Hawking je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:gledam jasta i ako nist ato ne predstavlja, jer ja mislim da su Packersi osigurali prvu poziciju u NFC North samim tim sto su dobili Bearse u Chicagu....CHicagu ostaje ta druga pozicija, jer ja mislim da su bolji od Detroita bez obzira sto su izgubili onu tekmu gdje je bilo doduse gusto i gdje smo imali prednost
Ma Lionsi su isforsirali tih 5 pobjeda, ni sami ne znaju kako su to napravili, ja sam također ubijeđen da Bearsi uzimaju drugo mjesto i WC... jedva čekam play-off, biće svega!
ma imamo sansu, ali jako nam je eben raspored

...zadnje dvije utkamice su Minesota i Packersi na strani sto nam nikako ne odgovara...sad posto je Atlanta dobila Detroita onda bi nam i odgovaralo da Detroit nastavi gubiti...meni bi vise odgovaralo da je Atlanta porazena danas, jer ja mislim da ce ova broba za wild card se voditi izmedju Bearsa,Atlante,Phile i Tampe ...smatro sam da je Detroit tu sigurno, ali sad su zakomplicirali situaicju sa dva vezana poraza kuci.
Kazem u prendosti smo nad Atlantom jer smo ih pobjedili, a i nad Tampom u slucaju da imamo isti rekord...Igramo sa Philom tamo i ja racunam da cemo tu zijaniti, jer njima je to zadnja sansa da se prikljuce za wild card...zatos e nadam da ce Phila izgubiti slijedecu utkamicu, pa da cemo imati malo vise prednosti u odnosu na njih, prije nego odigramo tu utkamicu u Phili...Mi moramo dobiti Chargerse kuci, a morat cemo pokusati uzeti na gostovanju i Raiderse i ako nisam planirao ranije kako su oni poceli sezonu...sad smo vidjeli protiv Kanzasa da ipak i njima je to mozda slucjanost i da ih mozemo dobiti....tad ce sigurno biti Palmer njihov QB pa bice malo i teze, ali ebiga tu ce nam trebati pobjeda, da rahat mozemo da idemo na gostovanja protiv Minesote i Packersa.... Vidjeli smo Minesotu veceras ipak nije to ekipa koja se lahko moze dobiti i ako smo mi lahko izalsi na kraj sa njima kazem evo 3 zadnje utakmice, pa cak i one godine kad su oni bili i najaca ekipa sa Favrom kao vodjom.