Ma i sad su vas pokrali, samo nece niko da vam kaze! prodata utakmica od strane veleza, nestalo para pa prodaju sve zivo, jer kako ovaj gore veliki znalac ove igre koja se zove nogomet, rece ako bude posteno nema sanse da izgubite!vfcmostar je napisao/la:Iskreno manje tesko mi je pao ovaj poraz nego prethodni porazi i u Sarajevu i u Mostaru kada smo brutalno redovno brutalo pokradeni bivali od sudija i druge bagre u reziji Zelje. Jucer nije bilo potrebe za tim da ona prikaza od tzv. sudije krade jer su nase picketine od igraca igrali tako da bi izgubili od bilo koje ekipe koja se sastaje redovno na nekom terminu i igra jednom sedmicno. Picketine svi redom i u upravi, treneri, igraci brukaju ime Veleza. Fuj stoko jedna, sve sto su generacije godinama gradile vi sada rusite.
A zasto bi me banovali molim te lijepo ? Uostalom zasto fasista ?Bliss je napisao/la:Zar ovog fasistu iznad mene jos nisu banovali?
MostaracVelezovac je napisao/la:Ja sam od početka sezone lajao na Mirzu ali sada se jasno vidi da ovdje Mirza nije nimalo kriv.
Svi su kritikovali Mirzu "a zašto ne igraju Veležova djeca?" ili "a zašto igraju Mrkva i Kajtaz i Rovčanin i Spahić i ostali igrači sa strane?"
Pa evo odgovora. Jasan ko dan. A to je VELEŽOVA DJECA NEMOGU MEDA. i tu je kraj priče.
Toliko o menadžerima, toliko o "talovima" - eto igrali su zajedno, čitav tim Veležove djece. I šta su pokazali? Pokazali su da čak i kad im se pruži šansa i dadne prilika VELEŽOVA DJECA JEDNOSTAVNO NEMAJU POJMA.
Iskreno receno, to je stara paćenička priča prepuna mitova i legendi iz davne prošlosti...što je još žalosnije od te same price ,jeste cinjenica da uživate u imaginarnoj ulozi neke žrtve zavjera....previše umišljate, a znate da niste toliko bitni nikome.NeToBoLa je napisao/la:Spizz bola, da smo 10:0 izgubili, Rođeni su naši i nije nas sramota što su naši. Bože moj, iskoristili ste ovu kantu od lige poslije rata i popravili skor nad nama ali džaba vam, hercegovačka institucija je nedostižna za sve klubove u BiH a ne samo za tvoj Željezničar. Nije stvar trofeja, pobjeda mada nam toga ne fali već nečega drugog. Nikad nismo gurani od strane države, nismo zbog nacionalne rotacije uzimali titulu, dali smo najbolje igrače svih vremena ovoj državi, najveće asove smo stvorili i poklonili i ovoj i bivšoj državi a kao nagradu nikad nismo ništa dobili i ne želimo, hvala ali doći ćemo na vrh samo svojim radom, inatom i kvalitetom. Kad tad, doći će na svoje a ti režimski klubovi mogu samo da nam zavide na našoj ljubavi. Najgora nas je sudbina zadesila ali se ne predajemo, volimo klub i s njim smo do kraja pa bio on na vrhu ili na dnu.
Volim Velež, bez obzira na sve. Koga briga za titule koje su u mogućnosti samo podobni osvajati, igranje u Evropi isto tako.**** to, obraz nam je čist a sve drugo je prolazno.
Ma nema veze care...vec ovaj NeToBola piše kako nikad nisu gurani od države i sistema, kako nikad nisu bili režimski klubMostaracVelezovac je napisao/la:Pa ako nismo bitno - odakle te na ovoj temi toliko?
Nemoj sam sebe negirati. Idi tamo gdje su ti bitniji. Ostavi nas nebitne da budemo nebitni sami sebi.
Sve naj i daleko ti kuca.
Vidim nemas puno godina, zato nisi nikom bitan ni zanimljiv. Idi pisi domacu zadacu, korisnije ti je to.spizz je napisao/la:Ma nema veze care...vec ovaj NeToBola piše kako nikad nisu gurani od države i sistema, kako nikad nisu bili režimski kluba zaboravlja da se Velež bio jedini mostarski klub 50 godina u titinoj jugoslaviju (dok je zrinjski bio banovan u tim periodima)...pa šta je to nego guranje?? ...dalje, kaže "nisu bitni trofeji, koga briga za titule i slicne price"
![]()
hahahah...pa postavlja se logicno pitanje Što se onda takmicite ikako?? šta imate igrati uopšte onda?? zašto se takmicite onda?? za 10 mjesto,jel to ta furka
![]()
![]()
Nemojte ljudi šuplje price, nismo djeca
Majka ti fasista.Bliss je napisao/la:Zar ovog fasistu iznad mene jos nisu banovali?
Obrazovat se nije losa stvar druze.spizz je napisao/la:Ma nema veze care...vec ovaj NeToBola piše kako nikad nisu gurani od države i sistema, kako nikad nisu bili režimski klubMostaracVelezovac je napisao/la:Pa ako nismo bitno - odakle te na ovoj temi toliko?
Nemoj sam sebe negirati. Idi tamo gdje su ti bitniji. Ostavi nas nebitne da budemo nebitni sami sebi.
Sve naj i daleko ti kuca.a zaboravlja da se Velež bio jedini mostarski klub 50 godina u titinoj jugoslaviju (dok je zrinjski bio banovan u tim periodima)...pa šta je to nego guranje?? ...dalje, kaže "nisu bitni trofeji, koga briga za titule i slicne price"
![]()
hahahah...pa postavlja se logicno pitanje Što se onda takmicite ikako?? šta imate igrati uopšte onda?? zašto se takmicite onda?? za 10 mjesto,jel to ta furka
![]()
![]()
Nemojte ljudi šuplje price, nismo djeca
Filantrop je napisao/la:Majka ti fasista.Bliss je napisao/la:Zar ovog fasistu iznad mene jos nisu banovali?
Covjek je u pravu vi sebi puno dozvoljavate i provocirate sve zivo, ko se sa vama ne slaze automatski je fasista, cak ste otjerali i navijace zrinjskog sa ovog foruma bas takvim stvarima, koliko znam najveci protivnik komunizma su demokrati.A vama nije niko kriv sto ste zaostali.Nadam se da ce admin povesti racuna o vama i stavljanje tih nekih avatara antifa nije vam ovo politicki forum...Bliss je napisao/la:Filantrop je napisao/la:Majka ti fasista.Bliss je napisao/la:Zar ovog fasistu iznad mene jos nisu banovali?![]()
Haj mi jos nesto pametno reci.
pile87 je napisao/la:
Covjek je u pravu vi sebi puno dozvoljavate i provocirate sve zivo, ko se sa vama ne slaze automatski je fasista, cak ste otjerali i navijace zrinjskog sa ovog foruma bas takvim stvarima, koliko znam najveci protivnik komunizma su demokrati.A vama nije niko kriv sto ste zaostali.Nadam se da ce admin povesti racuna o vama i stavljanje tih nekih avatara antifa nije vam ovo politicki forum...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.