Ma @Gero zahebajes majke mi....Volim i ja uzbudljive sezone, al zar nije bilo dovoljno uzbudljivo prošle u borbi za treće mjesto.....Nisam se ja previše iznervirao nakon utakmice, nekako sam sažvakao znam da će biti dobro, ali sam zamalo počupao kosu kod stative Schweinija i kod izmjene Heynckesove kada je uvodio Alabu. Alaba je meni simpatičan drag igrač, ali uvijek iste izmjene...Heynckes za sad zaslužuje čestitke za sve što je napravio, ali daj malo drugačiji izmjena...Et Alaba ga ipak zabi, ali ja bi prije Olića uveo, mislim ranije nego što je Jupp učinio....Al danas mi se svidjela jedna stvar, ekipa je intakt, to se sad vidi, jer gorilo su da izjednače, borili se ko lavove , to je vatra koju želim vidjet, a koje prošle sezone nije bilo. Da su zabili još 2-2 ja bi rekao da je sve perfektno bilo, po mom čejfuugeronimo je napisao/la: Ko to radi, želi smrt () Bundesligi. Poznata su moja stajališta, da ne želim monotonu sezonu, pa i po cijenu da sebi svaki vikend čupam kosu (aa Klare
) od silne neizvjesnosti.
Prvo i osnovno, ne želim nezasluženu titulu, a drugo, ne volim sezone bez trzaja, padova a bome i uzbuđenja.
Kako je krenulo, očekivao sam najezdu hatera kako Bayern nema pravog konkurenta i kako svi odreda svlače gaće odmah pri pomisli da Bayčeka dolazi.![]()
Poslije evropske srijede (ili utorka, nebitno) Bayern nešto teže igra, osjeća se taj umor, težina u nogama, bez obzira na par izmjena/rotacija koje Jupp uvodi.
Mislim da malo oklijeva sa izmjenama, ništa ti igrač ne može uraditi u zadnjih desetak minuta. Pogotovo kada su izmjene prijeko potrebne.
Klare sa svojim predstavljanjem sudije Grafea.![]()
A @Klare odavno baksuzira isto ko i ti, sad ste se vas dvojica našli u paktu....