Ne brate,mi smo ovi crveno beliLBJ MVP je napisao/la:@Trib sad se sjećam da sam nekad igrao protiv vas vi ste ovi u lila dresovima jelde
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAADevil je napisao/la: Da ti nisi onaj lazov sa Dorca.![]()
Moderator/ica: insider
Ne brate,mi smo ovi crveno beliLBJ MVP je napisao/la:@Trib sad se sjećam da sam nekad igrao protiv vas vi ste ovi u lila dresovima jelde
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAADevil je napisao/la: Da ti nisi onaj lazov sa Dorca.![]()
Sad ti ko zajeban,ili si u dobrim odnosima sa "bezanijskom gospodom".Tribalian je napisao/la:Ne brate,mi smo ovi crveno beliLBJ MVP je napisao/la:@Trib sad se sjećam da sam nekad igrao protiv vas vi ste ovi u lila dresovima jeldeI sta ovo Dubrava pominje neki basket na Bezaniji
je li Stef?
Treba da vas poskidaju gole tamo,pa da ja dolazim posle da vam vracam stvari
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT :Tribalian je napisao/la:Stef, Bezanija je najelitnije naseljeOni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo....
I najjace kad se neko od "komsija" usudio da dodje tamo i napisao grafit ovakav " GRBARI JUG"
a neko ga uokvirio i napisao ispod " Strah je cudo"
I j*bo te lazov sa Dorca
![]()
![]()
Pa **** mu kevu,ali mu i dodje tako po stambenom pitanju.Jbt ortak mi ima tamo stan pa to je strasno,a tek sto je vojska Srbije tamo dobijala.Tribalian je napisao/la:Stef, Bezanija je najelitnije naseljeOni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo....
I najjace kad se neko od "komsija" usudio da dodje tamo i napisao grafit ovakav " GRBARI JUG"
I j*bo te lazov sa Dorca
![]()
![]()
Moram se obrazovat o BežanijiTribalian je napisao/la:EDIT :Tribalian je napisao/la:Stef, Bezanija je najelitnije naseljeOni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo....
I j*bo te lazov sa Dorca
![]()
![]()
@LBJ MVP ,ma brate vece gospode na kugli zemaljskoj nema
Sta naprica saigracu?Tribalian je napisao/la:EDIT :Tribalian je napisao/la:Stef, Bezanija je najelitnije naseljeOni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo....
I j*bo te lazov sa Dorca
![]()
![]()
@LBJ MVP ,ma brate vece gospode na kugli zemaljskoj nema
Brate ja ne bih ziveo preko reke da mi das ne znam sta. Kakva k*rac i Bezanija i ceo Novi Beograd i Zemun i sve ono tamo. Odem gore u onaj Novi grad u Zemunu ,ono brate kocije furajuDevil je napisao/la:Pa **** mu kevu,ali mu i dodje tako po stambenom pitanju.Jbt ortak mi ima tamo stan pa to je strasno,a tek sto je vojska Srbije tamo dobijala.Tribalian je napisao/la:Stef, Bezanija je najelitnije naseljeOni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo....
I j*bo te lazov sa Dorca
![]()
![]()
Ono nisu stanovi.
![]()
Ali da ima indijanaca,ima bgm i vise nego u ostalim krajevima.
To ko kod mene u susjednom Dragodolu, narkomana, kriminalaca, jalijaša, klošara, nema niko normalanDevil je napisao/la:Pa **** mu kevu,ali mu i dodje tako po stambenom pitanju.Jbt ortak mi ima tamo stan pa to je strasno,a tek sto je vojska Srbije tamo dobijala.Tribalian je napisao/la:Stef, Bezanija je najelitnije naseljeOni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo....
I j*bo te lazov sa Dorca
![]()
![]()
Ono nisu stanovi.
![]()
Ali da ima indijanaca,ima bgm i vise nego u ostalim krajevima.

Kod nas ima neki odnos Zapad(stariji dio grada) Indijanci - Istok(noviji dio grada) finija raja barem onoliko koliko ja razumijemTribalian je napisao/la:Ma brate svuda ima indijanaca ,nema tu pravila.
Tako znači, u Miladijama indijanci. Vidjećeš ti svoje kad ti ja pošaljem par jarana sa zapadaHeller je napisao/la:Kod nas ima neki odnos Zapad(stariji dio grada) Indijanci - Istok(noviji dio grada) finija raja barem onoliko koliko ja razumijemTribalian je napisao/la:Ma brate svuda ima indijanaca ,nema tu pravila.
Trenutno korisnika/ca: Dzoni, jasmin10, kraljttbvb, lol89, MaroonBjelave i 38 gostiju.