GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Rosas7
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Rosas7 » 30 okt 2011, 10:46

Dinamo došao do važna tri boda u Puli! Beqiraj i Ivan Krstanović pogodili za Modre!

slika

slika

ZAGREB - U Pulu je svatko došao sa svojim razlogom. Kruno Jurčić došao je osvježiti uspomene koje ga vežu uz taj kraj, njegovi igrači po osvetu a svima im je zajednički motiv bio tri boda... Prijeko potrebna za dobru atmosferu uoči odlaska u Amsterdam! I uspjeli su u svojim namjerama. Dinamo je protiv Istre ubilježio trijumf na istom onom mjestu gdje su prošle sezone bili poraženi pod dirigentskom palicom Vahida Halilhodžića.

Fotogalerija
Od samog početka bile su jasne namjere “modrih” da što prije odvedu utakmicu u mirnu luku. No, Istra se nije dala. Igor Pamić zgusnuo je vezni red, protok lopte je bio slab i gosti su bili osuđeni na prekide što je uostalom i slaba točka Puležana ove sezone.

Sve vrijedino spomena iz prvoga djela zbilo se u posljendnjih desetak minuta. Prvo je Beqiraj iskušao koncentraciju Mancea udarcem iz daljine, da bi koji trenutak kasnije propustio izglednu priliku nakon akcije Kovačića i Badelja.

No, brzo se Bečo iskupio. U finišu prvog djela Sammir je izveo korner, a u buketu igrača najbolje se snašao Šimunić čiju loptu Beqiraj smješta iza Mancea.

U drugome djelu Dinamo je rutinirano držao loptu u svom posjedu. Bez stresa i suvišnog rizika strpljivo su čekali svoju priliku da povećaju vodstvo, a ona se ukazala u 73. minuti kada je Sammir poslužio Krstanovića koji postavlja konačni rezultat utakmice u Puli.

Istra 1961 - Dinamo 0:2

Stadion Aldo Drosina. Sudac: Vlado Svilokos (Sisak).

Istra 1961: Mance - Karaba, Budicin, Stranatić (od 72. Batelić) - Jazvić, Sušić, Milić, Alimi, Prahić, Špičić (od 64. Primorac) - Belle (od 79. Mijaljević)

Dinamo: Kelava - Cufre, Vida, Šimunić, Ibanez - Leko - Badelj, Sammir (od 80. Ademi), Kovačić (od 72. Pokrivač) - Beqiraj, Krstanović (od 87. Šitum)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 30 okt 2011, 20:48

Dinamo je nesumnjivo naš najbogatiji klub, a njegovi nogometaši su najbolje plaćeni u državi. Stoga ne čudi i niska klasnih automobila ispod južne tribine

Dinamov vozni park, barem kada je riječ o najužim kandidatima za prvu momčad, vrijedi oko dva milijuna eura. Dobar vozni park nedavno je još i malo pojačan. Na parkiralištu se pojavio automobil splitskih registracijskih oznaka, a vlasnik je Ivan Kelava.

'Dobio sam ga povoljno, prošao je malo kilometara, a splitske tablice ima jer ga još nisam stigao prenijeti na svoje ime, no i to ću uskoro učiniti', kazao je vratar plavih koji očito nije bio spreman iskrcati za novi SUV marke infiniti FX više od 50.000 eura, pa se odlučio za rabljeni.

Uz njega je parkiran još jači stroj, također novi na parkiralištu plave momčadi. Josip Šimunić ovaj put nije došao BMW-om serije sedam, no njemačke registracijske oznake sugerirale su da je porsche turbo njegov. I na vjetrobranu kazna za parkiranje.

'Platit ću, ja svoje kazne plaćam. No, jednostavno nemam gdje parkirati i morao sam ga ostaviti na zabranjenom', kazao je Joe.

Ponovio se i kondicijski trener Zvonko Komes, no on je izabrao skromniji automobil, ford focus karavan. Dosad je vozio pick-up veličine manjeg kamiona.

'I sad je taj 'kamion' doma na ranču, previše mi troši za svaki dan, iako je dizel, troši više od 15 litara na sto kilometara', kazao je Komes.

Dinamov vozni park:
Uz Šimunićeve porschea i BMW-a, najskuplje automobile voze Ibanez, Krstanović i Pokrivač (BMW X6), Calello (audi S5), ali i braća Mamić (obojica audi A8).

196.000 €
Za porsche 911 turbo od 480 konja Josip Šimunić je morao izdvojiti oko 196.000 eura. Nije mu bilo teško s obzirom na primanja dosad u karijeri.

130.000 €
Model BMW X6 jako je popularan u Dinamu, voze ga Ibanez, Pokrivač i Krstanović

130.000 €
Kada već ne gušta u Jurčićevom povjerenju, Moralesu je barem lijepo u njegovu audiju Q7.

120.000 €
Braća Mamić, Zdravko i Zoran, uživaju u luksuznoj limuzini najviše klase, audiju A8.

120.000 €
Leandro Cufre, baš poput Šimunića, voli porsche, a njegov odabir je terenac cayenne.

80.000 €
BMW M3 odabir je Ante Rukavine. Za verziju od 420 konja treba izdvojiti oko 80.000 eura.

70.000 €
Vezni igrač Dinama Adrian Calello također voli audi, a njegov je odabir sportska verzija S5.

50.000 €
Ivan Kelava vozi automobil - SUV marke infiniti FX kakvog je koristio Vahid Halilhodžić dok je trenirao Dinamo

20.000 €
Kondicijski trener Zvonko Komes vozi novi ford focus caravan, koji uz BMW-e i audije izgleda smiješno.

Kako im je teško i lošeeee :roll: auuu:) :P

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 nov 2011, 13:47

Neki optimizam me obuzima za veceras :D

AJMOOO po taj gol :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 02 nov 2011, 22:28

dodje mi da placem...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 nov 2011, 22:47

da ne rovim po stranicama, ali opet se potvrdilo sto je vecina govorila, nazalost. Dinamo je u LP imao ulogu pro forme
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 nov 2011, 23:05

Prije će BiH u EU nego što će Dinamo zabit' u LP.

E moj KitoSlave...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2011, 00:42

pa lijepo su ljudi rekli da oni neće proći kao pratizan u grupi...oni su zeru gori.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 nov 2011, 02:52

Dali neko zna kako je Dinamo igrao protiv Ajaxa u Ligi šampiona 1998./1999. kao domaćin a kako kao gost i ko je dao golove za Dinamo?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 03 nov 2011, 05:07

Mancini je napisao/la:Dali neko zna kako je Dinamo igrao protiv Ajaxa u Ligi šampiona 1998./1999. kao domaćin a kako kao gost i ko je dao golove za Dinamo?
http://lmgtfy.com/?q=croatia+zagreb+ajax+CL+98+99" onclick="window.open(this.href);return false;
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 03 nov 2011, 11:06

Katastrofa ,bruka kanta za nabijanje postali . Loše :roll:

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 12:37

bambina je napisao/la:Katastrofa ,bruka kanta za nabijanje postali . Loše :roll:
dinamo je prošlih sezona znao imat jaču ekipu od ove današnje pa nisu mogli ući u ligu prvaka jer su igrali sa werderom,arsenalom,milanom,šahtarom itd....sad su ušli u ligu prvaka samo zato jer je Platini promijenio pravila i olakšao manjim klubovima....al nek su ušli da malo i mi vidimo kakva je liga prvaka nakon 12 god

ima u ovom dinamu par mlađih talentiranih igrača od kojih se puno očekuje, al kao ekipa dinamo je jako smiješan sa smiješnim trenerom...naravno u odnosu na ekipe iz lige prvaka...u kupu uefa bi se možda moglo nešto napravit

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 nov 2011, 12:50

Vaha je sa lošijom ekipom naguzio Villareala koji je tada bio u izvanrednoj formi, nisu im doslovno centra prešli u Maksimiru.
Ova ekipa je respektabilna (po imenima) da ugrabi koji gol i bod, ali ima jednog veoma netalentiranog (ne)stručnjaka na klupi.

Ne vjerujem da bi sa ijednim malo boljim trenerom dopustili da od ovakvog Ajaxa primaju 6 komada.
Vlak, Profa, Cico pa i Lončarević su za KitoSlava izmislili trenerstvo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 03 nov 2011, 13:18

Klaun,cirkus trener, koliko je Mamić uložio i dao im sve .Ima fakat dobrih igrača ,moglo se tu dosta napravit. Igrači su sami po izjavama svijesni blamaže,užas.
Ali baksuz trener,neka staromodna igra ,užas. Šteta za Zagreb . :roll:
Fi hajati.
GO Bosno.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 nov 2011, 14:33

grubo prizemljenje i povratak u realnost,sad ce ih mamic nagazit :D :D :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 03 nov 2011, 22:26

ja samo mogu rec da mi je stvarno zao sto dok sam trenirao nogomet nisam imao Jurcica za trenera, nikad nakon poraza nebi sa strahom ulazio u svlacionicu i ocekivao je*avanje majki, nego bi dosao sretan da nas pohvali kako smo primili 4 komada...stvarno je smijesan lik, ne moze bit smijesniji...u Mamicu sve ku'a, samo cekam kad ce eksplodirat, a tad ce razveselit sve navijace Dinama, jer ce otjerat ovo ne znam kako da ga nazovem, ajde Jurcica...sad ga ne moze otjerat jer jos ima teoretske sanse za prolaz u EL + on nas je nakon toliko vremena uveo u LP pa nije moralno da ga nabije tek tako, iako ima pravo za to...gledajuci Dinamo u zadnjih 10 godina Jurcic ispada najbolji trener, osvojio je Ligu i Kup, te se plasirao u LP, to u zadnjih 10 godina nije napravio ni jedan...stvarno je to ironija i nije bas za vjerovat da je on najuspjesniji, place mi se kad pomislim na to, place mi se kad god u zadnje vrijeme posmislim na Dinamo...ja se nadam da ce nas Real i Lyon jos osramotit, da cemo u prvenstvu do zime bit izjednaceni s Hajdukom i sa Splitom u bod-dva gore-dole, te da ce ovaj jednostavno morat dobit otkaz, jer ovo vise ovako ne ide...nadam se nekom uglednom treneru koji nece iskustvo stjecat u Dinamu, vec ce doc i svoje iskustvo primjenjivat u Dinamu...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2011, 23:52

Titova-Juga je napisao/la:Vaha je sa lošijom ekipom naguzio Villareala koji je tada bio u izvanrednoj formi, nisu im doslovno centra prešli u Maksimiru.
Ova ekipa je respektabilna (po imenima) da ugrabi koji gol i bod, ali ima jednog veoma netalentiranog (ne)stručnjaka na klupi.

Ne vjerujem da bi sa ijednim malo boljim trenerom dopustili da od ovakvog Ajaxa primaju 6 komada.
Vlak, Profa, Cico pa i Lončarević su za KitoSlava izmislili trenerstvo.
sad da nisu prešli centra nije tačno, imali su dobrih prilika ali taj dinamo je igrao super odlično...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 05 nov 2011, 16:12

gdje ste vi nafurani
sta ste ono pricali mozete vi kao nesto i osvojiti
cak i do treceg mjesta mozete xD

mozete sa samo pokriti i oboriti glavusine :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 nov 2011, 18:18

Spartak je napisao/la:gdje ste vi nafurani
sta ste ono pricali mozete vi kao nesto i osvojiti
cak i do treceg mjesta mozete xD

mozete sa samo pokriti i oboriti glavusine :lol:

Za koga ti dragi navijas?? Di tvoja ekipa igra? radije se ti pokri usima i lezi u rupu iz koje si izgmiza bijednice.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 nov 2011, 20:05

Jesu ovo Boysi opet u bojkotu ili ?

Smrt nacionalizmu !!

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 05 nov 2011, 20:17

boysi su nebitan faktor i mamic to zna

evaj gore nepismeni lik sto mi se obratio
ja sam sa sela za koje niko nije cuo al opet ostaje da je dinamo dobio po piksni i zato tisina :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.