Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Šta mislite dal' u Realu imaju pse ?! I kakve ?! Mislim na igrače.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Šta mislite dal' u Realu imaju pse ?! I kakve ?! Mislim na igrače.
![]()
![]()

Hehe, dobar, fin vučjak ( nisam baš siguran koja je pasmina )

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Katalonski ganciGunnerS je napisao/la:Hehe, dobar, fin vučjak ( nisam baš siguran koja je pasmina )![]()
![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Samo veliki laici mogu reci tako nesto o Pipi..Tebi su vjerovatno i RvN,Inzaghi i Raul precjenjeni igraci koji su igrom slucaja u vrhu svjetskog fudbala..O tvom poznavanju Gonzalovih sposobnosti govori i ta izreka da nije dao gola van 16.
Trener madridskog Reala Jose Mourinho stao je u obranu svog igrača i sunarodnjaka Cristiana Ronalda kojeg mnogi mediji optužuju da je sebičan. No Mourinho tvrdi da to jednostavno nije istina
Nema sumnje da je Cristiano Ronaldo uz Messija možda i najbolji nogometaš svijeta. No za razliku od argentinske zvijezde, mnogima je Portugalac trn u oku, pa ga tako mediji proglašavaju egocentrikom i sebičnim igračem koji igra za svoju statistiku, a ne za momčad.
Ipak, najbolji uvid u igračku vrijednost Ronalda ima njegov trener u Real Madridu Jose Mourinho, koji se našao pozvanim da brani svog igrača, ali i sunarodnjaka.
'Uvijek sam tvrdio da Cristiano nije sebičan igrač. On ima svoju osobnost koja se ne može promijeniti niti ja to želim. Cristiano ima određene karakterne crte, i to je to. Momčad igra dobro, izgleda dobro i zato ne čudi to da je on dobro raspoložen. Sama činjenica da nije postigao pogodak u zadnje tri utakmice govori da nije egocentrik', završio je Mourinho svoje izlaganje u razgovoru za Marcu.
Nema sumnje da je Cristiano Ronaldo uz Messija možda i najbolji nogometaš svijeta. No za razliku od argentinske zvijezde, mnogima je Portugalac trn u oku, pa ga tako mediji proglašavaju egocentrikom i sebičnim igračem koji igra za svoju statistiku, a ne za momčad.
Ipak, najbolji uvid u igračku vrijednost Ronalda ima njegov trener u Real Madridu Jose Mourinho, koji se našao pozvanim da brani svog igrača, ali i sunarodnjaka.
'Uvijek sam tvrdio da Cristiano nije sebičan igrač. On ima svoju osobnost koja se ne može promijeniti niti ja to želim. Cristiano ima određene karakterne crte, i to je to. Momčad igra dobro, izgleda dobro i zato ne čudi to da je on dobro raspoložen. Sama činjenica da nije postigao pogodak u zadnje tri utakmice govori da nije egocentrik', završio je Mourinho svoje izlaganje u razgovoru za Marcu.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Kristina je jedan od najsebičnijh igrača današnjice kome nije jasno neka pogleda statistiku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ali je zato Robben tip igraca kojem je draze dati asistenciju nego pogodak.Saurman je napisao/la:Kristina je jedan od najsebičnijh igrača današnjice kome nije jasno neka pogleda statistiku.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Ma Kristina melje, jede malu djecuSaurman je napisao/la:Kristina je jedan od najsebičnijh igrača današnjice kome nije jasno neka pogleda statistiku.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pogledah, i opet mi nije jasno. Pise da ima vise asistencija od Ozila u dosadasnjem toku prvenstva. O moj BozeSaurman je napisao/la:Kristina je jedan od najsebičnijh igrača današnjice kome nije jasno neka pogleda statistiku.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
PortilluDylan Dog je napisao/la: U tebe nick po Mascheranu ili?
Ocito je da si zadnji put Ronalda pogledao dok je igrao za Manchester. Pogledaj samo statistiku, statistika ce te bez dileme pobiti.Saurman je napisao/la:Kristina je jedan od najsebičnijh igrača današnjice kome nije jasno neka pogleda statistiku.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ronalde ove godine ima vise asistencija nego ikad, 8 ili 9 nisam siguran. A i sad prije par kola trci sam na golmana, mogo je zabit go 100% on pas daje i zabijaju go...A i sta ako je skrt...zabije 50 golova po sezoni..ima pravo radit sta hoce...Saurman je napisao/la:Kristina je jedan od najsebičnijh igrača današnjice kome nije jasno neka pogleda statistiku.
-
nanek
joj ovih medvjeda,ne dirajte Ronalda ocigledno ne pratite njegove i igre i statistiku ccccc....
večeras dvojica naših na suprotnoj strani,Rudonja mi je oduvijek drag koliko je golova dao za nas,Baptista [youtube][/youtube] a ovo mi je jedan od najdražih Realovih golova[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Heih.. Sigurno jedan od najboljih.. Nego tu je jos i Pelle na suprotnoj strani ,pa i Cazorla koji je bio na korak od Reala jedno vrijeme..
- raul-zakon
- Kontakt:
Kad igramo s Malagom, koji dan i u koliko sati? Hvala.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
U 20:00 je utakmicaraul-zakon je napisao/la:Kad igramo s Malagom, koji dan i u koliko sati? Hvala.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Matchraul-zakon je napisao/la:Kad igramo s Malagom, koji dan i u koliko sati? Hvala.
Malaga - Real Madrid
Date
Saturday 22-10-2011
Time
20:00
Venue
La Rosaleda
Matchday
9
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
-------------Higuain---------
Benzema---Ozil/Kaka--Ronaldo
Bilo bi zanimljivo. Mozda bi i Lass mogao od prve.
Kako god, ispod 2 razlike za nas je neuspjeh.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pipita u vrh, iza Ronaldo, Kaka i OzilNail for Real je napisao/la:-------------Higuain---------
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.