SamoZeljo je napisao/la:
Jeste, Jean-Michel Vandamme je izjavio da je Chelsea najblizi.
E jbg. kad kaže jedan onda i posumnjam, al' kad kažu
četvorca onda je sigurno.
Što se tiče plate, aj 'vako da razmišljamo: Ugovori ističu Vermaelenu (produžio je op.),Walcott-u i RvP-u. Ako Hazard hoće (lupam) 100 k sedmično (što je otprilike bila plata Cesca) onda ako mu je daš i povećaš plate recimo Robinu na 90 (ili isto na 100k , pretpostavljam, tako da nemojte ovo uzimati za stabilne cifre), Walcott-u 80k +/- 10k) i Vermaelenu ne znam kolika je (?), sigurno preko 60 k, onda ta ljestvica se i ne remeti puno, odnosno vraća se na onu prije odlaska Fabregasa i Nasrija.
Što se tiče cifre koja se traži, ni tu ne možemo uzeti sve zdra'o za gotovo. Sam Wenger je rek'o (ljetos) da "nije škrtica i da je spreman platiti igrača i do 40 mio. (sad ne znam čega možda funti ,možda lipa

) ako on zaista toliko vrijedi." Koliko znam , a ako se ne varam to sam čuo/pročit'o kao izjavu nekog iz Lyona, za Gourcuffa je Wenger nudio 20 mio eura (nemojte ni ovo uzimati posve ozbiljno, jer je opet nagadjanje), a prema novinama (mnogim) je Arsenal nudio za Gotzea 30 mio eura, a za Hazarda do 35 miliona.
Tako da uopće ne vjerujem da je Arsenal ,što se Edena tiče, u posve izgubljenom položaju. Pitanje je koliko mu ko i čega mu ko može ponuditi.
Ps.I ja sam čit'o o tome da je navodno blizu Chelsea. Sad, ne znam koliko je tačno, ja se nadam da nije i ako jeste da će se desiti neki preokret.