Ne trebaš se bojati, kad ce tako i bitiamerosm je napisao/la:Hebiga ovo je bila jedna od nocih kada lopta nece u gol i sta se moze takav je fudbal i od ovoga netreba praviti dramu. No sto je najgore ja sam ubjedjen da ce neko ovaj remi skupo platiti, a bojim se da to opet nebudu "manekeni".
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
U Ligi prvaka i Kupu. Protiv onih Grka i protiv Betisa.Donnie Darko je napisao/la:U kojim je tekmama Messi fulao penal?Javier je napisao/la: I onda se zale da Ronaldo ima vise golova iz penala. Cisto za primjer, prosle godine Ronaldo dao 8 golova iz penala, Messi 6 ili 7 i pri tom fulao dva.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- KB-TM87
- Kontakt:
spizz je napisao/la:Ne trebaš se bojati, kad ce tako i biti...uvijek nevini nayebe na kraju...zna se da ce madridski romi platiti zbog ovih promašaja veceras, na nekom se mora vratiti a oni su redovni po tom pitanju.
kakvu posluku porati ?...a ne turirati raju po forumima...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
spizz je napisao/la:Ne trebaš se bojati, kad ce tako i bitiamerosm je napisao/la:Hebiga ovo je bila jedna od nocih kada lopta nece u gol i sta se moze takav je fudbal i od ovoga netreba praviti dramu. No sto je najgore ja sam ubjedjen da ce neko ovaj remi skupo platiti, a bojim se da to opet nebudu "manekeni"....uvijek nevini nayebe na kraju...zna se da ce madridski romi platiti zbog ovih promašaja veceras, na nekom se mora vratiti a oni su redovni po tom pitanju.
I onda bi BaDa sugeriše da uvažavam sugovornika, kolege forumaše
pa pogledaj ti samo tih produhovljenih postova u kojim pacenik utipkava nasilan smijeh...kako se idiot može uvažavati?? ne može jednostavno... toliko se ne mogu spustiti, jbg
Očigledno iskazivanje nepoštovanja prema Messijuspizz je napisao/la:I onda bi BaDa sugeriše da uvažavam sugovornika, kolege forumaše![]()
pa pogledaj ti samo tih produhovljenih postova u kojim pacenik utipkava nasilan smijeh...kako se idiot može uvažavati?? ne može jednostavno... toliko se ne mogu spustiti, jbg
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To ti iz licnog iskustva, ha....voliš se ti sageti idolima, to si nam više puta naglasio...ali dobro, samo ti i dalje i ne daj se omesti.Dylan Dog je napisao/la:Očigledno iskazivanje nepoštovanja prema Messijuspizz je napisao/la:I onda bi BaDa sugeriše da uvažavam sugovornika, kolege forumaše![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidim ja nesto isfrustriran
. A najjace je kad pocne i padeze da lupa u ovakvom stanju
.
Jedno je sigurno, Villa je nas covjek
.
Jedno je sigurno, Villa je nas covjek
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I onda isti kaze Pepe mesarmma_hz je napisao/la:boli nas neka stvar sto si ti poremeceni idiot...ne govorim da ga je vrijedzao ,ili bilo sta ..bas me briga za barsu,real itd itd...al neku stvar stavljati u recenicu u kojoj spominjes te vjerske osnove samo moze konjina...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma sace svi veliki muslimani da kazu kako je Cesc smece od covjeka, kako moze da vrijedja muslimane i tako ta sranja...
a svi se kao pozivaju na vjeru, a sve lazi iznose...
to da je Kanute ispo smece veceras, jeste...i boli me neka stvar jel ga Fabregas vrijedjo na vjeroskoj osnovi...
iako sam ubjedjen da nije, al opet ce se dici frka oko toga i na kraju ce se ispostaviti da nista ni slocno tome nije bilo...
niko nikoga nema pravo da vrijedza na toj osnovi...covjek 5 puta na dan pada na sedzdu da bi mu neko dosao i opsovao to...alo ba jesili ti normalan bolesnice ,ludzace ..ma za tebe naziva nema...![]()
govorim opcenito za sve vjere ...cuj njega boli neka stvar jel ga tako vrijedzao...![]()
AminHZ_ilidzaa je napisao/la:jeste dosadni jeb.em i jedne i druge , ko da ste rodjeni katalonci odnosno madridjani pa se prepirete nego i jedni u drugi molite Boga da se ronaldo povrijedi na jedno 20ak dana.
ima pravde ima boga!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
**** desi se ovakva tekma ne moze ni Barsa svaku dobiti ako cemo realno,a sto se tice titule mi cemo je opet osvojiti ja sam ubjedjen,mogu sada ovi madridjani slaviti koliko hoce al zna se ko ce na kraju prvanstva slaviti to ce biti Barsa i niko drugi

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
hahaha ja mandrljavog sto se iznervirao, sta ce tek biti kad izgube
.. Sudjenje na nivou..
Celik!3,2,2.
dosla vremena kad se "kiks" jednog kluba slavi kako titula vlastitog

ser del barça es el millor que hi ha !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A vi to ne slavite kikseve Reala?????Scof1eld je napisao/la:dosla vremena kad se "kiks" jednog kluba slavi kako titula vlastitog![]()
![]()
Celik!3,2,2.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mozda, al ne napisemo 5 stranica gluposti...AllGunsBlazing je napisao/la:A vi to ne slavite kikseve Reala?????Scof1eld je napisao/la:dosla vremena kad se "kiks" jednog kluba slavi kako titula vlastitog![]()
![]()
![]()
![]()
Svakakvih likova...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
fakat da se radujem, ali usao bi napisao "hvala varas" i cao... prelistaj malo bolan... pa 300 postova.. jel to normalno ? sta bi bilo da je dao go, pa bilo bi makar 1000AllGunsBlazing je napisao/la:A vi to ne slavite kikseve Reala?????Scof1eld je napisao/la:dosla vremena kad se "kiks" jednog kluba slavi kako titula vlastitog![]()
![]()
![]()
![]()
Svakakvih likova...
ser del barça es el millor que hi ha !
- tyler durden
- Kontakt:
dobar je Itturalde,kaze igraj dok Barca ne dadne gol 
- thenaturalone
- Kontakt:
Odlicna je utakmica bila, nametnuli smo svoju igru, bili dominantniji u svim segmentima igre osim mozda u sreci, mada ruku na srce one odbrane Varasa su bile i vise nego odlicne i ne znam koliko je ondje bilo srece, ali kad se pogleda sta je momak sve odbranio onda treba biti covjek i cestitati Sevilli na bodu, sto smo na kraju i ucinili, za razliku od nekih vamo koji i nakon 5-6 primljenih komada opet traze krivca u drugima, ali dobro, mislim da je to neka falenka u DNK kodu i zato su oni svi isti po tom pitanju.
Ono sto me sinoc razocaralo vise od samog rezultata jeste ponasanje Kanoute-a
od svih igraca sam mogao ocekivati onakvo ponasanje, pa cak bi prije rekao i da je Xavi-a moguce dovesti u stanje da udara protivnicke igrace i hvata ih za vrat, ali da se to Kanoute-u ne moze desiti.
Do sinocne utakmice mi je bio jako jako drag, ali sada je on za mene samo jedan obican igrac Seville.
Nego u frci sam nekoj zadnjih mjesec dana, nisam u toku kad se Alexis Sanchez vraca? Njegov povratak ce nam biti veliko pojacanje.
Ono sto me sinoc razocaralo vise od samog rezultata jeste ponasanje Kanoute-a
Do sinocne utakmice mi je bio jako jako drag, ali sada je on za mene samo jedan obican igrac Seville.
Nego u frci sam nekoj zadnjih mjesec dana, nisam u toku kad se Alexis Sanchez vraca? Njegov povratak ce nam biti veliko pojacanje.
- tyler durden
- Kontakt:
najjaci su ovi njega Kanoute razocarao ahah,ebo vas pizdavac Fabregas u glavu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.