U 20:00 je utakmicaraul-zakon je napisao/la:Kad igramo s Malagom, koji dan i u koliko sati? Hvala.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
U 20:00 je utakmicaraul-zakon je napisao/la:Kad igramo s Malagom, koji dan i u koliko sati? Hvala.
Matchraul-zakon je napisao/la:Kad igramo s Malagom, koji dan i u koliko sati? Hvala.
Pipita u vrh, iza Ronaldo, Kaka i OzilNail for Real je napisao/la:-------------Higuain---------
Benzema---Ozil/Kaka--Ronaldo
Bilo bi zanimljivo. Mozda bi i Lass mogao od prve.
Kako god, ispod 2 razlike za nas je neuspjeh.
Ocekivali smo od tebe takav komentarmessilla je napisao/la:Ono je bio penal kada je Joaquin oboren.
A ono kada je CR pao , manje-više.
Pa dobroMARCELO je napisao/la:Ocekivali smo od tebe takav komentarmessilla je napisao/la:Ono je bio penal kada je Joaquin oboren.
A ono kada je CR pao , manje-više.![]()
messilla je napisao/la:Pa dobroMARCELO je napisao/la:Ocekivali smo od tebe takav komentarmessilla je napisao/la:Ono je bio penal kada je Joaquin oboren.
A ono kada je CR pao , manje-više.![]()
Bolje što sam napisao manje-više ,nego da sam napisao da ga nije pipnuo i da se sam bacio
Hamit je "prestar" da bi se forsirao , on je doveden u slučaju nekih povreda i tako to.delko je napisao/la:fin pocetak, ali mislim da bi trebali jednu utakmicu poceti sa Hamitom a i Varanea u odbranu ja msm da bi njih 2 bili pun pogodak ako ne oba onda bi bar jedan bio odlicanali Mou stalno po istom gura ponekad mi se cini kao neki amater
kako god Halla Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.