onclick="window.open(this.href);return false;
- Crna traka, koju su fudbaleri Milana nosili na levoj ruci u subotu uveče, je zbog žalosti, jer je nedavno preminuo Gianni Nardi, jedan od potpredsednika Milana i bivši vlasnik kluba, od koga je Silvio Berlusconi 1986. godine otkupio akcije A.C. Milana.

- Robinho: A sad gazimo redom!
http://www.acmilan-serbia.com/2011/10/r ... redom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-Thiago Silva je regularno trenirao u nedelju, tako da je sasvim izvesno da će biti spreman za Bate Borisov. Isto važi i za Zambrottu, Yepesa i Mexesa.
- Još dva sponzora A.C. Milana za sezonu 2011/12: Caldirola (produženje ugovora) i Stonex Europa.
- Kako je Tiziano Crudeli doživeo 3 Milanova gola protiv Palerma, pogledajte ovdje http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=63837" onclick="window.open(this.href);return false;
- Crna traka, koju su fudbaleri Milana nosili na levoj ruci u subotu uveče, je zbog žalosti, jer je nedavno preminuo Gianni Nardi, jedan od potpredsednika Milana i bivši vlasnik kluba, od koga je Silvio Berlusconi 1986. godine otkupio akcije A.C. Milana.
- Robinho: A sad gazimo redom!
http://www.acmilan-serbia.com/2011/10/r ... redom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
pobjeda protiv borisova na strani pa zatim protiv leccea također u gostima značila bi i službeno kraj 'krize'. u međuvremenu mogao bi se i pato vratiti da pomogne da se milan vrati na tron! koliko će biti još van terena?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
mislim da Pata nema do kraja ovog mjeseca tj. nekih 13-14 danabaresi#6 je napisao/la:pobjeda protiv borisova na strani pa zatim protiv leccea također u gostima značila bi i službeno kraj 'krize'. u međuvremenu mogao bi se i pato vratiti da pomogne da se milan vrati na tron! koliko će biti još van terena?
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
sa bratom borisovim igramo u milanubaresi#6 je napisao/la:pobjeda protiv borisova na strani pa zatim protiv leccea također u gostima značila bi i službeno kraj 'krize'. u međuvremenu mogao bi se i pato vratiti da pomogne da se milan vrati na tron! koliko će biti još van terena?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Boateng_27
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.