GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Devil » 18 okt 2011, 23:19

Tritolone je napisao/la:Ovo je vjerojatno najlosija DInamova tekma u Europi u zadnjih 5 godina. Jurcic je stvarno prelos,nikad nista od njega, nikad nece naucit i uvijek ce forsirat ovaj smijesno romb i kontrolirani nogomet. Steta ova Dinamova momcad definitivno moze vise ali kad imas majmuna na klupi onda sve za racku
Pored utakmice u Kopru. :? Ne bih rekao. ;)
Malo sam samo bacao pogled nista znacajno,nadam se da cu odgledati snimak negde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 okt 2011, 23:31

Devil je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Ovo je vjerojatno najlosija DInamova tekma u Europi u zadnjih 5 godina. Jurcic je stvarno prelos,nikad nista od njega, nikad nece naucit i uvijek ce forsirat ovaj smijesno romb i kontrolirani nogomet. Steta ova Dinamova momcad definitivno moze vise ali kad imas majmuna na klupi onda sve za racku
Malo sam samo bacao pogled nista znacajno,nadam se da cu odgledati snimak negde.
Te tekme u kojima smo mi tjedan ili 2 prije gotovo osigurali prolaz dalje pa u drugoj skoro "fasovali" ispadanje ja uzimam pod normalno :D ali ono ocekiva sam da ce barem nesto napravit, ali ovo je bilo prelose, ovi su u duplo boljoj fizickoj spremi od nas a i kad smo primili gol u 50 minuti ( tipicni dinamovski gol) smo totalno pali i vec se tad vidilo da je gotovo.
Mogu se kladit da ce u gostima bit potpuno drugacija utakmica, i tamo cemo izvuc bod siguran sam.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 okt 2011, 00:02

Devil je napisao/la:

Ako je Jurcic majmun (a uveo ih je u LP),sta su onda ostali "Strucnjaci" koji su vodili Dinamo zadnjih 12 godina otkad su zadnji put igrali u LP??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 okt 2011, 12:42

majestic24 je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Ako je Jurcic majmun (a uveo ih je u LP),sta su onda ostali "Strucnjaci" koji su vodili Dinamo zadnjih 12 godina otkad su zadnji put igrali u LP??
Postoji vise razloga zbog koji se nije igrala LP, tek ove sezone je Dinamo postavljen za nositelja za sva 4 pretkola LP-a i to je dodatno olaksalo posao ulaska, kad se vec hvatas prijasnjih strucnjaka trebas znat da je jedan od njih upravo Jurcic koji je ispao od Salzburga upravo zbog svojeg kontroliranog nogometa i nekakvih pokusa taman prije utakmica. Prosle godine smo ispali od Sheriffa jednostavno zato sta nismo imali srece, brdo prilika a njihov golman je valjda odigrao tekmu zivota.

Da se vracam u daleku proslost (5 i vise godina) nevrijedi jer tad us protivnici bili Arsenal, Werder itd itd.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 okt 2011, 15:24

Nisam gledao tekmu ali ono sto sam vidio u pregledu nije tako lose do primljenog gola. Meni su nevjerovatne prilike koje je Dinamo masio. Beciraj aj i nekako al Rukavina to je strasno. Predribla 3 igraca dodje u super sansu i tuce 5 m iznad gola. Onda sansa ne znam koji je igrac bio. Leko mozda. Izbacili su ga malo iskosa, i on tuce pravo u golmana. Pokusava kroz njega da dane gol. Ko da je to HNL!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 okt 2011, 16:41

Tritolone je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: Ako je Jurcic majmun (a uveo ih je u LP),sta su onda ostali "Strucnjaci" koji su vodili Dinamo zadnjih 12 godina otkad su zadnji put igrali u LP??
Postoji vise razloga zbog koji se nije igrala LP, tek ove sezone je Dinamo postavljen za nositelja za sva 4 pretkola LP-a i to je dodatno olaksalo posao ulaska, kad se vec hvatas prijasnjih strucnjaka trebas znat da je jedan od njih upravo Jurcic koji je ispao od Salzburga upravo zbog svojeg kontroliranog nogometa i nekakvih pokusa taman prije utakmica. Prosle godine smo ispali od Sheriffa jednostavno zato sta nismo imali srece, brdo prilika a njihov golman je valjda odigrao tekmu zivota.

Da se vracam u daleku proslost (5 i vise godina) nevrijedi jer tad us protivnici bili Arsenal, Werder itd itd.

i zaboravio si naglasit da je Dinamo u tom dvomecu bio nositelj, a sve sezone prije bio je nenositelj...dakle, od kad je ovaj format LP, zadnje tri sezone, Dinamo je prvi put ispao od nenositelja dok ga je vodio Jurcic...drugu sezonu je ispao od nenositelja dok ih je vodio Zajec i sad ove su prosli sve sa Jurcicem...po tebi majmuni ispadaju Zeko i Jurcic, a mogu se kladit da bi Zeko s ovom ekipom uzeo barem taj jedan jedini bod i nebi gubio kao Kruno od Malmoa 2-0 i to nije prvi njegov biser, jos je u sjecanju i Hearts, 4-0 na Maksimiru i onda 2-0 poraz u Edinburgu...Dinamo je za vrijeme Zajeca po meni igrao atraktivniji nogomet nego za vrijeme Halilhodzica, samo sto taj Dinamo nije imao srece, Sheriff i Rijeka bili su presudni...i po meni je jedna od najvecih ironija nogometa to sto je Jurcic uveo neki klub u LP, s boljim trenerom ova ekipa bi napravila puno veci uspjeh od 3 poraza u 3 utakmice, s tim da nije zabila ni jedan jedini pogodak...nadam se da Kruno uskoro leti, to ce nam bit veca pobjeda nego ulazak u LP...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 19 okt 2011, 17:10

Jurčiću su sinoć skandirali stavi STOPERA!
Igra nije loša ,samo toliko promašaja,nesigurnosti.Kelava ih spasio od veće blamaže,loše na kraju sve skupa,stadion 26 hiljada ljudi lijep šteta da zagrepčani nisu uživali.Mladi igrači treba forma i europske utakmice ,staž Ajaxa se vidi.
Šteta,ali malo j Jurčić to posložio loše ;) malog Tomeščaka treba gurat naprijed odličan i brz! Obrana traljava i spora.
Fi hajati.
GO Bosno.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 okt 2011, 20:35

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: Ako je Jurcic majmun (a uveo ih je u LP),sta su onda ostali "Strucnjaci" koji su vodili Dinamo zadnjih 12 godina otkad su zadnji put igrali u LP??

i zaboravio si naglasit da je Dinamo u tom dvomecu bio nositelj, a sve sezone prije bio je nenositelj...dakle, od kad je ovaj format LP, zadnje tri sezone, Dinamo je prvi put ispao od nenositelja dok ga je vodio Jurcic...drugu sezonu je ispao od nenositelja dok ih je vodio Zajec i sad ove su prosli sve sa Jurcicem...po tebi majmuni ispadaju Zeko i Jurcic, a mogu se kladit da bi Zeko s ovom ekipom uzeo barem taj jedan jedini bod i nebi gubio kao Kruno od Malmoa 2-0 i to nije prvi njegov biser, jos je u sjecanju i Hearts, 4-0 na Maksimiru i onda 2-0 poraz u Edinburgu...Dinamo je za vrijeme Zajeca po meni igrao atraktivniji nogomet nego za vrijeme Halilhodzica, samo sto taj Dinamo nije imao srece, Sheriff i Rijeka bili su presudni...i po meni je jedna od najvecih ironija nogometa to sto je Jurcic uveo neki klub u LP, s boljim trenerom ova ekipa bi napravila puno veci uspjeh od 3 poraza u 3 utakmice, s tim da nije zabila ni jedan jedini pogodak...nadam se da Kruno uskoro leti, to ce nam bit veca pobjeda nego ulazak u LP...
Ja nikad nisam niti cu napisat rijeci protiv Zeke, uz Cicu i Kuzu najbolji trener u zadnjih 20 godina, samo njemu je vec dosta da leti zbog nekih drugih stvari tako da njega vise nikad nemoramo ocekivat na klupi svetinje.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 okt 2011, 22:37

nisam ni rekao da ti kazes nesto protiv Zeke, mislio sam na majestic24, on kaze da su svi prije Jurcica bili bolji od njega, a Zeko je jedini trener koji je imao laksi put do LP, jedini je ispao od nenositelja, al to je bila vise stvar srece...Dinamo je tad imao jako losu momcad, al Zeko je stvorio igru, no vec godinama nas muci jedan veliki problem zvan - napdac, ubojica, veliki strijelac koji ce zabit i ono sto ne ocekujemo, a ni Zeko ga nije imao, doveo je Rukavinu od kojeg bi stvorio velikog strijelca da je ostao, al otisao je, mislim da je mozda cak i opravdano, osim igre nije napravio nista...al volio bi da se vrati sad, sad kad ima ekipu s kojom bi mogao napravit nesto veliko...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 20 okt 2011, 16:30

Livin' La Vida Loca ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 22 okt 2011, 12:25

veceras nam dolazi Rijeka...u velikoj sam dvojbi za kog navijat, mislim da cu za Dinamo, al i ako Rijeka odnese tri boda s Maksimira bit cu sretan jer bit ce to velika pobjeda za Dinamo, jer je vrlo izvjesno da Jurcic leti s klupe :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 okt 2011, 18:54

Oni se muce protiv Rijeke kojoj juniori igraju...ebena sramota, triba svima udarat po godine bez place pa nek glume zvijeze negdje drugdje.

Jos ce me na kladari srusit mater im :evil: :evil:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 22 okt 2011, 23:33

Dinamo - Rijeka

STRAŠNO!!!

dinamozg90
Kontakt:

Post Postao/la dinamozg90 » 23 okt 2011, 23:29

Dok nam je Kruno trener loše nam se piše
Koliko ću ovaj put ostati na forumu?

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 24 okt 2011, 21:48

Teško se sjetiti kada su Dinamove igrače sa svoga stadiona ispratili tako gromki zvižduci kao nakon pobjede nad Rijekom u 12. kolu MAXtv Prve lige

U Dinamu nikada nije dosadno. Ako je na repertoaru Liga prvaka, osim domaćih aduta, gledaju se vrhunski protivnici, ako je riječ o domaćim natjecanjima, nešto slabiju opoziciju nadoknađuju zbivanja na tribini.

Otkada se Dinamov sjever vratio iz bojkota, vratio se i klasični navijački repertoar. Buka i nešto dima (shvaća li uopće jedini genijalac koji je ubacio baklju u teren koliko šteti apsolutno svemu vezanim uz svoj klub i grupu) prošarani su uvredama prema klupskom vodstvu, a na kraju utakmice prvi put u sezoni istu su sudbinu doživjeli i igrači. Krenimo od početka.

Sjever je, zajedno s Armadom na jugu, vrlo dostojanstveno popratio minutu šutnje za Iztoka Puca, a navijači su minutu poslije i transparentom poručili sjajnom Slovencu da počiva u miru. U nastavku utakmice prisjetili su se, uz blok domoljubnih povika, i legendarnog vukovarskog zapovjednika Blage Zadre. U prvih pola sata Mamića nisu niti spomenuli, općenito je u njihovom repertoaru napokon i Dinamo dobio zasluženu 'dvotrećinsku većinu'.

Golovi su padali prema južnoj tribini pa je ostalo nejasno slave li igrači bez svojih navijača s namjerom ili igrom slučaja. Odgovor je došao po isteku dvoboja kada su plavi mirno otišli put svlačionica bez da su zapljeskali prema sjeveru ili ostalim tribinama. Iz navijačke perspektive riječ je o smrtnom grijehu.

Krenula je salva zvižduka i uvreda, koja sama po sebi i nije pretjerano zloguka. Ali, igrači su se očito odlučili da neće surađivati s oponentima svoga poslodavca i ta bi se pukotina u kratkom roku lako mogla pretvoriti u golemi krater. Klub, posebno Dinamo, vrlo je kompleksna pojava i igrači, koji su, posebno u Dinamu, najprolazniji dio čitave priče moraju ostati neutralni. Svaki od njih ima pravo na privatno mišljenje, ali okretanje leđa bilo kojoj od zavađenih opcija jednostavno im nije pametan potez.

Možda bi drugačije bilo da je igrao ozlijeđeni Kovačić koji je znao sam krenuti oko stadiona i povući ostale igrače. Možda, ako se to u Dinamu još uvijek uopće smije.

Auu ;) :roll:
Fi hajati.
GO Bosno.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 okt 2011, 17:58

Dinamo nije imao nikakvih problema protiv drugoligaša HAŠK-a u osmini finala Hrvatskog kupa. Na Pešćenici su Modri slavili rezultatom 4:0, a u strijelce su se upisali Ademi, Krstanović, Morales i Sylvestr, igrači koji su uglavnom igrali manje ove sezone.

Dinamo je lako preskočio ovu prepreku, otišao u četvrfinale i mirno može gledati prema dalje. Modri su u povijesti znali osramotiti svoj dres baš u ovoj fazi natjecanja, pa je postojao oprez radi sjećanja na Dugo Selo, Naftaš iz Ivanića. No, Jurčić je prilično izmiješao sastav bez obzira na poučke iz povijesti i nije imao problema s prolaskom. Zanimljivo, kapetan je od prve minute bio Mateo Kovačić.

Dinamo je brzo naznačio da će za njega ovo biti "običan dan u uredu", već nakon sedam minuta stigli su o vodstva, udarac iz kuta izveo je Ibanez, a Ademi glavom zabio. Bile su to njegove prve minute ove sezone nakon ozljede gležanja i odmah je upisao pogodak.

Ono što bi moglo zabrinuti Krunu Jurčića je ozljeda Tonela. Ioanko nema mnogo izbora oko stopera, a nakon pola sata Portugalac je nakon jednog duela pao, primio se za butni mišić i odamh tražio izmjenu, nije mogao nastaviti susret. Ako je mišić puknuo, stanka neće biti mala.

Modri su do poluvremena otklonili sve dvojbe oko prolaska, nadanja domaćina da mogu iznenaditi. Prvo je nakon prodora Ibaneza Krstanović krasno zabio petom, a onda je pred odlazak na odmor Morales iz prve opalio po povratnoj lopti i pogodio pod samu prečku za mirnih 3:0.

Nastavak je krenuo u istom plavom nisu, opet je, treći put, asistent bio Ibanez, a novi strijelac je postao Jakub Sylvestr koji je tako prekinuo dugi post. U rijetkim izletima pred vrata Dinama, HAŠK nije bio posebno opasan, a ni Kelava nije poslušao molbe s tribina da pusti koju loptu u svoju mrežu.

Koji je ovaj Jurčić antitalent od trenera.Igra sa Tonelom protiv HAŠK-a i on se ozljedi :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 27 okt 2011, 16:21

Institucija grada zaslužuje krov nad glavom

slika

slika

Izvršni predsjednik GNK Dinamo Zdravko Mamić predstavio je javnosti plan po kojem bi stadion u Maksimiru imao krov za gledatelje.

- U ime svih navijača Dinama, kojih ima oko 1,7 u Hrvatskoj i stalno raste, moramo i ovo reći. Dinamo napuni proračun Republike Hrvatske kao svi ostali sportovi i klubovi zajedno te stoga molimo gradsku vlast, gradonačelnika Milana Bandića i Skupštinu grada da se instituciji grada što je GNK Dinamo stavi "krov nad glavom".

- U prvoj fazi krov bi se stavio na tribine sjever i zapad: - Krovom na zapadu i sjeveru natkrilo bi se 20.000 mjesta. Dinamo i navijači Dinama to su zaslužili - rekao je izvršni predsjednik pa krenuo o troškovima: - Radi se o investiciji od 60-70 milijuna kuna što je iznos manji od onoga što je Dinamo u posljednjim mjesecima uložio u gradsku imovinu.

-Naravno, krov na ovim tribinama samo je početak novih radova na Maksimiru: - To je faza 1, a onda kada dođu bolja vremena i otvori se prilika se jug uredi i primakne travnjaku, istok također i stavi se stavi krov na sve tribine, a nadam se i travnjak.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: gospodin Seljakovic, dana/u 27 okt 2011, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 okt 2011, 16:57

Baš me zanima kako oni misle postaviti taj krov. Pa tu bi trebalo para i para ulupati samo tako. Udaljenost od zapadne tribine do zološkog :mrgreen: (sjevera) je poprilična.. Ajd, inekako si mogu predočiti krov na sjeveru jer je relativno novije građe, dobrih temelja i konstrukcije, "svjež i zdrav", ali mi svejedno ne ide u glavu...ne želim reći da je nemoguće, ali ta investicija mi nije jasna...na zapadu isto tako, s tim da je to daleko veći zahvat...zapadna strana izvana nije uređena do kraja kako treba, jer se vidi betonska konstrukcija (gdjegdje i staklena vuna proviruje), a ni ona mi ne djeluje nekako čvrsto i da može izdržati toliki teret...i visina i dužina i izlged čitavog objekta je takva da mi ne ide u glavu tu smjestit krov...
na istoku, bez rušenja te tribine i podizanja nove, krov apsolutno nije moguć..jer su temelji i kontrukcija već dotrajali...
nego, imal ovdje arhitekata?! :mrgreen:
Grad je u debelom minusu i ovakve zahvate, siguran sam da neće odobriti.. A, ni građani nisu za, definitivno..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 okt 2011, 18:29

Dubrava legendo ;) jedino ako nam opet u posijetu dođu oni šeici iz Katra pa malo nam daju 'DONACIJE' ko prošli put .
U pravu su još reprezentacija igra jesu ga uredili , malo šminke ,ali ovo ostalo okolo da se prestrašiš ,ali mi tu koji živimo vidimo kako to izgleda.U pravu si, a onaj vodeni zid prokišnjavanje. :roll:
Bandić će to na teren sa svojom ekipom za uređenje.Love nema naći će Maminjo ne brinem se ja !

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 27 okt 2011, 21:53

dubrava je napisao/la:Baš me zanima kako oni misle postaviti taj krov. Pa tu bi trebalo para i para ulupati samo tako. Udaljenost od zapadne tribine do zološkog :mrgreen: (sjevera) je poprilična.. Ajd, inekako si mogu predočiti krov na sjeveru jer je relativno novije građe, dobrih temelja i konstrukcije, "svjež i zdrav", ali mi svejedno ne ide u glavu...ne želim reći da je nemoguće, ali ta investicija mi nije jasna...na zapadu isto tako, s tim da je to daleko veći zahvat...zapadna strana izvana nije uređena do kraja kako treba, jer se vidi betonska konstrukcija (gdjegdje i staklena vuna proviruje), a ni ona mi ne djeluje nekako čvrsto i da može izdržati toliki teret...i visina i dužina i izlged čitavog objekta je takva da mi ne ide u glavu tu smjestit krov...
na istoku, bez rušenja te tribine i podizanja nove, krov apsolutno nije moguć..jer su temelji i kontrukcija već dotrajali...
nego, imal ovdje arhitekata?! :mrgreen:
Grad je u debelom minusu i ovakve zahvate, siguran sam da neće odobriti.. A, ni građani nisu za, definitivno..
pa u tekstu i pise da ce u drugoj fazi bit rusenje istoka i juga, te izgradnja novih i njihovo priblizavanje terenu, a nakon toga u trecoj fazi i njihovo pokrivanje...

sto se tice sjevera slazem se s tobom, al bi ja tu jos napravio jedan nivo trbine i spustio ju na razinu terena...

na zapadu, ne znam dal sam u pravu, al mislim da gornja i donja tribina nemaju jedan temelj...imam 19 godina i ne sjecam se bas onog nadogradjivanja prije 10 godina, al ako sam dobro skuzio po nekim tekstovima i slikama prije je bio samo zapad dolje, ona tribina s krovom, a nakon toga je na nju nadogradjen i zapad gore...i jos sad 10tak minuta na na onom 'Maksirmir 360 stupnjeva' sa sluzbene stranice pokusavam skuzit dal su sjever gore i zapad gore tribine u ravnini, tj. da im je u istoj visini dno i vrh, te da imaju isti broj redova...ako je sve to tocno onda mislim da se zapad dolje da srusit i napravit u ravnini sa sjeverom dolje i nakon toga prva etaza koja bi bila sastavljena na sve cetiri tribine za koju bi predlozio da samo ona bude otvorena za utakmice HNL-a...tako bi smanjili troskove za odrzavanje stadiona, al bi 100% dobili vrlo vjerovatno jos jedan bojkot BBB-a koji bi htjeli na staro mjesto...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.