Olimpik Sarajevo

JoinUnion
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la JoinUnion » 11 avg 2009, 19:44

maltasa je napisao/la:Niko od vas ne poznaje Husrefa lično i zato ne može da sudi o njemu kao čovjeku i naziva ga ovako ili onako. Husref Musemić je čovjek sportista koji ne trpi poraz, ni pod razno i zato tako burno reaguje na svaki potez za vrijeme utakmice, ako ga poznaješ znaš da je on čovjek koji je spreman pomoći i nikoga od njega neće glava zaboliti. Ja bar ne znam ljude koji mogu reći to da ih je Husref izradio ili ne d'o Bog tražio pare za igranje ili uvrštavanje u postavu što nije rijedak primjer u bh. fudbalu.

Ime Husref Musemić je sasvim sigurno najveće ime od svih trenera u našoj ligi i to može biti razlog zašto ga ljude ne vole, ali nikako nije razlog da ga neko mrzi. I na prijateljskoj utakmici na Grbavici sa Željom i sada u Veležu proziva ga cijeli stadion ne vidim razlog zašto.

pozdrav
Prvo da je najvevece ime i nije, kao trener nije los ali Ivica Barbaric je bolji trener, Ivo Istuk, Amar Osim, pa mozda i Jovic itd.
Drugo covjek je provokativan a to mu se vraca...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2009, 19:44

maistor_mo je napisao/la:pelaku stara 20 godina u Zenicu :?
Mogo bi i on u Celik ,sta znas da joj bude blize :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 11 avg 2009, 20:20

maltasa je napisao/la:Niko od vas ne poznaje Husrefa lično i zato ne može da sudi o njemu kao čovjeku i naziva ga ovako ili onako. Husref Musemić je čovjek sportista koji ne trpi poraz, ni pod razno i zato tako burno reaguje na svaki potez za vrijeme utakmice, ako ga poznaješ znaš da je on čovjek koji je spreman pomoći i nikoga od njega neće glava zaboliti. Ja bar ne znam ljude koji mogu reći to da ih je Husref izradio ili ne d'o Bog tražio pare za igranje ili uvrštavanje u postavu što nije rijedak primjer u bh. fudbalu.

Ime Husref Musemić je sasvim sigurno najveće ime od svih trenera u našoj ligi i to može biti razlog zašto ga ljude ne vole, ali nikako nije razlog da ga neko mrzi. I na prijateljskoj utakmici na Grbavici sa Željom i sada u Veležu proziva ga cijeli stadion ne vidim razlog zašto.

A što se tiče odnosa prema Sarajevu u Mostaru suvišno je pričati od udaranja Marsijana nakon izvodjenja penala i svih dešavanja na toj utakmici preko Muharemovićevog potresa mozga, pa nadalje i ako iko ima pravo nešto reći vi nemate.

Osnova mog posta je bila da nema potrebe u ovoj državi da se pljuje po Musemiću gdje god da se pojavi a pogotovo u gradovima i stadionima koji imaju tradiciju i sjećaju se vremena kad se igrao fudbal za ljude na tribinama.

pozdrav
Taj čovjek konstantno sere po Veležu,kulturno ga omalovažava gdje stigne.Evo i sada priča kako su sudije krive zato što su izgubili.Kad god izgubi nađe neki alibi,a nikad ne spomene kako su na Koševu protiv Veleža suđen sumnjiv penal koji je odlučio pobjednika(kad je Sarajevo bilo prvak),kako je svaki pokušaj napada u Vrapčićima osakaćen sudijskim odlukama(ista sezona),pa mi nismo pobjedili Sarajevo još od ispadanja u drugu ligu ali vazda priča kako im se nije dalo da igraju i slično.
Čak je bilo priča da su navijači Veleža vrijeđali stručni štab i igrače,psovali Sarajevo,majku bosansku i slično a dobro znamo da tada na stadionu nije bilo publike jer su ranije izbili neredi na utakmici Velež-Jedinstvo.
Navlači raju u Sarajevu da nas mrzi i da nas na nož dočeka...

I zato da je najbolji stručnjak u PL :lol:
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 avg 2009, 20:27

Bit ce Olimpik BH shampion BH shampion. Rok po slobodnoj proceni max. 3 god. Sada su Bosnjaski klubovi na redu, pa tek za 3 god.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 11 avg 2009, 20:56

Na utakmici u Mostaru Olimpik docekan veoma korektno od strane Veleza.Velez vise imao od igre i zasluzeno pobijedio.Sudije malo kakile ali daleko od toga da su odlucile utakmicu.Idemo dalje. :oops: :roll:

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 12 avg 2009, 02:51

herbion je napisao/la:Na utakmici u Mostaru Olimpik docekan veoma korektno od strane Veleza.Velez vise imao od igre i zasluzeno pobijedio.Sudije malo kakile ali daleko od toga da su odlucile utakmicu.Idemo dalje. :oops: :roll:
Jesi li ti bio na utakmici? Ja jesam i onakvo sudenje Velez nikad nije imao na gostovanju. Svaki ama bas svaki prekrsaj on je sviro olimpiku, a oni dzikani su lomili Colu na svakom koraku. Zato nemoj pricati nista lose na sudenje. Bilo je nastrano al na stranu olimpika. Zato pssss

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 12 avg 2009, 10:50

cole-ch je napisao/la:Bit ce Olimpik BH shampion BH shampion. Rok po slobodnoj proceni max. 3 god. Sada su Bosnjaski klubovi na redu, pa tek za 3 god.
o cemu ti pricas?

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 12 avg 2009, 13:33

Azur Velagić, pozvan u reprezentaciju BiH do 19 godina, jos jedno priznanje za Olimpik :)

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 12 avg 2009, 14:04

Gavaric potpisao za Olimpik! Odlican zadnji vezni, igrao jednu polusezonu za Slaviju, a mislim da je proslu sezonu bio u Novom Pazaru. Sve u svemu-pravo pojacanje

za zivot cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za zivot cijeli » 12 avg 2009, 14:27

ovaj olimpik pravi srbijanski klub :?

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 12 avg 2009, 15:14

Starm0 je napisao/la:
herbion je napisao/la:Na utakmici u Mostaru Olimpik docekan veoma korektno od strane Veleza.Velez vise imao od igre i zasluzeno pobijedio.Sudije malo kakile ali daleko od toga da su odlucile utakmicu.Idemo dalje. :oops: :roll:
Jesi li ti bio na utakmici? Ja jesam i onakvo sudenje Velez nikad nije imao na gostovanju. Svaki ama bas svaki prekrsaj on je sviro olimpiku, a oni dzikani su lomili Colu na svakom koraku. Zato nemoj pricati nista lose na sudenje. Bilo je nastrano al na stranu olimpika. Zato pssss
Bio na utakmici i komentarisem sto sam vidio,sudija navlacio za domacina sa prekrsajima u blizini sesnaesterca Olimpika/desetak prekrsaja/Olimpiku uglavnom oko centra i jedanput u blizini sesnaest.Kod crvenog kartona bio faul nad Kolarevom sto sudija nije svirao.Sve u svemu Velez je zasluzio pobjedu a mi idemo dalje.

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 12 avg 2009, 15:46

herbion je napisao/la:
Starm0 je napisao/la:
Bio na utakmici i komentarisem sto sam vidio,sudija navlacio za domacina sa prekrsajima u blizini sesnaesterca Olimpika/desetak prekrsaja/Olimpiku uglavnom oko centra i jedanput u blizini sesnaest.Kod crvenog kartona bio faul nad Kolarevom sto sudija nije svirao.Sve u svemu Velez je zasluzio pobjedu a mi idemo dalje.
Nebi reko da si bio na utakmici ;) Pusti ti meni te price cuj bio na utakmici, a Olimpik nije dobijo faulove, nisu krsili Colu, bjaz tamo ne lazi 8-)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 17 avg 2009, 02:19

Cestitke Vukovi!!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 17 avg 2009, 07:37

Očekujete li vi da se Olimpik zadrži u PL ili će na kraju sezone ipak nazad u Prvu igi Federacije BiH? Ne znam kako bi to bilo. Olimpik je prošle sezone bio prejak za sve u Prvoj ligi a sad je izuzetno slab da bi se nosio sa pravim premijerligašima. Možda bi im par pojačanja i promjena trenera pomogla!
A đe da znam?!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 20 avg 2009, 16:30

Raz_ba je napisao/la:Očekujete li vi da se Olimpik zadrži u PL ili će na kraju sezone ipak nazad u Prvu igi Federacije BiH? Ne znam kako bi to bilo. Olimpik je prošle sezone bio prejak za sve u Prvoj ligi a sad je izuzetno slab da bi se nosio sa pravim premijerligašima. Možda bi im par pojačanja i promjena trenera pomogla!

A na osnovu čega je Olimpik slab da se nosi sa pstalim klubovima ???? I zašto bi to išao nazad u I ligu federacije??? I o kakvoj promjeni trenera pričaš???

Mislim da ste prerano otpisali Olimpik iz ozbiljnih borbi i stvarno ne vidim razloga za takvo nešto ???? Usput tek su tri kola prošla ima još dobrano da se igra a što vrijeme bude više odmicalo Olimpik može samo još bolje i jače igrati. Vrijeme će pokazati ovo što pišem.

Btw. ko su to "pravi premijerligaši" kako ih ti nazivaš????

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 25 avg 2009, 23:44

moje misljenje nema sta trazit u premijer ligi zato sto su slabi sa parama i tesko ce se zadrzat jer se kod nas sve kupuje a oni to nece moc izdrzat

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2009, 23:47

anes78 je napisao/la:moje misljenje nema sta trazit u premijer ligi zato sto su slabi sa parama i tesko ce se zadrzat jer se kod nas sve kupuje a oni to nece moc izdrzat
Lol ,ako iko ima para onda je to Olimpik ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 avg 2009, 23:48

anes78 je napisao/la:moje misljenje nema sta trazit u premijer ligi zato sto su slabi sa parama i tesko ce se zadrzat jer se kod nas sve kupuje a oni to nece moc izdrzat
Olimpik nema para, šališ se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 25 avg 2009, 23:49

miky_hz je napisao/la:
ma odakle mu majke ti

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2009, 23:51

anes78 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
ma odakle mu majke ti
Imaju bogatog gazdu ;) jedan covjek drzi klub kompletan ,netreba im uprava nikakva ,Bosanski Mamic :)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.