maltasa je napisao/la:Niko od vas ne poznaje Husrefa lično i zato ne može da sudi o njemu kao čovjeku i naziva ga ovako ili onako. Husref Musemić je čovjek sportista koji ne trpi poraz, ni pod razno i zato tako burno reaguje na svaki potez za vrijeme utakmice, ako ga poznaješ znaš da je on čovjek koji je spreman pomoći i nikoga od njega neće glava zaboliti. Ja bar ne znam ljude koji mogu reći to da ih je Husref izradio ili ne d'o Bog tražio pare za igranje ili uvrštavanje u postavu što nije rijedak primjer u bh. fudbalu.
Ime Husref Musemić je sasvim sigurno najveće ime od svih trenera u našoj ligi i to može biti razlog zašto ga ljude ne vole, ali nikako nije razlog da ga neko mrzi. I na prijateljskoj utakmici na Grbavici sa Željom i sada u Veležu proziva ga cijeli stadion ne vidim razlog zašto.
A što se tiče odnosa prema Sarajevu u Mostaru suvišno je pričati od udaranja Marsijana nakon izvodjenja penala i svih dešavanja na toj utakmici preko Muharemovićevog potresa mozga, pa nadalje i ako iko ima pravo nešto reći vi nemate.
Osnova mog posta je bila da nema potrebe u ovoj državi da se pljuje po Musemiću gdje god da se pojavi a pogotovo u gradovima i stadionima koji imaju tradiciju i sjećaju se vremena kad se igrao fudbal za ljude na tribinama.
pozdrav
Taj čovjek konstantno sere po Veležu,kulturno ga omalovažava gdje stigne.Evo i sada priča kako su sudije krive zato što su izgubili.Kad god izgubi nađe neki alibi,a nikad ne spomene kako su na Koševu protiv Veleža suđen sumnjiv penal koji je odlučio pobjednika(kad je Sarajevo bilo prvak),kako je svaki pokušaj napada u Vrapčićima osakaćen sudijskim odlukama(ista sezona),pa mi nismo pobjedili Sarajevo još od ispadanja u drugu ligu ali vazda priča kako im se nije dalo da igraju i slično.
Čak je bilo priča da su navijači Veleža vrijeđali stručni štab i igrače,psovali Sarajevo,majku bosansku i slično a dobro znamo da tada na stadionu nije bilo publike jer su ranije izbili neredi na utakmici Velež-Jedinstvo.
Navlači raju u Sarajevu da nas mrzi i da nas na nož dočeka...
I zato da je najbolji stručnjak u PL

''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''