Neuk. Kao i vise od pola drzave. Doduse neuki provokator, odnosno pokusaj istog. Kao i saban sa zastavom NDH, ili nekom desetom, nebitno. Al opet, teze ce se i tebi objasniti zasto, kao i ta tvoja ideja da takav jedan uopce zna sta je sekularna drzava, dapace, vjerujem da ne zna ni napisati ''sekularna drzava'', kamoli da mu je to izraz bunta ili poanta, ali to i sam jako dobro znas. Ljudi koji se drze minulih ideologija, nebitno komunizam, nacizam, fasizam, imaju sami sa sobom raspraviti tema prije nego nekoga optuze ili karakteriziraju kao sovinista ili fasista. Licemjerstvo. A to cak ni ne shvacaju, to je najzalosnije u cijeloj prici, a takav je BH narod u kompletu, bez ikakvih narodnosno-nacionalno-regionalno-gradskih izuzetaka. Ikakvih. Svijet je na tu temu rekao sve, samo je u BiH ''normalno'' i prihvatljivo i gleda se sa kojekakvom sjetom i simpatijama na razlicite minule ideologije. U svijetu ti se ljudi za to otvoreno smiju, s punim pravom, evo ja prvi puknem u smijeh kad mi netko kaze da podrzava ili simpatizira neku ili neciju ideologiju, samovolju pojedinca, nebitno uopce ciju. Normalno da je smijesno.MostaracVelezovac je napisao/la: E sad objasni ti meni genijalac kakav je Islamista sa Turskom zastavom?
Ali, to bi me vratilo na tu prvu recenicu, ''neuki'', pa jebga.
Mislim da samo sj.ebajete temu takvom pricom i smarate, evo mene prvog koji procitam sve teme da vidim ima li ista konkretno i konstruktivno napisano, pogotovo jer 90 posto foruma je ionako napucen djecom, sto neobrazovanom, sto neodgojenom, sto zatucanom, nikakvog izuzetka nema dal je to neki samodeklarirani ''antifasista'' (sto danasnja mladez uopec ni ne shvaca i moze samo podsmijeh izazivati) ili ovih ''anti-antifa'', nit ce shvatiti ovo gore napisano, nit ce prihvatiti, jer, na jedno je navikao, na jedno je naucen, drugog, treceg nema.