Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Tribalian
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:08

LBJ MVP je napisao/la:@Trib sad se sjećam da sam nekad igrao protiv vas vi ste ovi u lila dresovima jelde :P
Ne brate,mi smo ovi crveno beli :mrgreen: I sta ovo Dubrava pominje neki basket na Bezaniji :? je li Stef? :mrgreen: Treba da vas poskidaju gole tamo,pa da ja dolazim posle da vam vracam stvari :lol: :lol: :lol:
Devil je napisao/la: Da ti nisi onaj lazov sa Dorca. :lol: :lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 23:11

Tribalian je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:@Trib sad se sjećam da sam nekad igrao protiv vas vi ste ovi u lila dresovima jelde :P
Ne brate,mi smo ovi crveno beli :mrgreen: I sta ovo Dubrava pominje neki basket na Bezaniji :? je li Stef? :mrgreen: Treba da vas poskidaju gole tamo,pa da ja dolazim posle da vam vracam stvari :lol: :lol: :lol:
Devil je napisao/la: Da ti nisi onaj lazov sa Dorca. :lol: :lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sad ti ko zajeban,ili si u dobrim odnosima sa "bezanijskom gospodom". :mrgreen:
Sta se smejes za ovo drugo,nisam li pogodio u srz. :mrgreen:

p.s.Odoh sta kupovati da jedem umreh od gladi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 okt 2011, 23:13

Meni na Bežaniji baš fini ljudi bili,dok slušam vas kontam da se nisam zajeb'o :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:17

Stef, Bezanija je najelitnije naselje :lol: Oni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo.... :lol: I najjace kad se neko od "komsija" usudio da dodje tamo i napisao grafit ovakav " GRBARI JUG" :lol: a neko ga uokvirio i napisao ispod " Strah je cudo" :lol: I j*bo te lazov sa Dorca :lol: :lol: :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 27 okt 2011, 23:17

momci, sorry ako sam nekog zgadio sa onom slikom, konto sam se malo nasalit, al et...vidim da fino chatate, pa nastavite....budite mi pozdravljeni
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:19

Tribalian je napisao/la:Stef, Bezanija je najelitnije naselje :lol: Oni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo.... :lol: I najjace kad se neko od "komsija" usudio da dodje tamo i napisao grafit ovakav " GRBARI JUG" :lol: a neko ga uokvirio i napisao ispod " Strah je cudo" :lol: I j*bo te lazov sa Dorca :lol: :lol: :lol:
EDIT :
@LBJ MVP ,ma brate vece gospode na kugli zemaljskoj nema :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 23:19

Tribalian je napisao/la:Stef, Bezanija je najelitnije naselje :lol: Oni stubovi za parkiranje obojeni u crveno belo,brave na zgradama obojene u crveno belo.... :lol: I najjace kad se neko od "komsija" usudio da dodje tamo i napisao grafit ovakav " GRBARI JUG" :lol: a neko ga uokvirio i napisao ispod " Strah je cudo" :lol: I j*bo te lazov sa Dorca :lol: :lol: :lol:
Pa **** mu kevu,ali mu i dodje tako po stambenom pitanju.Jbt ortak mi ima tamo stan pa to je strasno,a tek sto je vojska Srbije tamo dobijala. :o Ono nisu stanovi. ;)
Ali da ima indijanaca,ima bgm i vise nego u ostalim krajevima. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 okt 2011, 23:20

Tribalian je napisao/la:
EDIT :
Moram se obrazovat o Bežaniji :mrgreen: Meni se pravo svidjelo jedno od ljepših naselja u Bijelom Gradu :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 okt 2011, 23:21

:D :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 okt 2011, 23:21

Tribalian je napisao/la:
EDIT :
Sta naprica saigracu? :mrgreen:
Mene familija nije htjela vodit` tamo nikada. :D
Doduse samo su me i po kafanama vodili.... :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:24

Devil je napisao/la:
Pa **** mu kevu,ali mu i dodje tako po stambenom pitanju.Jbt ortak mi ima tamo stan pa to je strasno,a tek sto je vojska Srbije tamo dobijala. :o Ono nisu stanovi. ;)
Brate ja ne bih ziveo preko reke da mi das ne znam sta. Kakva k*rac i Bezanija i ceo Novi Beograd i Zemun i sve ono tamo. Odem gore u onaj Novi grad u Zemunu ,ono brate kocije furaju :lol: Turska kaldrma tek postavljena :lol: :lol: :lol:

@ Rooney care vodim te ja gde god hoces :mrgreen: Samo na Topcider ne idemo tamo ima nekih :roll: :lol: :lol: :lol: E ne znam dal si znao za onaj koncert Bijelog dugmeta kod hajducke cesme,e to ti je Stef organizaovao :lol: hteo covek da mu ta grupa svira nedaleko od kuce :lol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 okt 2011, 23:25

Devil je napisao/la:
To ko kod mene u susjednom Dragodolu, narkomana, kriminalaca, jalijaša, klošara, nema niko normalan :mrgreen: popodne lete nozevi, navece piju u parku
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:29

Ma brate svuda ima indijanaca ,nema tu pravila.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 okt 2011, 23:31

@Tribalian
Kojih? :mrgreen:
A za to te drzim za rijec. ;) :D
To onaj iz `77-8-me? Koje vec! Cuo nekad` pa mi sada odzvanja u usima. :D

EDIT:
Eve ga! :mrgreen:
slika
Devil mogao si bar dekoraciju bolju. :D
Ovo pre-jednostavno. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 okt 2011, 23:33

Tribalian je napisao/la:Ma brate svuda ima indijanaca ,nema tu pravila.
Kod nas ima neki odnos Zapad(stariji dio grada) Indijanci - Istok(noviji dio grada) finija raja barem onoliko koliko ja razumijem :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:35

E to ti je Stefko organizovao kakav k*rac Raka Maric i Peca Popovic ,Stef stoji iza svega :mrgreen: Njegov je kraj tu relativno blizu i tu on pokriva sva desavanja :mrgreen:

@ Heller jes ti to Mostarac ? :mrgreen:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 27 okt 2011, 23:35

Ja sam u Beogradu bio godinu dana.Sluzio JNA :D .Prvo Banjica pa Zvjezdara.Banjica mi bez veze a Zvjezdara OK.Obisao sva cetiri stadiona tada prvoligasa.Rad,OFK ,C.Z i Partizanov.Pored stadiona Rada puzo kao guster :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 okt 2011, 23:36

Heller vam je najveci hebac u svom gradu :twisted:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 okt 2011, 23:37

Kaze Frenkie ''...dodji u Tuzlu da te provozamo u gepeku''. 8-)

Pa vi sad vidite. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 okt 2011, 23:37

Heller je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ma brate svuda ima indijanaca ,nema tu pravila.
Kod nas ima neki odnos Zapad(stariji dio grada) Indijanci - Istok(noviji dio grada) finija raja barem onoliko koliko ja razumijem :mrgreen:
Tako znači, u Miladijama indijanci. Vidjećeš ti svoje kad ti ja pošaljem par jarana sa zapada :lol:

FORZA MILADIJE :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Beli98, Nemanja99, OldTownDistrict i 17 gostiju.