BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

fukara87
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la fukara87 » 27 okt 2011, 17:53

Uefaa :oops: :oops: Fifa :oops: :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 okt 2011, 17:54

neroazzurni je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:Meni nije jasno zasto sve mora zavrsiti prepirkom na relaciji Sarajevo-Zenica? Jos onaj jedan kaze kao kako god zelite, aludirajuci na to da kao mi Sarajlije odlucujemo.
Pa ne pitamo se mi, ne pitaju se vise ni igraci jer da se oni pitaju Bilino Polje ne bi ni bilo upitno, ali vidite da se pita UEFA i svoj gnjev treba da usmjerite prema njima u slucaju da se ne bude igralo na Bilinom, ali isto tako i prema ljudima u NSBiH koji i toliko godina poslije rata nisu uspjeli objezbjediti bar jedan stadion na kojem nece biti upitno da li ce se igrati utakmica.
Ali izgleda da je vama lakse opet po Sarajlijama. Nista novo
ovo i jest problem drug, zasto da samo mi usmjerimo svoj bijes, zasto ga i vi ne usmjerite, zasto i vi niste bijesni jer ako volite repku i ako joj zelite dobro onda cete stat u odbranu igraca i njihovih zelja a njihova zelja gdje da igraju je neupitna. To nas i boli, zasto i vi sarajlije tako ne razmisljate. Susic, igraci, svi navijaci iz citavog svijeta ama bas svi osim sarajlija zele Zenicu, jer mozes ti sad pricati razne zavjere ali rezultati na BP govore sami za sebe, To je sva mudrost ove rasprave, zasto, ako neki npr Zenicanin kritikuje UEFU ili portugalce zbog ovog poteza, se mora javit neki sarajlija i reci: pa upravu su teren je zaista los, uslovi su vaki naki, tu se nadoveze drugi koji jos sire krene blatit Zenicu i eto ti svadje, mislim halooo otkud sad se pravite fini i posteni, to nas boli, zasto i vi ne branite BP kao svoj stadion jer on i jest stadion svih Bosanaca i Hercegovaca bar kad igra repka.
nadam se da me razumijes
Ja evo prvi podrzavam da se igra u Zenici, ali ne zato sto mislim da je stadion u Zenici bolji, ili zato sto je Kosevo mozda PEH stadion za razliku od Zenickog pa da u Zenici ostvarujemo bolje rezultate... Jer bilo je losih rezultata i u Zenici, a i u Sarajevu, cak smo u Sarajevu uzeli Italiju, Dansku, Tursku... Bilo je i losih rezultata, ali isto tako i u Zenici...
I kazem povrh svega ako igraci zele igrati na Bilinom ja cu kao Sarajlija uvijek podrzati i cak cu doci na utakmicu, jer meni je uspjeh reprezentacije ispred moje zelje da se igra na Kosevu, a uspjeh ce se prije postici u Zenici nego na Kosevu samo iz razloga sto igraci tamo zele igrati (naravno ako zele svi)
A da debila na obje strane ima to stoji, ali nemam ja sta braniti Zenicu niti mislim da se moze odbraniti, bit ce onako kako UEFA kaze, pa taman da citavo Sarajevo izadje na ulice i protestvuje, ali naravno nije ni lijepo da se nasladjuje losim terenom.
Ali ima tu svega, pa i to da pojedinci iz Zenice nikad nisu cijenili Kosevo, nalazili su mu razne mane, pocevsi od velicine, atletkse trake (iako je prije par godina i finale lige prvaka igrano na Olimpicu u RImu koji isto ima atletsku traku) groblja koje se nalazi na nekadasnjem pomocnom terenu.... cak pojedinci i dan danas Kosevo zovu grobljem.. a da ne govorim kad se u Zenici zvizdalo igracima reprezentacije koji su iz Sarajeva (Buki, Pelak,Skoro,Dedic...) I sta onda ocekujes od slicnih ljudi sa druge strane nego da ismijavaju teren u Zenici, zrak i sl. kad se za to ukaze prilika.
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 27 okt 2011, 17:57, ukupno mijenjano 2 puta.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 okt 2011, 17:55

Ma treba Kosevo uzorati posijati psenicu pa onda nece biti dileme gdje ce se igrati!! :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 okt 2011, 17:59

Za_raju je napisao/la:Ma treba Kosevo uzorati posijati psenicu pa onda nece biti dileme gdje ce se igrati!! :mrgreen:
hahah treba na svim stadionima posijati krompir ili psenicu, i onako su nam tereni katastrofa, sta je to na Kosevu bolja trava nego u Zenici na Bilinom polju, isti djavo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 27 okt 2011, 18:01

Pa ljudi vi ste zaista nevjerovatni.Zenica-Sarajevo meni sasvim svejedno.Kao sto neko rece a i ja sam to spominjao prije jedini razlog zasto sam za Zenicu kao stanovnik Sarajeva je "igraci zele igrati u Zenici".I tu prestaje sva moguca rasprava.Sve pada u vodu.E da mi imamo 5-6 stadiona gdje moze igrati Reprezentacija pa bi se i dvoumio.Ovako kako god odluci UEFA(a odluci ce u korist Portugala ko sto gledam) mi to moramo prihvatiti i za to ne treba kriviti niti stanovnike Zenice niti Sarajeva.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 okt 2011, 18:10

Tamam da na Mjesecu budemo igrali, proćemo ih.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 okt 2011, 18:12

Na OS A.F.Hase makar moRe rast pšenica, dok na drugim sumnjam... :mrgreen:

Inače...Portugal je slab. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 okt 2011, 18:20

Nista protiv Sarajlija, ali moramo igrati u Zenici. Tesko da cemo uopste moci napuniti stadion, zapadna tribina ce biti zatvorena, jos 5% karata ide Portugalcima, tako da ce nama preostati nesto manje od 19.000 sjedista, kad to rasporedis po stadionu Kosevo, ne izgleda nimalo lijepo.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 okt 2011, 18:22

nek se ugrade kakve stolice po brzom postupku na kosevu :mrgreen: sta reci nakon ovog svega... sreca da ne igramo obe u portugalu :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 27 okt 2011, 18:27

Goalgetter je napisao/la:Nista protiv Sarajlija, ali moramo igrati u Zenici. Tesko da cemo uopste moci napuniti stadion, zapadna tribina ce biti zatvorena, jos 5% karata ide Portugalcima, tako da ce nama preostati nesto manje od 19.000 sjedista, kad to rasporedis po stadionu Kosevo, ne izgleda nimalo lijepo.
Ne kontam, sta ne izgleda lijepo, kad se rasporedi?
Bio bi krcat istok, krcat sjever, i krcato pola juga, ako bi se igralo bez zapada.
UEFA MAFIA!
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2011, 18:35

Pa sta se ceka? Neka pocnu postavljat nova sjedala na Kosevo, a ne da cekaju do zadnjeg trenutka pa se onda hvataj za glavu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 27 okt 2011, 18:37

Cartman je napisao/la:Pa sta se ceka? Neka pocnu postavljat nova sjedala na Kosevo, a ne da cekaju do zadnjeg trenutka pa se onda hvataj za glavu.
Nema se para...
YNWA!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 27 okt 2011, 18:37

A ne moze to samo tako, mora se raspisati natjecaj, tenderi, ovo ono.
Treba malo zakinuti, ukrasti sta para, uglavnom tesko da bi postavili stolice do meca, jer savez nema nikakve veze sa stadionom.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 27 okt 2011, 18:38

Poslati zahtjev portugalskom savezu da se obadvije utakmice igraju u portugalu i da im damo dva fore

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 27 okt 2011, 18:39

Ma lahko cemo za zapad:

slika

eldo505
Kontakt:

Post Postao/la eldo505 » 27 okt 2011, 18:41

ma ljudi ba 100 % se tekma igra na BP.............. P.S. imal zainteresovanih za karte, zapad.......

Salihowic24
Kontakt:

Post Postao/la Salihowic24 » 27 okt 2011, 18:44

Dali je ko cuo govori se da Ronaldo nece igrati, prvu utakmicu(nebitno gdje ce se igrati) jer mu to klub Real Madrid nece dozvoliti iz razloga sto moze doci do neke nezeljene povrede, ne znam koliko su tacne informacije, trazio sam nesto o tome, nista konkretno nisam uspio pronaci?

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 okt 2011, 18:45

Salihowic24 je napisao/la:Dali je ko cuo govori se da Ronaldo nece igrati, prvu utakmicu(nebitno gdje ce se igrati) jer mu to klub Real Madrid nece dozvoliti iz razloga sto moze doci do neke nezeljene povrede, ne znam koliko su tacne informacije, trazio sam nesto o tome, nista konkretno nisam uspio pronaci?
cuo sam i ja na cazinskoj pijaci pricaju!!! hahhahah :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2011, 18:46

Salihowic24 je napisao/la:Dali je ko cuo govori se da Ronaldo nece igrati, prvu utakmicu(nebitno gdje ce se igrati) jer mu to klub Real Madrid nece dozvoliti iz razloga sto moze doci do neke nezeljene povrede, ne znam koliko su tacne informacije, trazio sam nesto o tome, nista konkretno nisam uspio pronaci?
Ciste gluposti, nijedan klub to ne moze trazit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 okt 2011, 18:46

Ako ne dozvole na BP, idemo igrati na Georgia Dome ili Commerzbank Areni :D :lol: . Tu smo ionako domacini :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.