Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 okt 2011, 23:50

Goldy je napisao/la:Šta reći, koju poruku poslati?

Mancini opet ušutka kritičare....
Čime ba? :lol: Pa ovaj Villareal su MORALI razbiti a na guzove dobiše.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 okt 2011, 23:55

Jimmy from the hood je napisao/la:

POTPIS !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 okt 2011, 23:57

Smece od ekipe ovaj City. Steta sto spanski timovi imaju finansijske probleme, Garrido je odlican trener i sigurno bi zadao muke svakoj ekipi u LS.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 19 okt 2011, 00:00

Jimmy from the hood je napisao/la:

Cim se nesto MORA to je odmah tesko....kasno je sad za neku detaljniju analizu , mozda sutra... ukratko i telegrafski, tanko ti je fudbalsko znanje....nema tu na guzove na neguzove 3 boda se biljeze...odmoreni kljucni igraci...nema povredjenih.....igra se za bodove a ne za umetnicki dojam...pobediti u zadnjem minutu znak je karaktera momcadi....NEPROCENJIVO!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 19 okt 2011, 00:02

City je zelio igrati fudbal,ali nije problem u tome sto je Villareal pravio bunker ili da su cingacili ,vec sto građani nisu to jednostavno umjeli veceras.Koja bezidejna igra.Sta su glumili Silva i Nasri?Ispadali su k`o igraci koji nemaju ni trun tehnike u vecini situacija.Po meni najbolji pojedinac Kolarov.Dzeko los.Mor`o je iskoristiti svoje sanse,vjerovatno ce na klupu u nedjelju.

Pogodio je Mancini sa Aguerom.Međutim nervira me to sto igra i dalje sa dva destruktivca.Zelio je pobjedu i nista drugo,on je De Jong-a i Toure-a stavio od prve minute,bjelokoscanin je koristio na neki nacin.Nigel je promasaj bio.

Na El Madrigalu treb`o bi zapoceti sa 2 spica zeli li ne vidjeti ovakvu patnju.
Chelsea F.C.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 19 okt 2011, 00:04

Nail for Real je napisao/la:Smece od ekipe ovaj City. Steta sto spanski timovi imaju finansijske probleme, Garrido je odlican trener i sigurno bi zadao muke svakoj ekipi u LS.
Smece od ekipe? prvi su u premiershipu guraju na svim frontama igraju atraktivan i dopadljiv fudbal(osim ponekad naravno)... pa sta bi ti hteo?

Garido je mozda odlican, ali mancini je mnogo bolji i dokazaniji manager...i veceras ga je nadmudrio....

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 19 okt 2011, 00:08

Blue_He4rt je napisao/la:City je zelio igrati fudbal,ali nije problem u tome sto je Villareal pravio bunker ili da su cingacili ,vec sto građani nisu to jednostavno umjeli veceras.Koja bezidejna igra.Sta su glumili Silva i Nasri?Ispadali su k`o igraci koji nemaju ni trun tehnike u vecini situacija..
igras li ti PES kada na play stationu ili kompjuteru? imaju tamo one strelice u boji pored imena igraca,... e vidis nekada te strelice budu plave ili sive boje i tada mi kazemo da je igrac neraspolozen i tada znatno losije igra...a inace FYI kaze se da je to znak velicine ekipe ako pobedjuje i kad ne briljira...

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 19 okt 2011, 00:13

Goldy je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:City je zelio igrati fudbal,ali nije problem u tome sto je Villareal pravio bunker ili da su cingacili ,vec sto građani nisu to jednostavno umjeli veceras.Koja bezidejna igra.Sta su glumili Silva i Nasri?Ispadali su k`o igraci koji nemaju ni trun tehnike u vecini situacija..
igras li ti PES kada na play stationu ili kompjuteru? imaju tamo one strelice u boji pored imena igraca,... e vidis nekada te strelice budu plave ili sive boje i tada mi kazemo da je igrac neraspolozen i tada znatno losije igra...a inace FYI kaze se da je to znak velicine ekipe ako pobedjuje i kad ne briljira...

Nikada nisam igrao soccer,kako cu znati sta su te strelice? Poduci me sv.Ante.Sta sam ja u svom postu krivo rek`o?Mozes li mi reci?Po tebi igra City-a nije bila bezidejna i traljava?Nasri i Silva nisu zakazali?Molim te pogledaj sada na Federalnoj jos jednom pregled i prekontaj se.
Chelsea F.C.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 19 okt 2011, 00:16

Goldy pokušava neku pamet prosipati. Je li te stid bola govoriti da je Mancini nadmudrio nekoga ? Istrese neki Arap 500 miliona u klub i on se namuči s ekipom koja nije u historiji kupila igrača skupljeg od 10 miliona eura ? Za jednog Džeku možeš trampiti pola tima Villarreala ! I nije ovo prva utakmica. Napoliju nisu mogli ništa, Bayern ih je obrukao- eto dokle je došlo da je Mancini uveo De Jonga da ne prime još koji gol. A u Premiershipu, posložile im se kockice, lagan raspored i prvi su. Strpi se još koje kolo, pa ćeš vidjeti kako će se United odlijepiti. ;)

Smiješno, majke mi. Dobro lud kontraš moraš biti da bi ovako nešto pričao.
Who dares, wins !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 19 okt 2011, 11:50

Najveca glupost Mancinia je sto cesto zapostavlja Milnera pa to mu je najzahvalniji igrac u ekipi i sigurno bi da je normalan trener imao mjesta u prvih 11.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 19 okt 2011, 13:07

Ma smjesan je ovaj City...Villareal bez par kljucnih karika igrao i opet igrao jako lijepo,posebno u drugom djelu gdje su bili dosta bolji.Sena,Mussachio i Nilmar veliki su izostanak.
City na silu i nista vise.De Guzzman i Borja Valero su ih terorisali na sredini...Rossi kao metak je bjezao..
ne mogu nikoga izdvojiti iz Citya , svi su ono na nivou bili,mozda De Jong najslabiji.jednostavno lik je prespor , sa loptom je na Ti.
Sreca ove grupe je u tome sto je Villareal ove sezone u ocajnoj formi i sto u 10 odigranih utamica ima 1 pobjedu.Da je ovo proslogodisnji Villareal vjerovatno bi dlucivali sa Bayernom za 1 mjesto.
City ce tesko do drugog mjesta.cisto sumnjam da ce dobiti zutu podmornicu u gostima.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 19 okt 2011, 14:01

Blue_He4rt je napisao/la: .Sta sam ja u svom postu krivo rek`o?Mozes li mi reci?Po tebi igra City-a nije bila bezidejna i traljava?Nasri i Silva nisu zakazali?Molim te pogledaj sada na Federalnoj jos jednom pregled i prekontaj se.
nista krivo nisi reko drugar...nit sam ja reko da si nesto krivo reko :mrgreen: procitaj ti opet moj post..ja sam samo ustvrdio da je normalno da se lose igra ponekad..(a pogotovo u ovakvoj ekipi koja nije normalno razvijena nego kupljena i sastoji se od mnogo zvjezda i zvjezdica sto cini za mancinija posao mnogo tezim nego za druge managere, a i njima je teze jer su sva svjetla reflektora uperena u njih i svi hoce da oni opravdaju te silne milione, sad odmah i u svakoj utakmici- a to je nerealno)...

ali da su najvazniji bodovi...jer ne postoji tabela koja mjeri dobru i losu igru...pa se tako igra i postavlja-na rezultat a ne na igru...jer da se broji igra- igrali bi oni mnogo ljepse i bolje...Italija je npr znala uzeti SP a da ne odigra maltene ni jednu dobru utakmicu... :mrgreen: Cini mi se da je Mancini upravo ta skola :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 okt 2011, 14:31

Sinoć da je Villareal igr'o za nijansu hrabrije, vjerujem da bi mogli doći do 3 boda. Šteta što Nilmara nije bilo, jer bi u tom slučaju lakše bilo i Rossiju (a i sinoć je pokaz'o koliko je dobar igrač).

City je bez glavnih poluga nikakav (Nasri + Silva). Oni kada zakažu, onda cijeli tim igra na principu ho-ruk i to ne liči ni na šta. :mrgreen: Sinoć su više sretno nego spretno došli do 3 boda (ok, imali su inicijativu i nekoliko prilika, al'...). Žalosno je to da u onakvoj ekipi najbolji pojedinci budu bočni igrači (Zabaleta + Kolarov), a da se oni od kojih se najviše očekuje, ne vide na terenu. :mrgreen:

Vjerujem da je skoro svima sada jasno da ništa ne ide preko noći. City-ju će biti potrebne godine igranja u CL kako bi stekli to prijeko potrebno iskustvo i da na osnovu istog pobjeđuju ovakve utakmice. Mancini se opet naš'o u jednoj čudnoj situaciji kada je izveo Johnsona, a uveo Barry-ja (ne znam kako na osnovu njihove postavke odmah nije primijetio da mu je potreban ipak dodatni znalac u sredini terena). De Jong je klasični razbijač, a njegovo pomaganje napadu je u stvari ODMAGANJE. Vjerujem da bi City bio mnogo opasniji sa nešto defanzivnijim Yayom i Barry-jem u prvoj postavi, al' to je opet drugi par cipela. Sinoć si je Mancini kupio malo mira (barem tih 14 dana).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 19 okt 2011, 14:39

Sreća im je što je i Utd u nekoj mini krizi tako da će se u dobrom trenutku susresti s njima...vjerujem da imaju šansi u derbiju čak štaviše po meni su favoriti po igri koju pružaju u premiershipu.
🔵⚪

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 okt 2011, 15:42

Johnyx95 je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Nije bio ofsajd. Malo mi je žao Villarreala, prepali su se miliona ispred sebe. Vidi se da liče na ekipu, za razliku od Citya i da mogu puno bolje nego večeras.
Vala meni nije žao Španaca. Neka su im dali u zadnjoj minuti gol. Ono zadržavanje vremena u 15.minuti zaslužuje takav kraj. City je danas pokušavao igrati nogomet, Španci su ciganili. ;)
Tipicno za Spance. Nek' su ga poduvali :mrgreen: .

Bilo bi lijepo kada bi Siti mog'o pobjediti na Madrigalu. Bice izuzetno tesko ako Viljareal bude motivisan. Al' u ovoj grupi moze biti svega. Jedino vjerujem da Viljareal nema sanse. Cak i ako Siti izgubi sa pobjedom u Napulju mogu do druge pozicije. Al' ko zna, mozda Napolitanci iznenade u Mihnenu :mrgreen: .

Nadam se da ce Siti proci.

Kontra Junajteda je druga prica. Kao i protiv Bajerna, u ovoj tekmi se Siti ne pita previse. Jasno je da ce Manco diktirati tempo, al' to ne znaci da ce pobjediti. Nadam se da ce Mancini skupiti damu i poceti sa dva napadaca. Cisto radi dobre utakmice.

Ova tekma ce pokazati koliko Siti vrijedi. Junajted trenutno nije u pravoj formi, al' im to niposto ne smije biti opravdanje. Znali su oni mnogo puta odigrati traljavo, a onda odjednom buknuti. Hocu reci, forma, povrede i bilo sta drugo ne smiju biti izgovori :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 okt 2011, 16:12

Sve zavisi,Vidjeli smo svi kako je United odigrao protiv Citya u CS pa poslije toga kako je odigrao protiv WBA.
Mada ja mislim da United ima velike sanse zato sto igra na Old Traffordu,ipak rijetko kada oni kiksaju tu,ove sezone nikako za sada,osim tekme protiv Basela.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 19 okt 2011, 18:56

Narin je napisao/la:ipak rijetko kada oni kiksaju tu,ove sezone nikako za sada,osim tekme protiv Basela.
opazite kako se cityju traze mane pod povecalom i velicaju greske a kako se manu sve oprasta i olako uzima...pa nisu mogli bazela uzeti kod kuce...a oni imaju Rooneya koji je bolji od Dzeke i od svakog igraca cityja...ko da je Dzeko neki najbolji svetski igrac...Dzeko je prenapuhan...

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 19 okt 2011, 18:58

Goldy je napisao/la:
Narin je napisao/la:ipak rijetko kada oni kiksaju tu,ove sezone nikako za sada,osim tekme protiv Basela.
opazite kako se cityju traze mane pod povecalom i velicaju greske a kako se manu sve oprasta i olako uzima...pa nisu mogli bazela uzeti kod kuce...a oni imaju Rooneya koji je bolji od Dzeke i od svakog igraca cityja...ko da je Dzeko neki najbolji svetski igrac...Dzeko je prenapuhan...
Nabroj mi 3 napadaca u svijetu bolja od Dzeke ?

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 19 okt 2011, 19:10

Zabac je napisao/la: Nabroj mi 3 napadaca u svijetu bolja od Dzeke ?
Rooney, Aguero, Ronaldo, Eto, Messi.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 20 okt 2011, 00:03

Goldy je napisao/la:
Zabac je napisao/la: Nabroj mi 3 napadaca u svijetu bolja od Dzeke ?
Rooney, Aguero, Ronaldo, Eto, Messi.
Messi i Ronaldo nisu napadaci.Eto'o u Anziju ne moze pokazati da je bolji od Dzeke , a trenutno nije !
Aguerro vise manje , tu su negdje.Runi je klasa !

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 5 gostiju.