NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 01:00

Izasao sam nisam ulazio na net u zadnjem napadu Tampe :)....DJ Moore napravio je svoj treci interception ove sezone ...Urlacher takodjer 3 interceptiona ima sto je odlicno za jednog LB....Bearsi cak 4 interceptiona napravili u ovoj utkamici odlicna odbrana i ako su pred kraj utakmice napad i odbrana zakazala.... 6 pokusaja za TD mi nismo uspjeli napraviti, to dovoljno govori kakav smo tim u red zone

Minesota igra odlicnu ovu utakmicu...ja ne znam kako ih Bearsi onako slomise lagano, a to se desilo u zadnje 3 utakmice protiv Minesote, gdje OL lagano je izlazila na kraj protiv Minesote.

Nekako mi ove dvije utkamice mnogo su unjelu samopouzdanja i ako smo na kraju malo zasrali i posustali protiv Tampe, ali u sustini u trenutcima kad se utakmica trebala prelomiti mi smo izgledali odlicno i to je vazno
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 okt 2011, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 01:04

SaltCityAttack je napisao/la:Izasao sam nisam ulazio na net u zadnjem napadu Tampe :)....DJ Moore napravio je svoj treci interception ove sezone ...Urlacher takodjer 3 interceptiona ima sto je odlicno za jednog LB....Bearsi cak 4 interceptiona napravili u ovoj utkamici odlicna odbrana i ako su pred kraj utakmice napad i odbrana zakazala.... 6 pokusaja za TD mi nismo uspjeli napraviti, to dovoljno govori kakav smo tim u red zone
Što je puno, puno je :roll:

Nego gledaš li Packerse, evo opet se zakomplikovalo, ovi Vikingsi meda ne mogu cijelu sezonu a ubijaju najbolje :lol:

Browns - Seahawks 6:3 :o
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 01:10

gledam jasta i ako nist ato ne predstavlja, jer ja mislim da su Packersi osigurali prvu poziciju u NFC North samim tim sto su dobili Bearse u Chicagu....CHicagu ostaje ta druga pozicija, jer ja mislim da su bolji od Detroita bez obzira sto su izgubili onu tekmu gdje je bilo doduse gusto i gdje smo imali prednost
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 01:16

Forte 143 yarda trcanja i 38 recivinga i 1TD.. dosta dovoljno i ako g anije previse Cutler forsirao i bacao mu koliko zna samo 2 lopte koje je uhvatio za tih 38 yardi.. PLATITE COVJEKA LEVATIIIIIIIII!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 01:17

SaltCityAttack je napisao/la:gledam jasta i ako nist ato ne predstavlja, jer ja mislim da su Packersi osigurali prvu poziciju u NFC North samim tim sto su dobili Bearse u Chicagu....CHicagu ostaje ta druga pozicija, jer ja mislim da su bolji od Detroita bez obzira sto su izgubili onu tekmu gdje je bilo doduse gusto i gdje smo imali prednost
Ma Lionsi su isforsirali tih 5 pobjeda, ni sami ne znaju kako su to napravili, ja sam također ubijeđen da Bearsi uzimaju drugo mjesto i WC... jedva čekam play-off, biće svega!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 okt 2011, 01:25

Dobise Packersi. 7-0 su, Rodgers je jednostavno bolestan
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 01:28

sto me eba ovaj fatasy pravo :(... ubacim Hasselbecka umjesto Kolba jer me ovaj handrio citavo vrijeme u ekipi, a Hasselbeck razvaljivao, a onda ovaj Kolb bio odlican, dok je ovaj idiot zakazao ....RB Mcfadden donjeo mi svega 1.20p, dok ovaj reciver Driver uzasan takodjer ...pa kud nisam stavio Roya Williamsa on imao finu utkamicu i Kolba sad bi imao prednost i vjerovanto pobjedio
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 01:40

Hawking je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:gledam jasta i ako nist ato ne predstavlja, jer ja mislim da su Packersi osigurali prvu poziciju u NFC North samim tim sto su dobili Bearse u Chicagu....CHicagu ostaje ta druga pozicija, jer ja mislim da su bolji od Detroita bez obzira sto su izgubili onu tekmu gdje je bilo doduse gusto i gdje smo imali prednost
Ma Lionsi su isforsirali tih 5 pobjeda, ni sami ne znaju kako su to napravili, ja sam također ubijeđen da Bearsi uzimaju drugo mjesto i WC... jedva čekam play-off, biće svega!

ma imamo sansu, ali jako nam je eben raspored :)...zadnje dvije utkamice su Minesota i Packersi na strani sto nam nikako ne odgovara...sad posto je Atlanta dobila Detroita onda bi nam i odgovaralo da Detroit nastavi gubiti...meni bi vise odgovaralo da je Atlanta porazena danas, jer ja mislim da ce ova broba za wild card se voditi izmedju Bearsa,Atlante,Phile i Tampe ...smatro sam da je Detroit tu sigurno, ali sad su zakomplicirali situaicju sa dva vezana poraza kuci.
Kazem u prendosti smo nad Atlantom jer smo ih pobjedili, a i nad Tampom u slucaju da imamo isti rekord...Igramo sa Philom tamo i ja racunam da cemo tu zijaniti, jer njima je to zadnja sansa da se prikljuce za wild card...zatos e nadam da ce Phila izgubiti slijedecu utkamicu, pa da cemo imati malo vise prednosti u odnosu na njih, prije nego odigramo tu utkamicu u Phili...Mi moramo dobiti Chargerse kuci, a morat cemo pokusati uzeti na gostovanju i Raiderse i ako nisam planirao ranije kako su oni poceli sezonu...sad smo vidjeli protiv Kanzasa da ipak i njima je to mozda slucjanost i da ih mozemo dobiti....tad ce sigurno biti Palmer njihov QB pa bice malo i teze, ali ebiga tu ce nam trebati pobjeda, da rahat mozemo da idemo na gostovanja protiv Minesote i Packersa.... Vidjeli smo Minesotu veceras ipak nije to ekipa koja se lahko moze dobiti i ako smo mi lahko izalsi na kraj sa njima kazem evo 3 zadnje utakmice, pa cak i one godine kad su oni bili i najaca ekipa sa Favrom kao vodjom.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 01:50

Što ne biste uzeli Vikingse, realno oni su pali qrcu za uši, dva kola prije kraja to će za njih biti revijalna utakmica. Možda misliš radi cekije gore u Minneapolisu, ali znaju i Bearsi po tom vremenu, ni kod vas nije baš Sahara u ovo doba godine...

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 02:44

ma uzet cemo Vikingse vec necemo Packerse i ako gledano kroz historiju kazu da se slabo kad znalo desiti da jedna ekipa Packersi ili Bearsi su znali pobjedjivati u obadvije utkamice...u jednoj sezoni smo mi dobili Packerse sa 0 nisu postigli poena na svom terenu, a oni su nas dobili recimo u Chicagu za novu godinu :)...oni nisu tad napravili playoff jer mi smo uzeli diviziju...znaci slabo kad se desavalo da je jedna tim pobjedio u obadvije utkamice, tako da je sve moguce da Bearsi dobiju tamo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 okt 2011, 02:55

SaltCityAttack je napisao/la:ma uzet cemo Vikingse vec necemo Packerse i ako gledano kroz historiju kazu da se slabo kad znalo desiti da jedna ekipa Packersi ili Bearsi su znali pobjedjivati u obadvije utkamice...u jednoj sezoni smo mi dobili Packerse sa 0 nisu postigli poena na svom terenu, a oni su nas dobili recimo u Chicagu za novu godinu :)...oni nisu tad napravili playoff jer mi smo uzeli diviziju...znaci slabo kad se desavalo da je jedna tim pobjedio u obadvije utkamice, tako da je sve moguce da Bearsi dobiju tamo :)
Plus ako Packersi ovako nastave, i ako vec osiguraju playoff sa rekordom 13-0 recimo, zadnje te 3 tekme njima nece ni startati prva postava, cuvat ce se za playoff radi povreda itd. Tako da ce te ih moci uzeti.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 03:10

Nema SNF-a na Areni, zato ima mučenje u vidu Rangersa i Cardinalsa, treći inning 1:0, a i prve dvije utakmice nisu bile čemu, odavno nije bilo dosadnijeg finala...

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 03:15

Hawking je napisao/la:Nema SNF-a na Areni, zato ima mučenje u vidu Rangersa i Cardinalsa, treći inning 1:0, a i prve dvije utakmice nisu bile čemu, odavno nije bilo dosadnijeg finala...
kako?... pa prva utakmica tkao dobra bila dobri pitcheri, druga jos bolja dobri pitcheri na kraju preokret Rengersa i ona sinoc je bila dobra dok nije Pujols ih ramzontiro sa 3 HR :)...prve dvije su bile dobre utakmice sto jest jest neizvjesne do samog kraja...bolje brate ne moze
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 03:17

SaltCityAttack je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Nema SNF-a na Areni, zato ima mučenje u vidu Rangersa i Cardinalsa, treći inning 1:0, a i prve dvije utakmice nisu bile čemu, odavno nije bilo dosadnijeg finala...
kako?... pa prva utakmica tkao dobra bila dobri pitcheri, druga jos bolja dobri pitcheri na kraju preokret Rengersa i ona sinoc je bila dobra dok nije Pujols ih ramzontiro sa 3 HR :)...prve dvije su bile dobre utakmice sto jest jest neizvjesne do samog kraja...bolje brate ne moze
Hoćeš iskreno, kako su ispali Yankeesi više mi se ne gleda, onako dobar regularni dio i ispadnu od Tigersa, pa ti meni reci da ti može bit ovo zanimljivo :)

Eto moram priznat da je ova zadnja bila odlična :mrgreen:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 04:04

brate meni je bio bejzbol svakako nezanimljiv dok sam dole zivio...vjerovatno bi mi bio nezanimljiv da sam recimo u nekom drugom gradu... ne znam ovdje u Chicagu kazu da je Bears grad bez obzira sto su Bullsi bili i ostali najtrofejni Chicago tim, ali Cubsi su odmah iza Bearsa cak prije Bullsa takodjer ....znaci ovdje stvanro kad odes na utakmicu Cubsa osjecas se kao da si na partiyu ebiga...ne znam zasto je to tako specificni navijaci, da li je to zato sto je na lijepom mjestu staidon, sto su svugdje okolo najbolji sport barovi, clubovi ,diskoteke i td i zato sto je Lincoln park dio grada gdje se najvise zivi ili se skuplja omladina to jeste college generacije i td.... recimo White Soxi su isto iz Chicaga, ali to nije ni blizu kako je kod CUbsa...Soxe gledaju uglavnom penzijoneri, i bogatasi, jer Soxi su tako nastali...prije na njihove utkamice nije mogla dolaziti ona srednja stalez ili sirotinja, zato su recimo Cubsi prva bejzbol ekipa u Chicagu...upravo zbog takve vjerne publike i Cubsa meni bejzbol vise i nije dosadan :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 04:10

Ja volim baseball, ali hoću mečeve sa puno runova, tad ima i akcije realno, ovo večeras je klasična partija šaha, prva baza plafon i to na foulove uglavnom, tačno ponekad pomislim da je baseball penzionerska igra. Zapitam se jel to stvarno bilo nešto drugo dok su igrali Mantle i Di Maggio...

EDIT: Evo, navalio sam ko sivonja i dobio traženo :lol:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 04:20

Hawking je napisao/la:Ja volim baseball, ali hoću mečeve sa puno runova, tad ima i akcije realno, ovo večeras je klasična partija šaha, prva baza plafon i to na foulove uglavnom, tačno ponekad pomislim da je baseball penzionerska igra. Zapitam se jel to stvarno bilo nešto drugo dok su igrali Mantle i Di Maggio...

EDIT: Evo, navalio sam ko sivonja i dobio traženo :lol:

ma nisu to mecevi sa puno poena to je vise egzibicija...ovdje navijaci vise vole kad pitcher izgleda perfektan, pa onda oni znaju kaciti na zid KKKKKKKK zavisno koliko pitcher ima strikeouta :)...ebiga zavisno ko sta voli kako voli, ali ja vise volim dominaciju pitchera i tijesnu utakmicu, nego ono kao sinoc...ebi je kad sam ja morao vec u 6 iningu prestat je gledati :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 04:30

Večeras Holland odličan, izbacuje battere k'o na traci... atmosfera na stadionu odlična, vidi se da im ovo puno znači, prošle godine su izgubili finale od Giantsa i sad hoće prvu titulu po svaku cijenu, iskren da budem više me to fascinira nego ova igra...

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 04:59

toliko je zanimljiva utakmica izmedju Saintsa i Coltsa da mi ovdje pricamo o MLB :)...pa ebote sta je sa ovih Coltsa...ovo ili je namjerno ili zaista oni izgledaju amaterski tim...pa nebi ovdje pomogo ni Manning nema sanse, jednostavno nema ni odbrane ni nicega, a tu Manning im ne moze pomoci, jedino ozd asto bi im moral bio veci nego danas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 05:10

SaltCityAttack je napisao/la:toliko je zanimljiva utakmica izmedju Saintsa i Coltsa da mi ovdje pricamo o MLB :)...pa ebote sta je sa ovih Coltsa...ovo ili je namjerno ili zaista oni izgledaju amaterski tim...pa nebi ovdje pomogo ni Manning nema sanse, jednostavno nema ni odbrane ni nicega, a tu Manning im ne moze pomoci, jedino ozd asto bi im moral bio veci nego danas
OMG!!! 62:7, pa šta je ovo, pijem vodu umalo se ne udavih kad sam vidio rezultat... strašno, očito da nisu poveli defanzivce na utakmicu, a i Painter je koda gledam imao vagon interceptiona...

Holland pred šestim shutoutom karijere (ako je bacao od početka, nisam gledao), nevjerovatno baca večeras... George W Bush nešto mutavo gleda okolo, pacovi tu ima :lol: :lol: :lol:

Kraj, 4:0, sasvim zasluženo, biće ovo gusto, predviđam sedmi meč...

Glory glory Man United!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.