Igrač br. 6
- Principatus
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Vranjes je bio povrijedjen. Inace je vecinom igrao od pocetka. Mozda nastupi sad u sljedecoj utakmici. Trebao ga ja Pape pozvati za svaki slucaj. Mujdzu moze osim Vranjesa samo Besic mjenjati, Mravac mozda. Maleticu ne lezi ta defenzivna pozicija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja mislim da bi sad' protiv Zenita Vranjes trebao da igra...Principatus je napisao/la:Vranjes je bio povrijedjen. Inace je vecinom igrao od pocetka. Mozda nastupi sad u sljedecoj utakmici. Trebao ga ja Pape pozvati za svaki slucaj. Mujdzu moze osim Vranjesa samo Besic mjenjati, Mravac mozda. Maleticu ne lezi ta defenzivna pozicija.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pape nemoj ovog momka zaboravit pozvat. On bi meni igrao svaku utakmicu, cak i na stoperu moze igrat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ruska Premier Liga, Krasnodar, standardan.HOPLIT je napisao/la:Gdje igra Vranješ, jeli standardan?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nakon sto smo ostali bez Mujdze za baraz,Pape bi morao pozvati Ognjena.Momak igra standardno i jako je dobar nogometas.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Cincinnatus
- Kontakt:
Obavezno Ogi
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Principatus
- Kontakt:
Vranjes bi nam i u Francuskoj bio od koristi. Maletic nije defanzivac ili bek, covjek zna zavuci glavu i trcati.
Pozvati Ognjena i mozda Jahica i odluciti se za jednu opciju.
Pozvati Ognjena i mozda Jahica i odluciti se za jednu opciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jahić i Og, odmah zvati nazad 
Ma Ogy je u defanzivi i jaci od Mujdze nisam nikad gledao utakmicu u kojoj je Vranjes podbacio,ostar je kao zilet i vodi se onom cuvenom taktikaom "lopta moze proc ali igrac nikako"...
Ogy ce siguran sam igrati protiv cigana na svojoj poziciji jer sve mimo toga je experimentisanje i hebavanje zivaca gledaocima...
Ogy ce siguran sam igrati protiv cigana na svojoj poziciji jer sve mimo toga je experimentisanje i hebavanje zivaca gledaocima...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ovog momka treba pratit iducu tekmu-dvije, ono sto sam dosad vidio izgleda kao vrlo cvrst igrac, mogao bi on lagano u ligu petice, misljena sam da je on jedan od standarnih buducih igraca nase repke
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Principatus
- Kontakt:
Vranjes proslu utakmicu nije igrao za svoju ekipu, jer je imao povisenu temperaturu. Dakle nije bila povreda u pitanju. Inace je standardan. Brz je igrac, naprijed ne ide mnogo, ali mi pozadi djeluje siguran.
Naprijed je los. Pozadi dobar. Mozda bi bio solidno rjesenje za prvu kuci. Sve ovisi o njemu. Mlad je igrac, strah me da nebi podlegao pritisku, a nije lako igrati naspram Ronalda. Dobije karton u prvih 15minuta i eto ti problema....
Vranjes je logicna zamjena za Mujdzu,neuporedivo je bolji od Maletica! Vranjes je odigrao dvije veoma dobre utakmice u reprezentaciji ito protiv Slovacke kad smo pobjedili i protiv Meksika! upoznat je sa stanjem u ekipi,selektor ga dobro poznaje,tako da tu nema dileme! Jahica bi pozvao da igra na stoperu ili lijevo umjesto Papca za prvu utakmicu..on je isto iskusan i provjeren igrac...uostalom selektor zna najbolje!
Ako je mlad nije glup.Nije on bas laik ni u ofanzivi,recimo sam je skrsio CrnoGorce u mladoj repci dva gola zabio i cak asistenciju imao ako se ne varam.Plus sto ima pofino jakih tekmi u nogama.Naravno da nije lako igrati protiv Ronalda,ali kad ga Vranjes nagazi par puta,neece ni Cristini biti lako.A kako rekoh nije glup ako je mlad.Edo_77 je napisao/la:Naprijed je los. Pozadi dobar. Mozda bi bio solidno rjesenje za prvu kuci. Sve ovisi o njemu. Mlad je igrac, strah me da nebi podlegao pritisku, a nije lako igrati naspram Ronalda. Dobije karton u prvih 15minuta i eto ti problema....
Jedina je zasad prava solucija za desnog beka,sve ovo ostalo krpljenje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vranjes danas pocinje mec sa klupe za rezervne igrace.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Vranjes danas pocinje mec sa klupe za rezervne igrace.
-
pirotehnik
- Kontakt:
Sretan ti rodjendan lafe.. abd, ima mjesta i za tebe u Zenici i Lisabonu, pa makar se nasao na klupi.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Ognjen danas od pocetka
Nadam se da ce odraditi svoj posao dobro i dobiti naknadni poziv od Susica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.