Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Johnyx95
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Johnyx95 » 24 okt 2011, 17:48

GunnerS je napisao/la:Ma šta će vama vi imate Kalou :) A i uostalom mlad je on za vas :) :lol:
:lol: :lol:
Dobra, mora se priznati.

Bila je neka priča nedavno da je Lilleov predstavnik (dal direktor, trener ili neko iz Uprave, to ne znam) rekao da je Chelsea najbliži njemu. Uz Matu, Sturridgea i Torresa to bi bila apsolutna perverzija na terenu. 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 okt 2011, 17:52

Johnyx95 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Ma šta će vama vi imate Kalou :) A i uostalom mlad je on za vas :) :lol:
:lol: :lol:
Dobra, mora se priznati.

Bila je neka priča nedavno da je Lilleov predstavnik (dal direktor, trener ili neko iz Uprave, to ne znam) rekao da je Chelsea najbliži njemu. Uz Matu, Sturridgea i Torresa to bi bila apsolutna perverzija na terenu. 8-)
Jeste, Jean-Michel Vandamme je izjavio da je Chelsea najblizi.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 19:25

SamoZeljo je napisao/la: Jeste, Jean-Michel Vandamme je izjavio da je Chelsea najblizi.
E jbg. kad kaže jedan onda i posumnjam, al' kad kažu četvorca onda je sigurno. :mrgreen:

Što se tiče plate, aj 'vako da razmišljamo: Ugovori ističu Vermaelenu (produžio je op.),Walcott-u i RvP-u. Ako Hazard hoće (lupam) 100 k sedmično (što je otprilike bila plata Cesca) onda ako mu je daš i povećaš plate recimo Robinu na 90 (ili isto na 100k , pretpostavljam, tako da nemojte ovo uzimati za stabilne cifre), Walcott-u 80k +/- 10k) i Vermaelenu ne znam kolika je (?), sigurno preko 60 k, onda ta ljestvica se i ne remeti puno, odnosno vraća se na onu prije odlaska Fabregasa i Nasrija.

Što se tiče cifre koja se traži, ni tu ne možemo uzeti sve zdra'o za gotovo. Sam Wenger je rek'o (ljetos) da "nije škrtica i da je spreman platiti igrača i do 40 mio. (sad ne znam čega možda funti ,možda lipa :D) ako on zaista toliko vrijedi." Koliko znam , a ako se ne varam to sam čuo/pročit'o kao izjavu nekog iz Lyona, za Gourcuffa je Wenger nudio 20 mio eura (nemojte ni ovo uzimati posve ozbiljno, jer je opet nagadjanje), a prema novinama (mnogim) je Arsenal nudio za Gotzea 30 mio eura, a za Hazarda do 35 miliona.

Tako da uopće ne vjerujem da je Arsenal ,što se Edena tiče, u posve izgubljenom položaju. Pitanje je koliko mu ko i čega mu ko može ponuditi.

Ps.I ja sam čit'o o tome da je navodno blizu Chelsea. Sad, ne znam koliko je tačno, ja se nadam da nije i ako jeste da će se desiti neki preokret. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 okt 2011, 19:29

Ma Arsenalu je vrh onaj Marvin Martin i slični igrači, kakvi Hazardi i pm. Nama treba napadač da se Robin može odmorit s vremena na vrijeme.

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 24 okt 2011, 19:36

Arnelinho je napisao/la:99,8% sam siguran da nam ovaj momak u januaru stiže na Emirate. Zove se Elliot Hewitt, star je tek 17 godina i igra u Macclesfield Townu, League 2. Inače je desni bek, kažu da su za njega zainteresovani Everton i Chelsea , al' vjerujem da će doći u Arsenal. ;)
slika
@Paja imali ovdje imali ovdje nade :mrgreen: mislim da ce vodja zah. od njega da promijeni ime i prezime..

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 okt 2011, 20:31

navodno arsenal i tottenhem se bore za fernanda llorentea, a isto tako navodno pratimo situaciju oko marka marina iz werdera

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2011, 20:44

Pa ni ovaj Marin nije loš, par tekmi što sam gledo Werdera igra solidno, ono kao npr.Wilshere samo u blažem smislu ( ako dođe kod nas bit će isti Wilshere :D ). A Hazard, puste želje nas navijača, izgleda ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 20:44

Arnelinho je napisao/la:99,8% sam siguran da nam ovaj momak u januaru stiže na Emirate. Zove se Elliot Hewitt, star je tek 17 godina i igra u Macclesfield Townu, League 2. Inače je desni bek, kažu da su za njega zainteresovani Everton i Chelsea , al' vjerujem da će doći u Arsenal. ;)
slika
Znaci,politika "ova generacija kad sazrije bit ce najaci tim u evropi" i dalje je aktuelna :oops:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 20:45

Marko Marin - Njemački Messi. :mrgreen: Dobar je Marko, po meni odličan i svako ko ga dovede biće na dobitku. ;)

Nisam baš siguran da će doći u Arsenal, al' volio bih.

Znaci,politika "ova generacija kad sazrije bit ce najaci tim u evropi" i dalje je aktuelna :oops:
U nešto promijenjom obliku. :D

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2011, 20:48

@LBJ naravno, zašto nije ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 okt 2011, 20:53

Marko Marin - ništa posebno. nemojmo se lagat o nekom njegovom kvalitetu samo zato što se povezuje sa nama i što bolje od njega ne možemo dovesti. Njemački Messi :mrgreen: , baš me onda zanima kako nazvat Goetzea ili Ozila :D

Thomas Vermaelen sutra u kombinacijama, yeahhh bejbi, Verminator is back !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 20:57

@Bosco: Rek'o sam već da ne vjerujem da će doći u Arsenal. A što se Lea Marka Messia (btw.kako Rimski :mrgreen: ) tiče, nisam ga ja nazv'o tako, Švabe su. :mrgreen:

PS: Drago mi je za Televizora (TV-a). :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 okt 2011, 20:59

Pa nisam ni mislio da si to ti rekao, mislim ono jesi čvaknut ali nisi toliko da ga nazoveš Messijem pored Gecea i Mesuta. :lol: Nadam se da nas ovaj alibi igrač nikad neće pojačat, boljih imamo u rezervama i na posudbi.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 okt 2011, 21:04

Jedva cekam da vidim Parka i Miachya od pocetka.Valjda ce startat
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 21:07

Bosco je napisao/la:Pa nisam ni mislio da si to ti rekao, mislim ono jesi čvaknut ali nisi toliko da ga nazoveš Messijem pored Gecea i Mesuta. :lol: Nadam se da nas ovaj alibi igrač nikad neće pojačat, boljih imamo u rezervama i na posudbi.
Ti znaš da ja nikad nikog ne bih nazv'o Messijem. :P :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 okt 2011, 21:07

Samo Myachija. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 24 okt 2011, 21:09

Faraon iz Visokog je napisao/la:Jedva cekam da vidim Parka i Miachya od pocetka.Valjda ce startat
Park hoce, Miyaichi nece.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 21:10

Monolog je napisao/la:Samo Myachija. :mrgreen:
On je bolji od Messija. :lol: :mrgreen:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 okt 2011, 21:38

Arsenal kupio odlicnog tehnicara, koji ordinira po sredini terena. Radi se o anonimusu. Igrao je u Japanu, gdje je bio velika zvjezda. :D

slika

Evo i ostalih slika sa treninga.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-pictures" onclick="window.open(this.href);return false;

*edit*

jel ovo mali Hajrovic desno od Rose??

slika

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2011, 21:45

Arnelinho je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Samo Myachija. :mrgreen:
On je bolji od Messija. :lol: :mrgreen:
:D :mrgreen: :lol: :mrgreen: :D :mrgreen: :lol: