BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 okt 2011, 16:10

DRHAUSE je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
NO COMMENT :idea:
U čemu je štos tvog odgovora? :lol:
Čelik Zenica 1945

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 27 okt 2011, 16:12

GunnerS je napisao/la:
vejza_ je napisao/la:vi daste za ovu repku i ovu drzavu vi bi se slozili svi da se igra tako gdje igraci zele a ne na starim mezarlucima i grobljima gdje je kosevo napravljeno...
Jesi ti lud il ti noge smrde ?! Jel' možda bolje igrat pred 40 000 gledaoca ( kad bi i zapadna bila otvvorena ) ili igrat pred 15 000 ?! Jel' bolje igrat na normalno terenu ili na oranici ?! Uostalom, nek igraju i u vrapčićima što se mene tiče samo da pobjede. Al UEFA, krovna organizacija za EP ( Europsko prvenstvo ) dolazi da pogleda stadione i koliko čitam nisu oduševljeni stanjem terena u BP. Čitaj vijesti k...
ne zelim se svadati sa tobom ali ako je nekome ljepse igrati na manjem stadinu a nasem igracima jest ocigledno onda nek to osim i kompanija urade jer ne mora uvijek znaciti da veci broj ljudi moze napraviti bolju atmosveru od manjeg broja

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2011, 16:13

I ja to kažem, al oigledno UEFA to neće dopustit, izgleda. A što se mene tiče rekao sam ti, mogu i u Vrapčićima igrat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 27 okt 2011, 16:13

vejza_ je napisao/la:duzina terena u zenici je 90 metara a ne 103 metra kako neko napisa
dimenzije bp su 103x65 metara

ne znam odakle tebi 90m
...

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 27 okt 2011, 16:25

samo lakse....

ja mislim da mi svi imamo vece probleme u onih 49%....zato necemo se svadjat jbg nek se igra gdje stranac odluci i jbg :D

edoA
Kontakt:

Post Postao/la edoA » 27 okt 2011, 16:30

malo ovde smanjiti tenzije ljudi...

@Saudin, samo polako, ne mora se raditi na toj bazi. Svak ko je volio svoju BiH je nesto dao. A neko manje neko vise. Tako da ti ne pre porcujem bas takav nacin razgovora. Ovo je misljeno kao dobar svajet, a ne kao kritika.

@ALL: Protivnik nam je Portugal ciganija !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 okt 2011, 16:34

SAUDIN23 je napisao/la:opet ovi ratni podrumasi izisli iz podruma u sarajevu pa glume velike bosance znas zasto se igraci gore lose osjecaju kod vas jer ste hijene psujete im nakon svake greske i neznate im dati podrsku zakopali ste mezare mrtvi ljudi i napravili stadion za atletiku a ne za fudbal u ratu ste cekali da vas zenicani oslobode od srba vi ste isti nasi dijasporci volite bosnu al nista za nju niste dali :oops: :oops:
Ne znam šta je poenta, nema potrebe da se ovako vodi dalji dijalog... Dosta o tome!
Čelik Zenica 1945

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 27 okt 2011, 16:35

edoA je napisao/la:malo ovde smanjiti tenzije ljudi...

@Saudin, samo polako, ne mora se raditi na toj bazi. Svak ko je volio svoju BiH je nesto dao. A neko manje neko vise. Tako da ti ne pre porcujem bas takav nacin razgovora. Ovo je misljeno kao dobar svajet, a ne kao kritika.

@ALL: Protivnik nam je Portugal ciganija !!!
edoa ti koji nisu dali nista sad rade da se tekma igra na kosevu a poznato je i njima da nasi igraci nevole gore da igraju jer je publika za kino ili pozoriste eto zbog svojih licni interesa zele i uspjet ce im naravno da se igra gore gdje necemo dati ni 20% koliko mozemo i naravno izabcit ce nas

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 okt 2011, 16:39

Meni nije jasno zasto sve mora zavrsiti prepirkom na relaciji Sarajevo-Zenica? Jos onaj jedan kaze kao kako god zelite, aludirajuci na to da kao mi Sarajlije odlucujemo.
Pa ne pitamo se mi, ne pitaju se vise ni igraci jer da se oni pitaju Bilino Polje ne bi ni bilo upitno, ali vidite da se pita UEFA i svoj gnjev treba da usmjerite prema njima u slucaju da se ne bude igralo na Bilinom, ali isto tako i prema ljudima u NSBiH koji i toliko godina poslije rata nisu uspjeli objezbjediti bar jedan stadion na kojem nece biti upitno da li ce se igrati utakmica.
Ali izgleda da je vama lakse opet po Sarajlijama. Nista novo

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 okt 2011, 16:44

thenaturalone je napisao/la:Meni nije jasno zasto sve mora zavrsiti prepirkom na relaciji Sarajevo-Zenica? Jos onaj jedan kaze kao kako god zelite, aludirajuci na to da kao mi Sarajlije odlucujemo.
Pa ne pitamo se mi, ne pitaju se vise ni igraci jer da se oni pitaju Bilino Polje ne bi ni bilo upitno, ali vidite da se pita UEFA i svoj gnjev treba da usmjerite prema njima u slucaju da se ne bude igralo na Bilinom, ali isto tako i prema ljudima u NSBiH koji i toliko godina poslije rata nisu uspjeli objezbjediti bar jedan stadion na kojem nece biti upitno da li ce se igrati utakmica.
Ja sam rek'o da kako god želite, i kako molim te misliš da sam aludirao ili bilo kako drugo mislio na vas gospodo?! Pročitao sam par postova i vidio da neki pljuju po Bilinom i slično, i rekao sam općenito za sve takve na ovom forumu... Kad već želite, bujrum.
Čelik Zenica 1945

Urban

Post Postao/la Urban » 27 okt 2011, 16:55

@SAUDIN23

Ti sine nisi nikog branioo pod prvo nego si bio na maminoj sisi i nemoj da pricas o necemu jer nemas pojma jer ima na ovom forumu ljudi koji su izgubili najmilije braneci glavni grad i drzavu nam , definitvno ti fali koja daska u glavi ,

izvinjavam se na off j
Drugo sta ste digli toliku buku oko toga gdje ce se igrat kad igraju se prljave igre od strane cigana portugalskih koji imaju jak lobi u krovnim kucama fudbala mi ne mozemo to promjenit e sad sto smo mi jadovi pa nismo bili ustanju sredit stadione to je sad druga stvar i bezveze se svadjate samo je jedno bitno

otici na euroooo
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

nanek

Post Postao/la nanek » 27 okt 2011, 16:59

Svi koji dodju sa dresovima salovima svog kluba ,i pjevaju pjesme tog istog,nisu dobrodosli na tekmu repke!A takvi su navijaci u zenicu od kluba kojem ne zelim ime ni napisati jer ne zasluzuje da ga uopste ja kao individua spominjem.Uvjerio sam se u to cak i u Parisuu,pa hejjj dosli repku da gledaju navijaju nake tamo pjesme u zivotu ih nisam cuo,Ali nije to tema sada i ja sam off topic Al me izritirase ovi takozvani vjerni navijaci iz zenice i nase kosevo izorano vako nako,navijaci ovakvi nakvi..a zaboravili su Dansku,Srbiju itd itd da ne nabrajam.pozdrav

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 okt 2011, 17:02

nanek je napisao/la:Svi koji dodju sa dresovima salovima svog kluba ,i pjevaju pjesme tog istog,nisu dobrodosli na tekmu repke!A takvi su navijaci u zenicu od kluba kojem ne zelim ime ni napisati jer ne zasluzuje da ga uopste ja kao individua spominjem.Uvjerio sam se u to cak i u Parisuu,pa hejjj dosli repku da gledaju navijaju nake tamo pjesme u zivotu ih nisam cuo,Ali nije to tema sada i ja sam off topic Al me izritirase ovi takozvani vjerni navijaci iz zenice i nase kosevo izorano vako nako,navijaci ovakvi nakvi..a zaboravili su Dansku,Srbiju itd itd da ne nabrajam.pozdrav
Pa nije loše! Repku u Sarajevo! :arrow:
Čelik Zenica 1945

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 27 okt 2011, 17:06

thenaturalone je napisao/la:Meni nije jasno zasto sve mora zavrsiti prepirkom na relaciji Sarajevo-Zenica? Jos onaj jedan kaze kao kako god zelite, aludirajuci na to da kao mi Sarajlije odlucujemo.
ovo i jest problem drug, zasto da samo mi usmjerimo svoj bijes, zasto ga i vi ne usmjerite, zasto i vi niste bijesni jer ako volite repku i ako joj zelite dobro onda cete stat u odbranu igraca i njihovih zelja a njihova zelja gdje da igraju je neupitna. To nas i boli, zasto i vi sarajlije tako ne razmisljate. Susic, igraci, svi navijaci iz citavog svijeta ama bas svi osim sarajlija zele Zenicu, jer mozes ti sad pricati razne zavjere ali rezultati na BP govore sami za sebe, To je sva mudrost ove rasprave, zasto, ako neki npr Zenicanin kritikuje UEFU ili portugalce zbog ovog poteza, se mora javit neki sarajlija i reci: pa upravu su teren je zaista los, uslovi su vaki naki, tu se nadoveze drugi koji jos sire krene blatit Zenicu i eto ti svadje, mislim halooo otkud sad se pravite fini i posteni, to nas boli, zasto i vi ne branite BP kao svoj stadion jer on i jest stadion svih Bosanaca i Hercegovaca bar kad igra repka.
nadam se da me razumijes
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 27 okt 2011, 17:07

Nimla_RZ je napisao/la:
nanek je napisao/la:Svi koji dodju sa dresovima salovima svog kluba ,i pjevaju pjesme tog istog,nisu dobrodosli na tekmu repke!A takvi su navijaci u zenicu od kluba kojem ne zelim ime ni napisati jer ne zasluzuje da ga uopste ja kao individua spominjem.Uvjerio sam se u to cak i u Parisuu,pa hejjj dosli repku da gledaju navijaju nake tamo pjesme u zivotu ih nisam cuo,Ali nije to tema sada i ja sam off topic Al me izritirase ovi takozvani vjerni navijaci iz zenice i nase kosevo izorano vako nako,navijaci ovakvi nakvi..a zaboravili su Dansku,Srbiju itd itd da ne nabrajam.pozdrav
Pa nije loše! Repku u Sarajevo! :arrow:
pa sto se u busi nisi onda oglasio protiv zenice kad si isao u pariz nego si sad tu uzeo pricati nesto..

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 okt 2011, 17:12

1) Svaka prepirka na relaciji Zenica - Sarajevo je mizerna i krkanska. Jedna je BiH i jedna je BiH Repka - koja igra uskoro protiv ekipa za koju FIFA i UEFA garantira da moraju proci. Prepirke na ovu temu nesmije vise biti.

2) Imamo sansu da prodjemo ali moramo biti jaki i strpljivi. Portugalu ce se progledat kroz prste u svakom pogledu ali mi ih moramo nadigrat i razvalit da nebi nista bilo upitno.

3) Sudci HOCE biti naklonjeni Portugalu - i s tim se moramo pomirit. Ali dobit ih opet mozemo.

4) Ko ponese sal svog kluba na tekmu repke - shuphak je onaj zadnji.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2011, 17:15

Pa zasto drzava nije platila rekonstrukciju terena na Bilinom polju?
Zasto jer svi znamo da je to nas nacionalni stadion i da je to stadion gdje igra nasa reprezentacija?
Jel to neki namjerno opstuisu rekonstrukciju B.P.? Ko i zasto? Za kakve interese?
Jel se moglo Bilino polje uraditi do sada, teren i grijanje i tribine?
Moglo je, al nije niti ce!
Zasto?
Samo zato sto je u Zenici!
Gledao sam neke utakmice na Kosevu, Francusku, Dansku, Srbiju...
U Zenici isto.
Ogromna je razlika atmosfere na Kosevu i na Bilinom polju.

Ipak Bilino polje je svetinja! I Zenica je svetinja! Bio sam tamo neko vrijeme! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 27 okt 2011, 17:41

Kakvo Sarajevo, kakva Zenica... Banja Luka je zakon... :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2011, 17:45

Ljepoje je napisao/la:Kakvo Sarajevo, kakva Zenica... Banja Luka je zakon... :lol:
Ma idemo u Novi Pazar. Kako bi tek tu gorilo. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 27 okt 2011, 17:46

ako se bude igralo u sarajevu onda ce bez te najvece tribine biti tragedija....

kako ce ruzno izgledati....ako odluce u komisiji za sarajevo onda nek makar odobre zapad :oops:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.