Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Cestitke Vedi na golu,ovo je jako dobro i za ansu reprezentaciju ,svaki igrac koji je u formi ce nam itekako dobro doci protiv Portugala..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlicno mjastore.
Ovaj gol ce ti mnogo pomoci, a najvaznije je da ces dobiti potrebnog samopouzdanja.
Ovaj gol ce ti mnogo pomoci, a najvaznije je da ces dobiti potrebnog samopouzdanja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Baš sam i ja kren'o da napišem ovo.Omerbavarac je napisao/la:Odlicno mjastore.
Sigurno da će mu ovo itekako dobro doći pred naredne mečeve kako za Hoffenheim tako i za BiH.Za nadati se da neće više imati problema sa povredama te da će opet zaigrati na onom nivou kada je bio 1.topnik Bundeslige.
FK Pjetlovi
- Principatus
- Kontakt:
Sve u svemu dobar, proigravao cesce igrace, pravio pritisak, zabio gol. Kad se tome pridoda duze neigranje, mozemo biti zadovoljni. Samo tako dalje da nastavi, jos ako Hoffenheim odigra jace protiv Kölna, mogao bi ponovo biti strijelac. Ako Lulic bude prisiljen na desnog beka, a Salihovic na lijevog protiv Portugala, a Ibisevic nastavi dobrom igrom, isto se mora razmisliti o opciji Dzeko i Ibisevic, sa Pjanicem i Misketom iza njih. Ali ima jos utakmica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Odlicno,ako udje uformu mozemo pocet sa dva napadaca protiv Portugala..svaka cast
- anonymousHD
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
anonymousHD je napisao/la:![]()

-
Pasodzigera
- Kontakt:
Cestitke JEDINSTVENOM VEDADU!
PS:Begovic ne silazi sa twittera
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Konačno, pa bravo Vedade Ibiševiću! Ovaj gol je leg'o k'o kec na desetku, odlično je da Vedo podiže formu i ponovo pogađa (i to u bitnoj utakmici za Hoffenheim). Mislim da bi Sušić, ukoliko Biško nastavi zabijati, mogao protiv Portugala početki s dva napadača, i to bez ikakve bojazni. 
Neka... Za godinu dvije ce nauciti nas jezik. hehePasodzigera je napisao/la:Cestitke JEDINSTVENOM VEDADU!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sada se trebaju cuvati klubovi u bundesligi
Bravo VEDO !
Bravo VEDO !
Visca el Barça ! Mes que un club !
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
[/quote]SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta'š jaroSaLL/ihovic je napisao/la:poceo furat bradu ...ode nam Vedo u mudzahedine
![]()
![]()
...salim seee ...drago mi je sto je zabio to ce mu dat samopouzdanje ...Zelim mu jos punooooooo da ih zabije i da ponovi onu svoju izvanrednu sezonu cak da i sto bolji bude
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nek se ne brije jos sedmicu-dvije i moze drzati barikadu u Tripoliju..

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Neka, neka, ne može se reći ni da mu ne stoji, budimo realni.
Podsjeća me malo na turskog glumca, Kivanca Tatlituga, a dok zabija - stajling nije bitan. 
Evo i ja ga dodam, svaki sat frajer ima novi tweetPasodzigera je napisao/la:Cestitke JEDINSTVENOM VEDADU!
Čelik Zenica 1945
SaLL/ihovic je napisao/la:
poceo furat bradu ...ode nam Vedo u mudzahedine
![]()
![]()
...salim seee ...drago mi je sto je zabio to ce mu dat samopouzdanje ...Zelim mu jos punooooooo da ih zabije i da ponovi onu svoju izvanrednu sezonu cak da i sto bolji bude
Vedad "Viking" ....
VEDO !!! VEDO !!! VEDO !!! Plavooki bombarderu !
aaaaa sad ulazim na ss.ba i ugledah ovo na naslovnoj ! Svaka cast majstore, neka si zacepio usta ovim pljuvacima ! Neka si zabio zbog nas koji smo te branili i gotivili cak i onda kad sve nije islo po planu ! Svaka cast majstore !
aaaaa sad ulazim na ss.ba i ugledah ovo na naslovnoj ! Svaka cast majstore, neka si zacepio usta ovim pljuvacima ! Neka si zabio zbog nas koji smo te branili i gotivili cak i onda kad sve nije islo po planu ! Svaka cast majstore !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.