ono vam je bio najjaci igrac

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Bliss je napisao/la:Sramota. Sad nas zayebayite, iskoristite ovu sansu, ko zna kad cete moci opet.
Naravno da mislim. Jedna tekma nista ne moze promjeniti.Arnelinho je napisao/la:Izgleda da ove godine idemo zajedno na @rizin cartoon network.
ps. Baš bih volio čuti @Valenciju jel' i dalje misli ono što je mislio i Cityu i Unitedu?
Ovaj dio a ne dzeko kojeg ce pepe sahraniti odnosi se na prosle kvalifikacije,pepe ga je perfektno cuvao,dzeko nije nista mogao,al vidjecemo,naravno volio bih da BiH pobijedi kao i svaki bosanac,al me ovi fejsbucani nerviraju,pola od njih ne prati fudbal i sad svi pisu Dzekoo <3.Zabac je napisao/la:jadan ti i tvoja glava.Pa taj Dzeko je na ledjima nosao 4 defanzivca Francuske koji se nazivaju WC igracima.Zasto neke kobile iz Portigala ne bi mogao ?Narin je napisao/la:Joj,sad bi ja izbrisao sa fba ove sve sto pise TOOOO DŽEKO,HAJMO PORTUGAL SADA.
Pa ako bude Ronaldo igrao mi smo gotovi,mogu oni govoriti za ronalda sta hoce,al je daleko iznad kvaliteta Dzeke,covjek bas moze sam odluciti utakmici,jos pogotovo ako ga mravac bude cuvao il neko tako,a ne Dzeko kojeg ce Pepe sahraniti.
Ronaldo je bas suptortno od onoga sto si ti rekao.On je igrac koji ce dati 3 kola kad ne treba,a kad treba nece imati 3 kontakta sa loptom.
btw :Vratimo se temi o Unitedu i o klub koji vrijedi Poslije Barcelone i Reala za najjaceg.
DZEKO RULEZ !
Zabac je napisao/la:Mozel neko postaviti sazetak utakmice il da potrazim na redtubeu ?
Sjecam se ja Vasco de Game mislim i 5:1.moustapha je napisao/la:Imali neko od statisticara da raspolaze podacima kad je United zadnji put ovako ili slicno porazen. Ne mogu se sjetiti slicnih katastrofa.
Da da, valja cekati do sljedeceg susretaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Bliss je napisao/la:Sramota. Sad nas zayebayite, iskoristite ovu sansu, ko zna kad cete moci opet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.