Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj gol ce ti mnogo pomoci, a najvaznije je da ces dobiti potrebnog samopouzdanja.
Baš sam i ja kren'o da napišem ovo.Omerbavarac je napisao/la:Odlicno mjastore.
Ovaj gol ce ti mnogo pomoci, a najvaznije je da ces dobiti potrebnog samopouzdanja.
Sigurno da će mu ovo itekako dobro doći pred naredne mečeve kako za Hoffenheim tako i za BiH.Za nadati se da neće više imati problema sa povredama te da će opet zaigrati na onom nivou kada je bio 1.topnik Bundeslige.
- Principatus
- Kontakt:
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:![]()

-
Pasodzigera
- Kontakt:
PS:Begovic ne silazi sa twittera
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Neka... Za godinu dvije ce nauciti nas jezik. hehePasodzigera je napisao/la:Cestitke JEDINSTVENOM VEDADU!
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bravo VEDO !
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
[/quote]Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta'š jaroSaLL/ihovic je napisao/la:poceo furat bradu ...ode nam Vedo u mudzahedine
![]()
![]()
...salim seee ...drago mi je sto je zabio to ce mu dat samopouzdanje ...Zelim mu jos punooooooo da ih zabije i da ponovi onu svoju izvanrednu sezonu cak da i sto bolji bude
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Evo i ja ga dodam, svaki sat frajer ima novi tweetPasodzigera je napisao/la:Cestitke JEDINSTVENOM VEDADU!
SaLL/ihovic je napisao/la:
poceo furat bradu ...ode nam Vedo u mudzahedine
![]()
![]()
...salim seee ...drago mi je sto je zabio to ce mu dat samopouzdanje ...Zelim mu jos punooooooo da ih zabije i da ponovi onu svoju izvanrednu sezonu cak da i sto bolji bude
Vedad "Viking" ....
aaaaa sad ulazim na ss.ba i ugledah ovo na naslovnoj ! Svaka cast majstore, neka si zacepio usta ovim pljuvacima ! Neka si zabio zbog nas koji smo te branili i gotivili cak i onda kad sve nije islo po planu ! Svaka cast majstore !
Be Casual ...
Trenutno korisnika/ca: Alucard, arabijskisupi, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Blackwargreymon, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, DanijelTZ, darker10, donCorleone1892, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, harko35, Jabroni, karajlo, koraj, lakilone, Lynx, marlostanf1eld, Marsiano, MikiPirs, MokraKifla, Muumii, PointBlank, Proximic, PSV, rio_Ferdy88, Riziko, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, signalidunapark, soccerfan, tutankamon1905, VibeTribeX, Wagner96, Zaboljesutra, zemuntrg i 266 gostiju.