Čime ba?Goldy je napisao/la:Šta reći, koju poruku poslati?
Mancini opet ušutka kritičare....

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Čime ba?Goldy je napisao/la:Šta reći, koju poruku poslati?
Mancini opet ušutka kritičare....
POTPIS !Jimmy from the hood je napisao/la:Čime ba?Goldy je napisao/la:Šta reći, koju poruku poslati?
Mancini opet ušutka kritičare....Pa ovaj Villareal su MORALI razbiti a na guzove dobiše.
Jimmy from the hood je napisao/la:Čime ba?Goldy je napisao/la:Šta reći, koju poruku poslati?
Mancini opet ušutka kritičare....Pa ovaj Villareal su MORALI razbiti a na guzove dobiše.
Smece od ekipe? prvi su u premiershipu guraju na svim frontama igraju atraktivan i dopadljiv fudbal(osim ponekad naravno)... pa sta bi ti hteo?Nail for Real je napisao/la:Smece od ekipe ovaj City. Steta sto spanski timovi imaju finansijske probleme, Garrido je odlican trener i sigurno bi zadao muke svakoj ekipi u LS.
igras li ti PES kada na play stationu ili kompjuteru? imaju tamo one strelice u boji pored imena igraca,... e vidis nekada te strelice budu plave ili sive boje i tada mi kazemo da je igrac neraspolozen i tada znatno losije igra...a inace FYI kaze se da je to znak velicine ekipe ako pobedjuje i kad ne briljira...Blue_He4rt je napisao/la:City je zelio igrati fudbal,ali nije problem u tome sto je Villareal pravio bunker ili da su cingacili ,vec sto građani nisu to jednostavno umjeli veceras.Koja bezidejna igra.Sta su glumili Silva i Nasri?Ispadali su k`o igraci koji nemaju ni trun tehnike u vecini situacija..
Goldy je napisao/la:igras li ti PES kada na play stationu ili kompjuteru? imaju tamo one strelice u boji pored imena igraca,... e vidis nekada te strelice budu plave ili sive boje i tada mi kazemo da je igrac neraspolozen i tada znatno losije igra...a inace FYI kaze se da je to znak velicine ekipe ako pobedjuje i kad ne briljira...Blue_He4rt je napisao/la:City je zelio igrati fudbal,ali nije problem u tome sto je Villareal pravio bunker ili da su cingacili ,vec sto građani nisu to jednostavno umjeli veceras.Koja bezidejna igra.Sta su glumili Silva i Nasri?Ispadali su k`o igraci koji nemaju ni trun tehnike u vecini situacija..
nista krivo nisi reko drugar...nit sam ja reko da si nesto krivo rekoBlue_He4rt je napisao/la: .Sta sam ja u svom postu krivo rek`o?Mozes li mi reci?Po tebi igra City-a nije bila bezidejna i traljava?Nasri i Silva nisu zakazali?Molim te pogledaj sada na Federalnoj jos jednom pregled i prekontaj se.
Tipicno za Spance. Nek' su ga poduvaliJohnyx95 je napisao/la:Vala meni nije žao Španaca. Neka su im dali u zadnjoj minuti gol. Ono zadržavanje vremena u 15.minuti zaslužuje takav kraj. City je danas pokušavao igrati nogomet, Španci su ciganili.NeToBoLa je napisao/la:Nije bio ofsajd. Malo mi je žao Villarreala, prepali su se miliona ispred sebe. Vidi se da liče na ekipu, za razliku od Citya i da mogu puno bolje nego večeras.
opazite kako se cityju traze mane pod povecalom i velicaju greske a kako se manu sve oprasta i olako uzima...pa nisu mogli bazela uzeti kod kuce...a oni imaju Rooneya koji je bolji od Dzeke i od svakog igraca cityja...ko da je Dzeko neki najbolji svetski igrac...Dzeko je prenapuhan...Narin je napisao/la:ipak rijetko kada oni kiksaju tu,ove sezone nikako za sada,osim tekme protiv Basela.
Nabroj mi 3 napadaca u svijetu bolja od Dzeke ?Goldy je napisao/la:opazite kako se cityju traze mane pod povecalom i velicaju greske a kako se manu sve oprasta i olako uzima...pa nisu mogli bazela uzeti kod kuce...a oni imaju Rooneya koji je bolji od Dzeke i od svakog igraca cityja...ko da je Dzeko neki najbolji svetski igrac...Dzeko je prenapuhan...Narin je napisao/la:ipak rijetko kada oni kiksaju tu,ove sezone nikako za sada,osim tekme protiv Basela.
Rooney, Aguero, Ronaldo, Eto, Messi.Zabac je napisao/la: Nabroj mi 3 napadaca u svijetu bolja od Dzeke ?
Messi i Ronaldo nisu napadaci.Eto'o u Anziju ne moze pokazati da je bolji od Dzeke , a trenutno nije !Goldy je napisao/la:Rooney, Aguero, Ronaldo, Eto, Messi.Zabac je napisao/la: Nabroj mi 3 napadaca u svijetu bolja od Dzeke ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.