Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja evo prvi podrzavam da se igra u Zenici, ali ne zato sto mislim da je stadion u Zenici bolji, ili zato sto je Kosevo mozda PEH stadion za razliku od Zenickog pa da u Zenici ostvarujemo bolje rezultate... Jer bilo je losih rezultata i u Zenici, a i u Sarajevu, cak smo u Sarajevu uzeli Italiju, Dansku, Tursku... Bilo je i losih rezultata, ali isto tako i u Zenici...neroazzurni je napisao/la:ovo i jest problem drug, zasto da samo mi usmjerimo svoj bijes, zasto ga i vi ne usmjerite, zasto i vi niste bijesni jer ako volite repku i ako joj zelite dobro onda cete stat u odbranu igraca i njihovih zelja a njihova zelja gdje da igraju je neupitna. To nas i boli, zasto i vi sarajlije tako ne razmisljate. Susic, igraci, svi navijaci iz citavog svijeta ama bas svi osim sarajlija zele Zenicu, jer mozes ti sad pricati razne zavjere ali rezultati na BP govore sami za sebe, To je sva mudrost ove rasprave, zasto, ako neki npr Zenicanin kritikuje UEFU ili portugalce zbog ovog poteza, se mora javit neki sarajlija i reci: pa upravu su teren je zaista los, uslovi su vaki naki, tu se nadoveze drugi koji jos sire krene blatit Zenicu i eto ti svadje, mislim halooo otkud sad se pravite fini i posteni, to nas boli, zasto i vi ne branite BP kao svoj stadion jer on i jest stadion svih Bosanaca i Hercegovaca bar kad igra repka.thenaturalone je napisao/la:Meni nije jasno zasto sve mora zavrsiti prepirkom na relaciji Sarajevo-Zenica? Jos onaj jedan kaze kao kako god zelite, aludirajuci na to da kao mi Sarajlije odlucujemo.
Pa ne pitamo se mi, ne pitaju se vise ni igraci jer da se oni pitaju Bilino Polje ne bi ni bilo upitno, ali vidite da se pita UEFA i svoj gnjev treba da usmjerite prema njima u slucaju da se ne bude igralo na Bilinom, ali isto tako i prema ljudima u NSBiH koji i toliko godina poslije rata nisu uspjeli objezbjediti bar jedan stadion na kojem nece biti upitno da li ce se igrati utakmica.
Ali izgleda da je vama lakse opet po Sarajlijama. Nista novo
nadam se da me razumijes
hahah treba na svim stadionima posijati krompir ili psenicu, i onako su nam tereni katastrofa, sta je to na Kosevu bolja trava nego u Zenici na Bilinom polju, isti djavo.Za_raju je napisao/la:Ma treba Kosevo uzorati posijati psenicu pa onda nece biti dileme gdje ce se igrati!!
Ne kontam, sta ne izgleda lijepo, kad se rasporedi?Goalgetter je napisao/la:Nista protiv Sarajlija, ali moramo igrati u Zenici. Tesko da cemo uopste moci napuniti stadion, zapadna tribina ce biti zatvorena, jos 5% karata ide Portugalcima, tako da ce nama preostati nesto manje od 19.000 sjedista, kad to rasporedis po stadionu Kosevo, ne izgleda nimalo lijepo.
Nema se para...Cartman je napisao/la:Pa sta se ceka? Neka pocnu postavljat nova sjedala na Kosevo, a ne da cekaju do zadnjeg trenutka pa se onda hvataj za glavu.
cuo sam i ja na cazinskoj pijaci pricaju!!! hahhahahSalihowic24 je napisao/la:Dali je ko cuo govori se da Ronaldo nece igrati, prvu utakmicu(nebitno gdje ce se igrati) jer mu to klub Real Madrid nece dozvoliti iz razloga sto moze doci do neke nezeljene povrede, ne znam koliko su tacne informacije, trazio sam nesto o tome, nista konkretno nisam uspio pronaci?
Ciste gluposti, nijedan klub to ne moze trazit.Salihowic24 je napisao/la:Dali je ko cuo govori se da Ronaldo nece igrati, prvu utakmicu(nebitno gdje ce se igrati) jer mu to klub Real Madrid nece dozvoliti iz razloga sto moze doci do neke nezeljene povrede, ne znam koliko su tacne informacije, trazio sam nesto o tome, nista konkretno nisam uspio pronaci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.