FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 23 okt 2011, 21:39

geronimo je napisao/la: Ko to radi, želi smrt ( :mrgreen: ) Bundesligi. Poznata su moja stajališta, da ne želim monotonu sezonu, pa i po cijenu da sebi svaki vikend čupam kosu (aa Klare :lol: ) od silne neizvjesnosti.
Prvo i osnovno, ne želim nezasluženu titulu, a drugo, ne volim sezone bez trzaja, padova a bome i uzbuđenja.
Kako je krenulo, očekivao sam najezdu hatera kako Bayern nema pravog konkurenta i kako svi odreda svlače gaće odmah pri pomisli da Bayčeka dolazi. :D
Poslije evropske srijede (ili utorka, nebitno) Bayern nešto teže igra, osjeća se taj umor, težina u nogama, bez obzira na par izmjena/rotacija koje Jupp uvodi.
Mislim da malo oklijeva sa izmjenama, ništa ti igrač ne može uraditi u zadnjih desetak minuta. Pogotovo kada su izmjene prijeko potrebne.

Klare sa svojim predstavljanjem sudije Grafea. :twisted: :lol:
Ma @Gero zahebajes majke mi....Volim i ja uzbudljive sezone, al zar nije bilo dovoljno uzbudljivo prošle u borbi za treće mjesto.....Nisam se ja previše iznervirao nakon utakmice, nekako sam sažvakao znam da će biti dobro, ali sam zamalo počupao kosu kod stative Schweinija i kod izmjene Heynckesove kada je uvodio Alabu. Alaba je meni simpatičan drag igrač, ali uvijek iste izmjene...Heynckes za sad zaslužuje čestitke za sve što je napravio, ali daj malo drugačiji izmjena...Et Alaba ga ipak zabi, ali ja bi prije Olića uveo, mislim ranije nego što je Jupp učinio....Al danas mi se svidjela jedna stvar, ekipa je intakt, to se sad vidi, jer gorilo su da izjednače, borili se ko lavove , to je vatra koju želim vidjet, a koje prošle sezone nije bilo. Da su zabili još 2-2 ja bi rekao da je sve perfektno bilo, po mom čejfuu :) :)
A @Klare odavno baksuzira isto ko i ti, sad ste se vas dvojica našli u paktu.... :) :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 okt 2011, 22:01

Dobro ste igrali , niste zasluzili ali nek ste IZGUBILI....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 okt 2011, 00:14

Drugi poraz ove sezone nakon dugo vremena moram reći da nismo zaslužili isti , glupost Boatenga je okrenulo utakmicu na mlin Hannovera uz to Gomez je opet po običaju imao veliki postotak neiskorištenih šansi ove već prelazi u naviku kod Mariana što nije dobro.Današnji meč što prije zaboraviti i okrenuti se narednoj utakmici protiv Ingolstadta mogu neke rokade napraviti odmoriti ključne igrače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 okt 2011, 13:22

Hoeness smatra da bi Pinto trebao na dodjelu oskara u Hollywood zbog onog pada nakon faula Rafinhe :)

Što se tiče naguravanja i crvenog za Boatenga nakon što sam poslije još koji put pogledao snimak sve mi se više čini da bi je tu žuti bio dovoljan, al et ;)

U srijedu nas već očekuje susret sa Ingolstadtom u okviru drugog kola kupa Njemačke, prenos na SKY-u, na free tv-u pregled od 22.00 sata (ARD)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 24 okt 2011, 14:27

slikaVS slika
------------------slika
Čini se da nam je ovo prvi meč protiv navedenog protivnika. :?
slika
Sudija Guido Winkmann, godina puni 38 za mjesec dana, dakle isto kao i jučerašnji Grafe, samo je ovaj neiskusniji, to jest tek 2008 ušao u Bundesligu. Ove sezone sudio 4 Bundesligaška meča, tri u cvajti, te 2 u drajti :D Inače, ukupno sudio 38 Bundesligaških mečeva.
Uh, Bogami je dosta neiskusniji od Grafea :roll: , Manuel je njih preko 120 dosad svirao. 8-) Inače Grafe je od kontrolora za jučerašnju izvedbu dobio solidnu tricu(3).

Od Heynckesa sam načuo da bi malo mogao promiješati sastav za ovu utakmicu.

--------------------Neuer---------------------

Rafinha---Boateng---Badstuber---Contento-----------Mislim ovako, ukoliko Buyten ne ozdravi. :?

---------Tymoschuk---Schweinsteiger-------

Alaba---------------Kroos--------------Ribery

---------------------Gomez---------------------

--------------------Kirchstein------------------

Bambara-------Pisot------Matip------Schafer

Buchner-----Metzelder-----Leitl-------Caiuby

--------------Hartmann-----Akaichi------------

Dakle, nema našeg junaka Gorle. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 24 okt 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2011, 15:54

Klare je napisao/la: Ove sezone sudio 4 Bundesligaška meča, tri u cvajti, te 2 u drajti :D
Nemoguce. :mrgreen:

Sto se tice sastava ja bas ocekujem nesto na ovaj fazon, mozda cak Olica u napadu umjesto Gomeza ili Usamija iako ce Japanac tesko do minutaze.

Edit: Boateng dobio dvije utakmice suspenzije. :x
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 24 okt 2011, 16:16

Ja ocekujem od pocetka puni udarni sastav,da se u prvih 45 min. rijesi utakmica,jer ne smijemo se opustiti ni protiv koga pa ni protiv Ingolstadta,pa tek u drugom poluvremenu izvuci Schweinsteigera,Riberya i Mullera da odmaraju,a sto se tice Lahma on treba da sjedi na klupi 90 minuta da malo dodje sebi jer cini se preumoran je nas kapetan,a Contento moze da dobro odradi posao umjesto Capitena.
VOLIM BAYERN

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 okt 2011, 19:26

Omerbavarac je napisao/la:
Klare je napisao/la: Ove sezone sudio 4 Bundesligaška meča, tri u cvajti, te 2 u drajti :D
Brate ne razumijem sta je nejasno ovdje :P ???
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2011, 19:46

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Brate ne razumijem sta je nejasno ovdje :P ???
Sve je OK, moja greska. :D
Mislio sam da je drugu i trecu ligu podrazumijevao pod Bundesligaski, zato sam se malo zanio.

@Klare: oprosti. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 24 okt 2011, 22:02

[youtube][/youtube]

Pa vi sad zamislite samo koja smo mi sila, kad nam najveci konkurenti ovo pjevaju :lol: :lol:
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 24 okt 2011, 22:40

Klopp je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pa vi sad zamislite samo koja smo mi sila, kad nam najveci konkurenti ovo pjevaju :lol: :lol:
Mora da je ovaj lik sa megafonom "zagrijao" atmosferu......

slika

Na megafonu piše.... :arrow: ...ULTRAS GELSENKIRCHEN. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 okt 2011, 12:33

Prema pisanju Bilda zainteresovani smo za Farfana navodno je Hoeneß već imao sastanak sa Farfanovim menadzerom.
Tönnies se nakon toga sastao sa Hoeneßom koji je potvrdio sastanak ali i naglasio kako Bayern nema namjeru za dovođenje Farfana već da je prva meta Marco Reus .

E sad je pitanje šta Hoeneß stari lisac namjerava izvesti. :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 okt 2011, 14:27

Vjerovatno opet prednost ima Njemac, iako je tesko pogrijesiti sa bi kojim od ove dvojice.
#divovi

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 okt 2011, 17:41

Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda zainteresovani smo za Farfana navodno je Hoeneß već imao sastanak sa Farfanovim menadzerom.
Tönnies se nakon toga sastao sa Hoeneßom koji je potvrdio sastanak ali i naglasio kako Bayern nema namjeru za dovođenje Farfana već da je prva meta Marco Reus .

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

henese, stara murvo, hapas moje ideje :evil: :D
neka, tako treba. dokazi da si pametan i dovedi ob... ma trojicu hocu!
osim farfana koji ce biti dostojna zamjena za robena, treba dovesti i rojsa koji ce biti zamjena za riberija.
polahko ih navikavati na bayu i taman kad riberi ostari tj. pr.dne u sisu, imacemo dostojne zamjene.
plus sidni sem, plus humels = 4 :oops: 8-)
jah, mnogi ce se zapitati sta je sa geceom??? pa, on je vec nas, tako da... 8-)
nek´ ne brinu za mjesto u timu - kod hejnkesa svi igraju!

to je to :!:

ende.
:lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 okt 2011, 19:03

Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda zainteresovani smo za Farfana navodno je Hoeneß već imao sastanak sa Farfanovim menadzerom.

Ja sam čitao da je Farfanov menadžer nudio istog Bayernu, o čemu je Hoeness obavijestio Tonniesa, ali rekao je i da Farfan nije na Bayernovoj listi želja. Sam Farfan je rekao da će prvo pregovarat sa S04. Inače ugovor mu ističe na kraju ove sezone i tako automatski postaje interesantan za mnoge klubove.

Što se tiče Reusa, Juup je rekao da bi za Marco Reusa bilo bolje da pređe u BvB ili Werder jer bi tamo više igrao i nastavio napredovat, dok bi u Bayernu vjerovatno dobijao prilike sa klupe, tako da....izgleda da su to samo glasine i šuplje priče ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2011, 19:33

Semir bvb je napisao/la: Što se tiče Reusa, Juup je rekao da bi za Marco Reusa bilo bolje da pređe u BvB ili Werder jer bi tamo više igrao i nastavio napredovat, dok bi u Bayernu vjerovatno dobijao prilike sa klupe, tako da....izgleda da su to samo glasine i šuplje priče ;)
Reus ce biti prepusten BvB-u, a u pravcu Munchena ce krenuti Gotze, koji ce se tako vratiti kuci, a Reus ce igrati u Dortmundu dok ne stasa u pravu zvijezdu, nakon cega mu slijedi prelazak u Bavarskog giganta.
Zvuci suludo, ali istinito. :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 okt 2011, 20:12

Semir bvb je napisao/la: Što se tiče Reusa, Juup je rekao da bi za Marco Reusa bilo bolje da pređe u BvB ili Werder jer bi tamo više igrao i nastavio napredovat, dok bi u Bayernu vjerovatno dobijao prilike sa klupe, tako da....izgleda da su to samo glasine i šuplje priče ;)
Reus ce biti prepusten BvB-u, a u pravcu Munchena ce krenuti Gotze, koji ce se tako vratiti kuci, a Reus ce igrati u Dortmundu dok ne stasa u pravu zvijezdu, nakon cega mu slijedi prelazak u Bavarskog giganta.
Zvuci suludo, ali istinito. :D
Znaš kako Del Boy kaže : "Da je Rodney žensko bio bi mi sestra" :lol: .... tako i ovo ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 okt 2011, 23:12

Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil dok Farfanu ističe ugovor tako da...

@Seco odvadi malo :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 okt 2011, 23:19

Saurman je napisao/la:Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil
Ako želite da dovedete Gotzea mislim da bi morali oborit klupski rekord koji drži transfer Gomeza ako se ne varam.
Mada nema ništa od toga i kad bi ponudili velike novce.

Al ne mogu nikom zabranit da sanjari ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 okt 2011, 23:30

Semir bvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil
Ako želite da dovedete Gotzea mislim da bi morali oborit klupski rekord koji drži transfer Gomeza ako se ne varam.
Mada nema ništa od toga i kad bi ponudili velike novce.

Al ne mogu nikom zabranit da sanjari ;)
Izvini ali po kojem osnovu BvB može tražiti neke astronomske cifre za Gotzea talenat jest i...?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []