U čemu je štos tvog odgovora?DRHAUSE je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
NO COMMENT

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U čemu je štos tvog odgovora?DRHAUSE je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
NO COMMENT
ne zelim se svadati sa tobom ali ako je nekome ljepse igrati na manjem stadinu a nasem igracima jest ocigledno onda nek to osim i kompanija urade jer ne mora uvijek znaciti da veci broj ljudi moze napraviti bolju atmosveru od manjeg brojaGunnerS je napisao/la:Jesi ti lud il ti noge smrde ?! Jel' možda bolje igrat pred 40 000 gledaoca ( kad bi i zapadna bila otvvorena ) ili igrat pred 15 000 ?! Jel' bolje igrat na normalno terenu ili na oranici ?! Uostalom, nek igraju i u vrapčićima što se mene tiče samo da pobjede. Al UEFA, krovna organizacija za EP ( Europsko prvenstvo ) dolazi da pogleda stadione i koliko čitam nisu oduševljeni stanjem terena u BP. Čitaj vijesti k...vejza_ je napisao/la:vi daste za ovu repku i ovu drzavu vi bi se slozili svi da se igra tako gdje igraci zele a ne na starim mezarlucima i grobljima gdje je kosevo napravljeno...
dimenzije bp su 103x65 metaravejza_ je napisao/la:duzina terena u zenici je 90 metara a ne 103 metra kako neko napisa
Ne znam šta je poenta, nema potrebe da se ovako vodi dalji dijalog... Dosta o tome!SAUDIN23 je napisao/la:opet ovi ratni podrumasi izisli iz podruma u sarajevu pa glume velike bosance znas zasto se igraci gore lose osjecaju kod vas jer ste hijene psujete im nakon svake greske i neznate im dati podrsku zakopali ste mezare mrtvi ljudi i napravili stadion za atletiku a ne za fudbal u ratu ste cekali da vas zenicani oslobode od srba vi ste isti nasi dijasporci volite bosnu al nista za nju niste dali![]()
edoa ti koji nisu dali nista sad rade da se tekma igra na kosevu a poznato je i njima da nasi igraci nevole gore da igraju jer je publika za kino ili pozoriste eto zbog svojih licni interesa zele i uspjet ce im naravno da se igra gore gdje necemo dati ni 20% koliko mozemo i naravno izabcit ce nasedoA je napisao/la:malo ovde smanjiti tenzije ljudi...
@Saudin, samo polako, ne mora se raditi na toj bazi. Svak ko je volio svoju BiH je nesto dao. A neko manje neko vise. Tako da ti ne pre porcujem bas takav nacin razgovora. Ovo je misljeno kao dobar svajet, a ne kao kritika.
@ALL: Protivnik nam je Portugal ciganija !!!
Ja sam rek'o da kako god želite, i kako molim te misliš da sam aludirao ili bilo kako drugo mislio na vas gospodo?! Pročitao sam par postova i vidio da neki pljuju po Bilinom i slično, i rekao sam općenito za sve takve na ovom forumu... Kad već želite, bujrum.thenaturalone je napisao/la:Meni nije jasno zasto sve mora zavrsiti prepirkom na relaciji Sarajevo-Zenica? Jos onaj jedan kaze kao kako god zelite, aludirajuci na to da kao mi Sarajlije odlucujemo.
Pa ne pitamo se mi, ne pitaju se vise ni igraci jer da se oni pitaju Bilino Polje ne bi ni bilo upitno, ali vidite da se pita UEFA i svoj gnjev treba da usmjerite prema njima u slucaju da se ne bude igralo na Bilinom, ali isto tako i prema ljudima u NSBiH koji i toliko godina poslije rata nisu uspjeli objezbjediti bar jedan stadion na kojem nece biti upitno da li ce se igrati utakmica.
Ali izgleda da je vama lakse opet po Sarajlijama. Nista novo
Pa nije loše! Repku u Sarajevo!nanek je napisao/la:Svi koji dodju sa dresovima salovima svog kluba ,i pjevaju pjesme tog istog,nisu dobrodosli na tekmu repke!A takvi su navijaci u zenicu od kluba kojem ne zelim ime ni napisati jer ne zasluzuje da ga uopste ja kao individua spominjem.Uvjerio sam se u to cak i u Parisuu,pa hejjj dosli repku da gledaju navijaju nake tamo pjesme u zivotu ih nisam cuo,Ali nije to tema sada i ja sam off topic Al me izritirase ovi takozvani vjerni navijaci iz zenice i nase kosevo izorano vako nako,navijaci ovakvi nakvi..a zaboravili su Dansku,Srbiju itd itd da ne nabrajam.pozdrav
ovo i jest problem drug, zasto da samo mi usmjerimo svoj bijes, zasto ga i vi ne usmjerite, zasto i vi niste bijesni jer ako volite repku i ako joj zelite dobro onda cete stat u odbranu igraca i njihovih zelja a njihova zelja gdje da igraju je neupitna. To nas i boli, zasto i vi sarajlije tako ne razmisljate. Susic, igraci, svi navijaci iz citavog svijeta ama bas svi osim sarajlija zele Zenicu, jer mozes ti sad pricati razne zavjere ali rezultati na BP govore sami za sebe, To je sva mudrost ove rasprave, zasto, ako neki npr Zenicanin kritikuje UEFU ili portugalce zbog ovog poteza, se mora javit neki sarajlija i reci: pa upravu su teren je zaista los, uslovi su vaki naki, tu se nadoveze drugi koji jos sire krene blatit Zenicu i eto ti svadje, mislim halooo otkud sad se pravite fini i posteni, to nas boli, zasto i vi ne branite BP kao svoj stadion jer on i jest stadion svih Bosanaca i Hercegovaca bar kad igra repka.thenaturalone je napisao/la:Meni nije jasno zasto sve mora zavrsiti prepirkom na relaciji Sarajevo-Zenica? Jos onaj jedan kaze kao kako god zelite, aludirajuci na to da kao mi Sarajlije odlucujemo.
Pa ne pitamo se mi, ne pitaju se vise ni igraci jer da se oni pitaju Bilino Polje ne bi ni bilo upitno, ali vidite da se pita UEFA i svoj gnjev treba da usmjerite prema njima u slucaju da se ne bude igralo na Bilinom, ali isto tako i prema ljudima u NSBiH koji i toliko godina poslije rata nisu uspjeli objezbjediti bar jedan stadion na kojem nece biti upitno da li ce se igrati utakmica.
Ali izgleda da je vama lakse opet po Sarajlijama. Nista novo
pa sto se u busi nisi onda oglasio protiv zenice kad si isao u pariz nego si sad tu uzeo pricati nesto..Nimla_RZ je napisao/la:Pa nije loše! Repku u Sarajevo!nanek je napisao/la:Svi koji dodju sa dresovima salovima svog kluba ,i pjevaju pjesme tog istog,nisu dobrodosli na tekmu repke!A takvi su navijaci u zenicu od kluba kojem ne zelim ime ni napisati jer ne zasluzuje da ga uopste ja kao individua spominjem.Uvjerio sam se u to cak i u Parisuu,pa hejjj dosli repku da gledaju navijaju nake tamo pjesme u zivotu ih nisam cuo,Ali nije to tema sada i ja sam off topic Al me izritirase ovi takozvani vjerni navijaci iz zenice i nase kosevo izorano vako nako,navijaci ovakvi nakvi..a zaboravili su Dansku,Srbiju itd itd da ne nabrajam.pozdrav
Ma idemo u Novi Pazar. Kako bi tek tu gorilo.Ljepoje je napisao/la:Kakvo Sarajevo, kakva Zenica... Banja Luka je zakon...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.