FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

spizz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la spizz » 23 okt 2011, 01:22

amerosm je napisao/la:Hebiga ovo je bila jedna od nocih kada lopta nece u gol i sta se moze takav je fudbal i od ovoga netreba praviti dramu. No sto je najgore ja sam ubjedjen da ce neko ovaj remi skupo platiti, a bojim se da to opet nebudu "manekeni".
Ne trebaš se bojati, kad ce tako i biti ;) ...uvijek nevini nayebe na kraju...zna se da ce madridski romi platiti zbog ovih promašaja veceras, na nekom se mora vratiti a oni su redovni po tom pitanju.

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 23 okt 2011, 01:22

Donnie Darko je napisao/la:
Javier je napisao/la: I onda se zale da Ronaldo ima vise golova iz penala. Cisto za primjer, prosle godine Ronaldo dao 8 golova iz penala, Messi 6 ili 7 i pri tom fulao dva.
U kojim je tekmama Messi fulao penal?
U Ligi prvaka i Kupu. Protiv onih Grka i protiv Betisa.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 okt 2011, 01:27

spizz je napisao/la:Ne trebaš se bojati, kad ce tako i biti ;) ...uvijek nevini nayebe na kraju...zna se da ce madridski romi platiti zbog ovih promašaja veceras, na nekom se mora vratiti a oni su redovni po tom pitanju.
...a ne turirati raju po forumima...
kakvu posluku porati ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 01:36

spizz je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Hebiga ovo je bila jedna od nocih kada lopta nece u gol i sta se moze takav je fudbal i od ovoga netreba praviti dramu. No sto je najgore ja sam ubjedjen da ce neko ovaj remi skupo platiti, a bojim se da to opet nebudu "manekeni".
Ne trebaš se bojati, kad ce tako i biti ;) ...uvijek nevini nayebe na kraju...zna se da ce madridski romi platiti zbog ovih promašaja veceras, na nekom se mora vratiti a oni su redovni po tom pitanju.
:lol: :lol: samo se vi hrabrite...kad ne možete Sevilji zabiti sa 2 više, sta reći koju poruku poslati :lol: :lol:

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 23 okt 2011, 01:38

I onda bi BaDa sugeriše da uvažavam sugovornika, kolege forumaše :lol: :lol: pa pogledaj ti samo tih produhovljenih postova u kojim pacenik utipkava nasilan smijeh...kako se idiot može uvažavati?? ne može jednostavno... toliko se ne mogu spustiti, jbg

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 01:41

spizz je napisao/la:I onda bi BaDa sugeriše da uvažavam sugovornika, kolege forumaše :lol: :lol: pa pogledaj ti samo tih produhovljenih postova u kojim pacenik utipkava nasilan smijeh...kako se idiot može uvažavati?? ne može jednostavno... toliko se ne mogu spustiti, jbg
Očigledno iskazivanje nepoštovanja prema Messiju :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 23 okt 2011, 01:43

Dylan Dog je napisao/la:
spizz je napisao/la:I onda bi BaDa sugeriše da uvažavam sugovornika, kolege forumaše :lol: :lol: pa pogledaj ti samo tih produhovljenih postova u kojim pacenik utipkava nasilan smijeh...kako se idiot može uvažavati?? ne može jednostavno... toliko se ne mogu spustiti, jbg
Očigledno iskazivanje nepoštovanja prema Messiju :roll:
To ti iz licnog iskustva, ha....voliš se ti sageti idolima, to si nam više puta naglasio...ali dobro, samo ti i dalje i ne daj se omesti.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 okt 2011, 01:47

Vidim ja nesto isfrustriran :lol: . A najjace je kad pocne i padeze da lupa u ovakvom stanju :mrgreen: .
Jedno je sigurno, Villa je nas covjek :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 01:51

mma_hz je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma sace svi veliki muslimani da kazu kako je Cesc smece od covjeka, kako moze da vrijedja muslimane i tako ta sranja...

a svi se kao pozivaju na vjeru, a sve lazi iznose...

to da je Kanute ispo smece veceras, jeste...i boli me neka stvar jel ga Fabregas vrijedjo na vjeroskoj osnovi...
iako sam ubjedjen da nije, al opet ce se dici frka oko toga i na kraju ce se ispostaviti da nista ni slocno tome nije bilo...
boli nas neka stvar sto si ti poremeceni idiot...ne govorim da ga je vrijedzao ,ili bilo sta ..bas me briga za barsu,real itd itd...al neku stvar stavljati u recenicu u kojoj spominjes te vjerske osnove samo moze konjina...
niko nikoga nema pravo da vrijedza na toj osnovi...covjek 5 puta na dan pada na sedzdu da bi mu neko dosao i opsovao to...alo ba jesili ti normalan bolesnice ,ludzace ..ma za tebe naziva nema... :evil: :evil:
govorim opcenito za sve vjere ...cuj njega boli neka stvar jel ga tako vrijedzao... :oops: :oops:
I onda isti kaze Pepe mesar :roll: za Haga :mrgreen:

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 01:54

HZ_ilidzaa je napisao/la:jeste dosadni jeb.em i jedne i druge , ko da ste rodjeni katalonci odnosno madridjani pa se prepirete nego i jedni u drugi molite Boga da se ronaldo povrijedi na jedno 20ak dana. :D
Amin :)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 okt 2011, 01:55

ima pravde ima boga!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 okt 2011, 01:56

**** desi se ovakva tekma ne moze ni Barsa svaku dobiti ako cemo realno,a sto se tice titule mi cemo je opet osvojiti ja sam ubjedjen,mogu sada ovi madridjani slaviti koliko hoce al zna se ko ce na kraju prvanstva slaviti to ce biti Barsa i niko drugi :D :D :D :D
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 okt 2011, 02:46

hahaha ja mandrljavog sto se iznervirao, sta ce tek biti kad izgube :lol: :lol: :lol: .. Sudjenje na nivou..
Celik!3,2,2.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 okt 2011, 02:49

dosla vremena kad se "kiks" jednog kluba slavi kako titula vlastitog :lol: :roll: :cry:
ser del barça es el millor que hi ha !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 okt 2011, 02:50

Scof1eld je napisao/la:dosla vremena kad se "kiks" jednog kluba slavi kako titula vlastitog :lol: :roll: :cry:
A vi to ne slavite kikseve Reala????? :lol: :lol: :lol: Svakakvih likova...
Celik!3,2,2.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 okt 2011, 02:53

AllGunsBlazing je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:dosla vremena kad se "kiks" jednog kluba slavi kako titula vlastitog :lol: :roll: :cry:
mozda, al ne napisemo 5 stranica gluposti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 okt 2011, 02:58

AllGunsBlazing je napisao/la:
fakat da se radujem, ali usao bi napisao "hvala varas" i cao... prelistaj malo bolan... pa 300 postova.. jel to normalno ? sta bi bilo da je dao go, pa bilo bi makar 1000 :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 okt 2011, 07:44

dobar je Itturalde,kaze igraj dok Barca ne dadne gol :D

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 23 okt 2011, 08:27

Odlicna je utakmica bila, nametnuli smo svoju igru, bili dominantniji u svim segmentima igre osim mozda u sreci, mada ruku na srce one odbrane Varasa su bile i vise nego odlicne i ne znam koliko je ondje bilo srece, ali kad se pogleda sta je momak sve odbranio onda treba biti covjek i cestitati Sevilli na bodu, sto smo na kraju i ucinili, za razliku od nekih vamo koji i nakon 5-6 primljenih komada opet traze krivca u drugima, ali dobro, mislim da je to neka falenka u DNK kodu i zato su oni svi isti po tom pitanju.
Ono sto me sinoc razocaralo vise od samog rezultata jeste ponasanje Kanoute-a :( od svih igraca sam mogao ocekivati onakvo ponasanje, pa cak bi prije rekao i da je Xavi-a moguce dovesti u stanje da udara protivnicke igrace i hvata ih za vrat, ali da se to Kanoute-u ne moze desiti.
Do sinocne utakmice mi je bio jako jako drag, ali sada je on za mene samo jedan obican igrac Seville.
Nego u frci sam nekoj zadnjih mjesec dana, nisam u toku kad se Alexis Sanchez vraca? Njegov povratak ce nam biti veliko pojacanje.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 okt 2011, 08:34

najjaci su ovi njega Kanoute razocarao ahah,ebo vas pizdavac Fabregas u glavu :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []