Aha jes sigurno dosao u Bosnu da uzme lovu, pa ovdje druze ima svega osim love. A to sto radi na vise mjesta ili mjenja rada mjesta je najnormalnija stvar na svijetu pa jesil ti ikada cuo za mobilnost radne snage. Pa ja sam u zadnje 4 godine radio u pet firmi u cetiri razlicita grada samo da bi imao od cega da zivim.Admir_Sa je napisao/la:sto se tice komentatorskog posla i opcenito znanja u sportu tu je stvarno klasa. Itekako bi se dalo diskutovati i pricati o onome sto je pokretac ove teme spomenuo, a to je zasto je on najednom doshao u Bosnu, jel to stvarno ljubav ili prilika za dobru zaradu.
Ono sto mene isto zanima je zasto on nije negdje stalno zaposlen, kao da se josh uvijek trazi, prvo hayat, pa onda neki projekti sa Senadom, pa rk Bosna, pa ftv malo, pa rsg, pa sad alfa, pa pishi tamo, pishi vamo.....
Marjan Mijajlović - Prodana duša ili neshvaćeni genij
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Marjan Mijajlović - Prodana duša ili neshvaćeni genij
Šta imate vi protiv droge?
Ja nakon ovih zadnjih događaja u BL,Mostaru i Grbavici,baš htio ovom portalu predložiti da pokrenemo akciju "Drogom protiv sporta!"
Ja nakon ovih zadnjih događaja u BL,Mostaru i Grbavici,baš htio ovom portalu predložiti da pokrenemo akciju "Drogom protiv sporta!"
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
potpisujem ovaj post. A ove ljubomorne duse i hajmo rec "stranacka potrckala" koja napadaju covjeka na pravdi Boga nek se srame sto su uopste nesto negativno rekli protiv ovog pozitivca. Vjerovatno mu ne odgovara stranacko opredjeljenje Marijana. Jbg, ljudi idu gdje je bolje, evo licno ja sam "presao" u SDA jer su mi ljudi ponudili i bolje uslove a Boga mi i stipendiju za daljnje skolovanje. Na stranu to sto zbog tog poteza 50% moje porodice od mene okrece glavu (crveni brate do bolathemaniaks je napisao/la:To nije vasa stvar da li se on drogira ili ne,meni je bitno da on svoj posao odradjuje fenomenalno i da ja uzivam kada gledam repku ili bilo koju drugu tekmu uz njega
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- underground
- Kontakt:
st posto lik prva liga komentator,covjek koji bi prenos bocanja ucinio interesantnim
eh sad,kako u ovoj sugavoj zemlji ideologija vedri i oblaci,on zasigurno placa danak iste...zaista je steta da jedan onako elokventan,informisan i obrazovan reporter nema mjesta na drzavnoj telki...jednostavno se ne uklapa u koncepciju "svetog trojstva" (ako me razumijete) jer su sva mjesta upraznjena...onim "njegovim" iz RS-a smeta sto nije "njihov" a ovim "zelenasima" iz FED smeta ekavica
sto se mene tice ovom momku treba dici spomenik i odlikovat ga nekom, plaketom za novinarstvo jer za ovaj kratak period od kad je na nasoj javnoj sceni covjek je dokazao x puta da je strasan novinar,veliki patriota i jedan od rijetkih "onih" koji VOLE BIH
zato thums up for MARJAN
eh sad,kako u ovoj sugavoj zemlji ideologija vedri i oblaci,on zasigurno placa danak iste...zaista je steta da jedan onako elokventan,informisan i obrazovan reporter nema mjesta na drzavnoj telki...jednostavno se ne uklapa u koncepciju "svetog trojstva" (ako me razumijete) jer su sva mjesta upraznjena...onim "njegovim" iz RS-a smeta sto nije "njihov" a ovim "zelenasima" iz FED smeta ekavica
sto se mene tice ovom momku treba dici spomenik i odlikovat ga nekom, plaketom za novinarstvo jer za ovaj kratak period od kad je na nasoj javnoj sceni covjek je dokazao x puta da je strasan novinar,veliki patriota i jedan od rijetkih "onih" koji VOLE BIH
zato thums up for MARJAN
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- underground
- Kontakt:
boteje na ovom forumu sve sami toksikolozi i strucnjaci
de mi samo pojasnite kako ste provalili da je nagudran (hajd pjan moze proc
) jel znate da se iznosenje laznih optuzbi naziva klevetom i da se najstrozije kaznjava...
de mi samo pojasnite kako ste provalili da je nagudran (hajd pjan moze proc
UNITED CONVICTS ! ! !
- underground
- Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Recimo da znam komu nabavlja belo i to ono nisko kvalitetnounderground je napisao/la:boteje na ovom forumu sve sami toksikolozi i strucnjaci
de mi samo pojasnite kako ste provalili da je nagudran (hajd pjan moze proc) jel znate da se iznosenje laznih optuzbi naziva klevetom i da se najstrozije kaznjava...
recimo kad vec znas ko mu nababvlja niskokvalitetno belo da si sam konzument i da nemas pravo sudit o drugima koji to isto rade
UNITED CONVICTS ! ! !
Ova tema postaje degutantna. Kao da citam Skandal. I jos jednom ako niste slusali Sofranca i Kustudica, onda Marjan jeste najzanimljiviji komentator, al opet nije najbolji. A ako je stvarno narkos onda mu nije mjesto u medijima! Kazem ako. Tema je postala zuta.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije rijetka pojava bila da je vidjan u bosni sa munibom i kompanijom, al ne bih o tome. Mislio sam prije svega na to da nije nigdje dugo radio, tj gdje je god poceo to je samo bilo par mjeseci, to mi bash ne ide za jednog ozbiljnog poslovnog covjekavendeta87 je napisao/la:Aha jes sigurno dosao u Bosnu da uzme lovu, pa ovdje druze ima svega osim love. A to sto radi na vise mjesta ili mjenja rada mjesta je najnormalnija stvar na svijetu pa jesil ti ikada cuo za mobilnost radne snage. Pa ja sam u zadnje 4 godine radio u pet firmi u cetiri razlicita grada samo da bi imao od cega da zivim.Admir_Sa je napisao/la:sto se tice komentatorskog posla i opcenito znanja u sportu tu je stvarno klasa. Itekako bi se dalo diskutovati i pricati o onome sto je pokretac ove teme spomenuo, a to je zasto je on najednom doshao u Bosnu, jel to stvarno ljubav ili prilika za dobru zaradu.
Ono sto mene isto zanima je zasto on nije negdje stalno zaposlen, kao da se josh uvijek trazi, prvo hayat, pa onda neki projekti sa Senadom, pa rk Bosna, pa ftv malo, pa rsg, pa sad alfa, pa pishi tamo, pishi vamo.....
nema potpisa
Ovo je već bruka i sramno!
Sportski forum, tema - sportski novinar, a većina svoju 'intelektualnu energiju' (koliko ko je ima) troši na čovjekov privatni život i to pretežno na način - tračerski.
Tema je interesantna mada mi naslov nije baš *sportski* .
O Marijanu bi trebalo polemisati kao sportskom novinaru, komentatoru, a ne njegovoj privatnosti – ovo nije, koliko znam, 'sociološki forum', a nemamo ni pravo na to, ljudski.
Šta bi, po ovom ''tračerskom-sociološkom modelu'' trebalo da se piše naprimjer o npr. pok. Daci Džamonji, Tinu Ujeviću.... Senadu Avdiću,.... da ne spominjem ljude poput Charles Bukowski...itd.
Rahmetli Kindže, legenda, je čovjek kojem ću se uvijek diviti, o kojem ću svima pričati samo ono najbolje...
Ne, nije ovo, nedajbože, poređenje Marijana i ljudi koje sam uzeo kao primjer – ovo je samo zbog 'promašenih' komentara i mahalanja većine kojima je sve važnije od onog bitnog i koji se 'brinu' o tuđim životima a sami ne znaju šta će sa svojim....
Sportski forum, tema - sportski novinar, a većina svoju 'intelektualnu energiju' (koliko ko je ima) troši na čovjekov privatni život i to pretežno na način - tračerski.
Tema je interesantna mada mi naslov nije baš *sportski* .
O Marijanu bi trebalo polemisati kao sportskom novinaru, komentatoru, a ne njegovoj privatnosti – ovo nije, koliko znam, 'sociološki forum', a nemamo ni pravo na to, ljudski.
Šta bi, po ovom ''tračerskom-sociološkom modelu'' trebalo da se piše naprimjer o npr. pok. Daci Džamonji, Tinu Ujeviću.... Senadu Avdiću,.... da ne spominjem ljude poput Charles Bukowski...itd.
Rahmetli Kindže, legenda, je čovjek kojem ću se uvijek diviti, o kojem ću svima pričati samo ono najbolje...
Ne, nije ovo, nedajbože, poređenje Marijana i ljudi koje sam uzeo kao primjer – ovo je samo zbog 'promašenih' komentara i mahalanja većine kojima je sve važnije od onog bitnog i koji se 'brinu' o tuđim životima a sami ne znaju šta će sa svojim....
Bosno moja poharana....

Svadba neku noc u Sa.
Ima i klip bice uskoro
HZ87
Imaš pravo za komentare ali ponavljaš se Sofranca i Kustudićem - slušao sam ih, i ništa naročito - moje lično mišljenje.DANTES je napisao/la:Ova tema postaje degutantna. Kao da citam Skandal. I jos jednom ako niste slusali Sofranca i Kustudica, onda Marjan jeste najzanimljiviji komentator, al opet nije najbolji. A ako je stvarno narkos onda mu nije mjesto u medijima! Kazem ako. Tema je postala zuta.
Bosno moja poharana....
Mijajlovic Marjan, caklene oci, pijani i drogirani komentatori... I, kao slag na tortu, jos brdo strucnjaka razno-raznih profila na temu neshvacenog genijalca ili ti ga prodane duse... Hajd nađite sebi zivote, sevapa vam. Nesto kritikujete nase novinare kao nikakve, senzacionalisticke i amaterske... Pogledajte sami sebe... Boze dragi ...
-
karameldar
- Kontakt:
Ja sam ga pratio i na SportKlubu dok je derao. Tamo je bio jos bolji,tada je nadio nadimke dijamant,zmajevi itd.DANTES je napisao/la:Mislim da ste vi pod utiskom one jedne utakmice koju je zaista docarao. + poklopila se sjajna igra repke. Iskreno nije neki komentator. Silne informacije koje bifla su produkt guglanja. Manje komentarise igru. Mada meni se svidja njegov glas. Ali i Topalbecirovic ima mocan glas. A i vise ga volim slusati. Mada meni niko ne moze sa Kustudicem i Sofrancem. A kakav je privatno mene ne interesuje.
YNWA!
I zbog toga je dobio nogu pa dosao na FTV.karameldar je napisao/la:Ja sam ga pratio i na SportKlubu dok je derao. Tamo je bio jos bolji,tada je nadio nadimke dijamant,zmajevi itd.DANTES je napisao/la:Mislim da ste vi pod utiskom one jedne utakmice koju je zaista docarao. + poklopila se sjajna igra repke. Iskreno nije neki komentator. Silne informacije koje bifla su produkt guglanja. Manje komentarise igru. Mada meni se svidja njegov glas. Ali i Topalbecirovic ima mocan glas. A i vise ga volim slusati. Mada meni niko ne moze sa Kustudicem i Sofrancem. A kakav je privatno mene ne interesuje.
HZ87
Ništa čudno , malo se opustio i mislim da nema šta tražiti u pjevanju sa onakvim glasomrevoX. je napisao/la:
Svadba neku noc u Sa.
Ima i klip bice uskoro
Lično ga ne gotivim pretjerano kao komentatora jer ne volim deranje, veliki je sportski znalac i za ove naše tzv. sportske novinare je pojam..
Šta radi kad ne radi je njegova stvar, nije ni genije a ni prodana duša, samo običan čovjek koji mora sebi zaraditi za život pa makar i kod fahre
Ne znam sto ga toliko dizete u nebesa, kao da koga interesuje kako se zove nekom igracu mati i otac, dal mu je otac desnjak il ljevak i to. Ja ga licno uvijek mutiram kad prenosi utakmicu, a neko ko po meni jednako, ako ne i strastvenije prenosi utakmicu, bez nepotrebnih podataka ( koji da me zanimaju, mogu ih naci na netu kao i on) je Sabahudin Topalbecirevic.
I stvarno mi nije jasno, cuj kako znas da je neko pijan il nadrogiran. Pa sigurno kad ga vidis i prodje pored tebe mozes utvrdit da je pjan (smrad itd..) a ako mu se oci cakle sigurno nije od dima !
I stvarno mi nije jasno, cuj kako znas da je neko pijan il nadrogiran. Pa sigurno kad ga vidis i prodje pored tebe mozes utvrdit da je pjan (smrad itd..) a ako mu se oci cakle sigurno nije od dima !
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 21 okt 2011, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Čovijek je ok profesionalan unio na bh području malo veselja,zabave,i u doba Ćire kad je komentator bio unio cirkusa malo pozitive i zabave, što je ovom narodu i trebalo, a ne crna monotonija.Gledajući neke novinare komentatore 5 min ne prenosi jednu riječ Marijan je klasa.
To o novinama je samo politika i nečiji interes kao i sve ostalo. Privatni život nemamo pravo se miješat u intimu ničiju.
Kakav je svi mi imamo loše i dobre strane,ali kao čovijeku komentatoru i što radi cijenim njegov rad ,a u ostalom i zabvan je . Kad pogledaš druge tv manikenkice,mistere,pjevače,neke komentatore koji ne znaju o sportu ništa a glavne face Tv ekrana to je žalost .
To o novinama je samo politika i nečiji interes kao i sve ostalo. Privatni život nemamo pravo se miješat u intimu ničiju.
Kakav je svi mi imamo loše i dobre strane,ali kao čovijeku komentatoru i što radi cijenim njegov rad ,a u ostalom i zabvan je . Kad pogledaš druge tv manikenkice,mistere,pjevače,neke komentatore koji ne znaju o sportu ništa a glavne face Tv ekrana to je žalost .
Zadnja izmjena: bambina, dana/u 21 okt 2011, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
- underground
- Kontakt:
revoX. je napisao/la:
Svadba neku noc u Sa.
Ima i klip bice uskoro
pa kako ne vidite eno mu viri gram bjelog iz desne nozdrve
UNITED CONVICTS ! ! !
On na sportklubu nije dobio otkaz, nego ga je sam daorevoX. je napisao/la:I zbog toga je dobio nogu pa dosao na FTV.karameldar je napisao/la:Ja sam ga pratio i na SportKlubu dok je derao. Tamo je bio jos bolji,tada je nadio nadimke dijamant,zmajevi itd.DANTES je napisao/la:Mislim da ste vi pod utiskom one jedne utakmice koju je zaista docarao. + poklopila se sjajna igra repke. Iskreno nije neki komentator. Silne informacije koje bifla su produkt guglanja. Manje komentarise igru. Mada meni se svidja njegov glas. Ali i Topalbecirovic ima mocan glas. A i vise ga volim slusati. Mada meni niko ne moze sa Kustudicem i Sofrancem. A kakav je privatno mene ne interesuje.
nema potpisa
Pa ne vidim šta je tu loše ako je neko pijan??? Fala bogu nije šerijat niti će ikada biti na ovim prostorima!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.