RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 24 okt 2011, 00:34

moram ovo reći, više je i vrijeme da se uozbiljimo u vrapčićima, dosta je bodova izgubljeno, ako mislimo igrati značanu ulogu, moramo redovno dobivati kući, i na strani šta se uhvati, ovo do sad ne valja..... :twisted: :twisted: :twisted:

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 24 okt 2011, 02:20

Šta reci :?

ova slika najbolje ilustrira vecerašnje gaženje

slika
Adilović lagano kulira nakon gola, cak i ne proslavlja, Bešlija totalno nezainteresovan, ovaj vaš nesretni golman ne zna ni šta ga je snašlo, ovaj drugi dubi na glavi

Uglavnom - izdominirani ste, pregaženi i poniženi ...realno, trebali bi zahvaliti merhametu A.Osima što je rekao na poluvremenu svojim igracima da ne trpaju više i da povuku rucnu...nije nikome u interesu bilo da vas i dalje u drugom pol. ponižava.

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 24 okt 2011, 10:22

Iskreno manje tesko mi je pao ovaj poraz nego prethodni porazi i u Sarajevu i u Mostaru kada smo brutalno redovno brutalo pokradeni bivali od sudija i druge bagre u reziji Zelje. Jucer nije bilo potrebe za tim da ona prikaza od tzv. sudije krade jer su nase picketine od igraca igrali tako da bi izgubili od bilo koje ekipe koja se sastaje redovno na nekom terminu i igra jednom sedmicno. Picketine svi redom i u upravi, treneri, igraci brukaju ime Veleza. Fuj stoko jedna, sve sto su generacije godinama gradile vi sada rusite.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 okt 2011, 11:47

vfcmostar je napisao/la:Iskreno manje tesko mi je pao ovaj poraz nego prethodni porazi i u Sarajevu i u Mostaru kada smo brutalno redovno brutalo pokradeni bivali od sudija i druge bagre u reziji Zelje. Jucer nije bilo potrebe za tim da ona prikaza od tzv. sudije krade jer su nase picketine od igraca igrali tako da bi izgubili od bilo koje ekipe koja se sastaje redovno na nekom terminu i igra jednom sedmicno. Picketine svi redom i u upravi, treneri, igraci brukaju ime Veleza. Fuj stoko jedna, sve sto su generacije godinama gradile vi sada rusite.
Ma i sad su vas pokrali, samo nece niko da vam kaze! prodata utakmica od strane veleza, nestalo para pa prodaju sve zivo, jer kako ovaj gore veliki znalac ove igre koja se zove nogomet, rece ako bude posteno nema sanse da izgubite!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 24 okt 2011, 11:51

Zar ovog fasistu iznad mene jos nisu banovali?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 okt 2011, 11:52

Bliss je napisao/la:Zar ovog fasistu iznad mene jos nisu banovali?
A zasto bi me banovali molim te lijepo ? Uostalom zasto fasista ?

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 okt 2011, 12:34

Sutra izvlacenje Kupa

Najbolji moguci protivnici Krajisnik i Branitelj 8-) 8-) 8-)

Hocemo Krajisnik ! :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ziggystardust
Kontakt:

Post Postao/la ziggystardust » 24 okt 2011, 15:25

MostaracVelezovac je napisao/la:Ja sam od početka sezone lajao na Mirzu ali sada se jasno vidi da ovdje Mirza nije nimalo kriv.

Svi su kritikovali Mirzu "a zašto ne igraju Veležova djeca?" ili "a zašto igraju Mrkva i Kajtaz i Rovčanin i Spahić i ostali igrači sa strane?"

Pa evo odgovora. Jasan ko dan. A to je VELEŽOVA DJECA NEMOGU MEDA. i tu je kraj priče.

Toliko o menadžerima, toliko o "talovima" - eto igrali su zajedno, čitav tim Veležove djece. I šta su pokazali? Pokazali su da čak i kad im se pruži šansa i dadne prilika VELEŽOVA DJECA JEDNOSTAVNO NEMAJU POJMA.

hajde onda da rezimiramo od prvog kola igru Velezove djece i legionara...
1. kolo Velez -celik 2-1 pobjednosni gol spahica, koji cak ni u ovakvom Veleuz ne moze izboriti status standardnog. zeljeznicar, odakle je dosao, da i ne spominjemo.
inace, celik je 13-ti na tablici, u zoni ispadanja.

2. kolo Velez-slavija 3-0 . mozes pogledati ovde sve sanse okica i rovcanina. sramotno je propustiti nesto ovako. a pogotovo pogledaj prvi go koji je dao rovcanin, nakon kojeg i cijeg prodora je pao.
inace, da podsjetim da je slavija ubjedljivo zadnja na tablici.

3.kolo sarajevo- Velez 1-1. slavili smo ovaj bod kao da smo titulu uzeli, a zaboravili smo odmah poslije utakmice da nam ga ja sarajevo poklonilo svojim blesavim autogolom. usput da ne zaboravimo da su se kukavicki povukli nakon svog gola.
i gdje su famozna pojacanja sa strane u toj, prvoj bitnijoj provjeri u prvenstvu??? ja ih nisam vidio, vidio sam samo ovo na 1h:00min:50sec.
inace, sarajevo je, kao sto svi znamo u vrhu tablice. znaci, prva veca provjera. na prvoj ozbiljnijoj provjeri, ja ne vidjeh tu "moc" igraca sa strane..

4. kolo - Velez- kozara 0-0. da citiram ovog komentatora ovde: nema srece ni rovcanin...ivetic je ubacio a okic sutira preko gola...spahic ne koristi dobar prodor..
i na kraju..kakva su to pojacanja kad jedan "nema srece", drugi sutira preko gola a treci ne koristi dobar prodor?
hmmmm, bas se pitam sta bi bilo da su igrala malo vise Velezova djeca, a ne da je od svih samo jedan usao s klupe, da zamijeni najgore pojacanje koje nam je ove godine stiglo u nase redove, sudeci po formi (hasanovica)

5. kolo -leotar-Velez 0-1. ovde su vecinom svi odigrali jako dobro. durakovicevi prodori su bili ipak lucidniji nego okicevi na toj strani...skaljic je suvereno vladao desnom stranom. hasanovic opet los. spahic ubacuje odbitak, na racun mrkve.
a i tu da citiram opet "okic izlazi SAM pred golmana milenkovica, ali je golman uspjesniji u ovom duelu"...pa da upitam ove sto vatreno brane takve igrace - KOLIKO UTAKMICA TREBA DA PRODJE DA SE KREDIT ISTROSI ZA IGRACE SA STRANE???? da je jazvin, brkovic, durakovic u ovoj poziciji, vec bi se ovde pricalo o tome..a okic iz utakmice u utakmicu promasuje kolosalne sanse pa NIKOM NISTA? kakav to kredit takvi igraci imaju, kad vec spominjete famozna pojacanja sa strane??? ko ne vjeruje, evo linka ovde.
opet da rezimiramo - pobijedili smo leotar, ekipu koja je takodje na dva boda od crte za ispadanje. wooow, prejaki smo!!!

6...da skratim - od sestog kola do sada - smo izgubili od sirokog, zrinjskog, rudara, olimpica i zeljeznicara - znaci od SVAKOG DIREKTNOG KONKURENTA ZA GORNJI DIO TABLICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pobijedili smo... koga? travnik dva puta gdje su glavne uloge imali Velezovi igraci a posebno zolj koji je Velezovo dijete (golove dali merzic, kodro i zolj), i u kupu gdje je takodje zolj bio strijelac pobjedonosnog gola.
zatim, pobijedili smo zrinjski dva puta - SVI GOLOVI I SVE ASISTENCIJE- mostarci i Velezova djeca!!!! pod BB- demic, a u Vrapcicima- kodro i brkovic: oba na asistenciju demica.
i protiv olimpica je opet zolj jedini dao gol. otidjite malo na izvjestaje utakmice i pronaci cete recenice koje se ponavljaju iz utakmice u utakmiicu "spahic nije imao srece..shut rovcanina zavrsava pored gola" itd itd...

zato molim ove koji pricaju o Velezovoj djeci kako su losi, da uporede statistiku takozvanih pojacanja sa nasom djecom pa da vidimo statistiku, bas me zanima. da su mostarska djeca imala sansi koliko su imali spahic, rovcanin i okic..pa da su sve to ispromasivali, bilo bi realno pljuvati ih..a ovako - svaku su priliku iskoristili da DOKAZU DA SU BOLJI od takozvanih pojacanja!!!
da li su extra igraci? ne znam. izgleda da nisu, cim i sa njima u sastavu gubimo od direktnih konkurenata za vrh tablice...ali su u svakom slucaju bolja od ovih placenika. do sad su samo ivetic i lakicevic opravdali povjerenja od ne-mostaraca. a za svako drugo "pojacanje" se pokazalo i evo ovim tekstom dokazalo - da postoji adekvatna pa i bolja zamjena na istom mjestu u timu, nekog mostarca.

po meni, najveca pojacanja ove godine su demic i zolj. za durakovica se od ranije zna da je fizicki najspremniji igrac i jako dobar dribler, samo mu fali da malo "produzi fitilj", a ocekujem i brkovica da eksplodira...

evo argumenata gore, kad vec spominjemo igrace sa strane, sve crno na bijelo uz izvjestaje s utakmica. izvolite..

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 okt 2011, 16:09

Spizz bola, da smo 10:0 izgubili, Rođeni su naši i nije nas sramota što su naši. Bože moj, iskoristili ste ovu kantu od lige poslije rata i popravili skor nad nama ali džaba vam, hercegovačka institucija je nedostižna za sve klubove u BiH a ne samo za tvoj Željezničar. Nije stvar trofeja, pobjeda mada nam toga ne fali već nečega drugog. Nikad nismo gurani od strane države, nismo zbog nacionalne rotacije uzimali titulu, dali smo najbolje igrače svih vremena ovoj državi, najveće asove smo stvorili i poklonili i ovoj i bivšoj državi a kao nagradu nikad nismo ništa dobili i ne želimo, hvala ali doći ćemo na vrh samo svojim radom, inatom i kvalitetom. Kad tad, doći će na svoje a ti režimski klubovi mogu samo da nam zavide na našoj ljubavi. Najgora nas je sudbina zadesila ali se ne predajemo, volimo klub i s njim smo do kraja pa bio on na vrhu ili na dnu.

Volim Velež, bez obzira na sve. Koga briga za titule koje su u mogućnosti samo podobni osvajati, igranje u Evropi isto tako.**** to, obraz nam je čist a sve drugo je prolazno.
Who dares, wins !

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 24 okt 2011, 16:27

NeToBoLa je napisao/la:Spizz bola, da smo 10:0 izgubili, Rođeni su naši i nije nas sramota što su naši. Bože moj, iskoristili ste ovu kantu od lige poslije rata i popravili skor nad nama ali džaba vam, hercegovačka institucija je nedostižna za sve klubove u BiH a ne samo za tvoj Željezničar. Nije stvar trofeja, pobjeda mada nam toga ne fali već nečega drugog. Nikad nismo gurani od strane države, nismo zbog nacionalne rotacije uzimali titulu, dali smo najbolje igrače svih vremena ovoj državi, najveće asove smo stvorili i poklonili i ovoj i bivšoj državi a kao nagradu nikad nismo ništa dobili i ne želimo, hvala ali doći ćemo na vrh samo svojim radom, inatom i kvalitetom. Kad tad, doći će na svoje a ti režimski klubovi mogu samo da nam zavide na našoj ljubavi. Najgora nas je sudbina zadesila ali se ne predajemo, volimo klub i s njim smo do kraja pa bio on na vrhu ili na dnu.

Volim Velež, bez obzira na sve. Koga briga za titule koje su u mogućnosti samo podobni osvajati, igranje u Evropi isto tako.**** to, obraz nam je čist a sve drugo je prolazno.
Iskreno receno, to je stara paćenička priča prepuna mitova i legendi iz davne prošlosti...što je još žalosnije od te same price ,jeste cinjenica da uživate u imaginarnoj ulozi neke žrtve zavjera....previše umišljate, a znate da niste toliko bitni nikome.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 okt 2011, 16:30

Pa ako nismo bitno - odakle te na ovoj temi toliko?

Nemoj sam sebe negirati. Idi tamo gdje su ti bitniji. Ostavi nas nebitne da budemo nebitni sami sebi.

Sve naj i daleko ti kuca.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 24 okt 2011, 16:37

MostaracVelezovac je napisao/la:Pa ako nismo bitno - odakle te na ovoj temi toliko?

Nemoj sam sebe negirati. Idi tamo gdje su ti bitniji. Ostavi nas nebitne da budemo nebitni sami sebi.

Ma nema veze care...vec ovaj NeToBola piše kako nikad nisu gurani od države i sistema, kako nikad nisu bili režimski klub :lol: a zaboravlja da se Velež bio jedini mostarski klub 50 godina u titinoj jugoslaviju (dok je zrinjski bio banovan u tim periodima)...pa šta je to nego guranje?? ...dalje, kaže "nisu bitni trofeji, koga briga za titule i slicne price" :lol: :lol: hahahah...pa postavlja se logicno pitanje Što se onda takmicite ikako?? šta imate igrati uopšte onda?? zašto se takmicite onda?? za 10 mjesto,jel to ta furka :o :shock:

Nemojte ljudi šuplje price, nismo djeca ;)

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 24 okt 2011, 16:48

spizz je napisao/la:Ma nema veze care...vec ovaj NeToBola piše kako nikad nisu gurani od države i sistema, kako nikad nisu bili režimski klub :lol: a zaboravlja da se Velež bio jedini mostarski klub 50 godina u titinoj jugoslaviju (dok je zrinjski bio banovan u tim periodima)...pa šta je to nego guranje?? ...dalje, kaže "nisu bitni trofeji, koga briga za titule i slicne price" :lol: :lol: hahahah...pa postavlja se logicno pitanje Što se onda takmicite ikako?? šta imate igrati uopšte onda?? zašto se takmicite onda?? za 10 mjesto,jel to ta furka :o :shock:

Vidim nemas puno godina, zato nisi nikom bitan ni zanimljiv. Idi pisi domacu zadacu, korisnije ti je to.

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 24 okt 2011, 17:07

Majka ti fasista.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 okt 2011, 17:18

spizz je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Pa ako nismo bitno - odakle te na ovoj temi toliko?

Ma nema veze care...vec ovaj NeToBola piše kako nikad nisu gurani od države i sistema, kako nikad nisu bili režimski klub :lol: a zaboravlja da se Velež bio jedini mostarski klub 50 godina u titinoj jugoslaviju (dok je zrinjski bio banovan u tim periodima)...pa šta je to nego guranje?? ...dalje, kaže "nisu bitni trofeji, koga briga za titule i slicne price" :lol: :lol: hahahah...pa postavlja se logicno pitanje Što se onda takmicite ikako?? šta imate igrati uopšte onda?? zašto se takmicite onda?? za 10 mjesto,jel to ta furka :o :shock:

Obrazovat se nije losa stvar druze.

A da si dijete - dokazao si par recenica ranije jer si svojom neinformiranoscu a i nelogicnim izlaganjem istakao dosta nezrelosti i neznanja.

Prvo, Zrinjski nije bio banovan od Veleza pa da se Velez "gurao", nego je Zrinjski bio banovan jer je bio otvoreno politicki Ustaski klub tokom 2 sv. rata i klub kojeg je licno gurao Ante Pavelic. Svojim povezivanjem sa Ustaskim pokretom (na koje ih niko nije natjerao) je Zrinjski zagovarao Ustasku politiku (a ni danas nije daleko od toga), a radi svog fasistickog politickog nastrojenja prema struji koja je bila odgovorna za unistenje Jevreja, Roma, Srba itd itd itd, Zrinjski je sam sebi presudio.

Znaci to sto je Velez bio jedini klub u Mostaru 50 godina - je ispravna odluka i sramota je da je klub sa istorijom kao Zrinjski ikako u PL BiH ligi. Sramota je da se Zrinjski ikako smatra sportskim klubom - njima je sport na drugom mjestu, Ustaska politika na prvom. Pa sam stadion na kojem igraju je rezultat diskriminacije i etnickog ciscenja.

Ali bitno je da ti lupas o necem sto pojma nemas.... Bitno je da napises svoje misljenje - tacno/netacno, to je manje bitno.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 24 okt 2011, 17:21

Filantrop je napisao/la:
Majka ti fasista.
:lol: :lol: Haj mi jos nesto pametno reci.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 okt 2011, 17:40

Bliss je napisao/la:
Filantrop je napisao/la:
Majka ti fasista.
:lol: :lol: Haj mi jos nesto pametno reci.
Covjek je u pravu vi sebi puno dozvoljavate i provocirate sve zivo, ko se sa vama ne slaze automatski je fasista, cak ste otjerali i navijace zrinjskog sa ovog foruma bas takvim stvarima, koliko znam najveci protivnik komunizma su demokrati.A vama nije niko kriv sto ste zaostali.Nadam se da ce admin povesti racuna o vama i stavljanje tih nekih avatara antifa nije vam ovo politicki forum... :lol:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 okt 2011, 17:45

:D :D :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 okt 2011, 18:14

pile87 je napisao/la:
Covjek je u pravu vi sebi puno dozvoljavate i provocirate sve zivo, ko se sa vama ne slaze automatski je fasista, cak ste otjerali i navijace zrinjskog sa ovog foruma bas takvim stvarima, koliko znam najveci protivnik komunizma su demokrati.A vama nije niko kriv sto ste zaostali.Nadam se da ce admin povesti racuna o vama i stavljanje tih nekih avatara antifa nije vam ovo politicki forum... :lol:

Izgleda da maceha o tebi nije povela nikakvog racuna.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

RnR
Kontakt:

Post Postao/la RnR » 24 okt 2011, 19:02

Ne obazirite se na gluposti i provokacije koje pišu pojedini navijači Želje na vašem podforumu, **** ga ima nas svakakvih. Mislio sam da je Velež bolji od sinoćnjeg izdanja ali falilo je i vama par igrača a i nas je baš krenulo. Prošle godine ste nas napatili i mislio sam da će biti puno teže nego što je bilo. Pozdrav svim Veležovcima, po meni uz Želju u bivšoj Yu najbolji i najpozitivniji klub iz BiH mada vam nikad neću zaboraviti ono finale kupa 3:2 ;). Nadam se da ćete prevazići vaše probleme koje imate od rata do sada i da ćemo se zajedno boriti za titulu prvaka BiH.

šta znaju djeca šta je Velež :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.