gazi male plave strumfove ,strumfove,,strumofoveeee
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kuha se kuha hehehehe neka neka vec je pocelo..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ne sine ne smatramo se mi divovima,,mi jesmo divovi..Jug je napisao/la:Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.Colorado je napisao/la:novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razliguJug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
FK SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:ne sine ne smatramo se mi divovima,,mi jesmo divovi..Jug je napisao/la:Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.Colorado je napisao/la: novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razligu![]()
Za zivot cijeli!
Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga ŽeljKi na Grbavici 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
drago mi je sto pratis nas stvaralacko-umjetnicki rad
Nas je cjeli svijet u bordo obojen....posto vidim da znas NAASU pjesmu i da nas pratis slobodno nastavi..

Nas je cjeli svijet u bordo obojen....posto vidim da znas NAASU pjesmu i da nas pratis slobodno nastavi..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 27 okt 2011, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nemoj te se vas dvojica zamarat,vidjet cemo seSarajlijc@ je napisao/la:Ne da im B.D.videoton1 je napisao/la:Timiji ionako neće navijati, ne smiju.
Sta mislite kakav bi sastav mogao biti protiv olimpica ?
Vec sam vam pohvalio fan shop dresovi su fini al ova mala slova i fc sarajvo malo ofucano al nije moje za komentarisat
svoj ti pos'o !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pratim vas divovski radmma_hz je napisao/la:drago mi je sto pratis nas stvaralacko-umjetnicki rad![]()
![]()
Nas je cjeli svijet u bordo obojen....psoti vidim da znas NAASU pjesmu i da nas pratis slobodno nastavi..![]()
Za zivot cijeli!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa ne znam. Ako bude vise imao energije poslije nekog silovanja skretnicara, zabice ga Pixi i nekoj trebi, sto da ne.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozda ga zabije nekoj trebi u naselju grbavica, al na zeljinom stadionu golove nece zabijatiAlfa_Muzijak je napisao/la:Podrska za UPS-a!
Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici
![]()
![]()
![]()
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
ma znam brate ,dzaba svi smo mi u dushi BORDO..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pratim vas divovski radmma_hz je napisao/la:drago mi je sto pratis nas stvaralacko-umjetnicki rad![]()
![]()
Nas je cjeli svijet u bordo obojen....psoti vidim da znas NAASU pjesmu i da nas pratis slobodno nastavi..![]()
FK SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kazu da je sex najbolji prije utakmice, koliko ga hvalis, pomislio bih da ga slucajno tebi nije zabioAlfa_Muzijak je napisao/la:Pa ne znam. Ako bude vise imao energije poslije nekog silovanja skretnicara, zabice ga Pixi i nekoj trebi, sto da ne.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozda ga zabije nekoj trebi u naselju grbavica, al na zeljinom stadionu golove nece zabijatiAlfa_Muzijak je napisao/la:Podrska za UPS-a!
Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razligu
Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.
ne sine ne smatramo se mi divovima,,mi jesmo divovi..
[/quote][/quote][/quote]
Ne znam kako div moze biti s 65 godina ?
novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razligu
Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.
ne sine ne smatramo se mi divovima,,mi jesmo divovi..
Ne znam kako div moze biti s 65 godina ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
otkad sam se rodio zelju sam zavolio, PLAVA mi je boja mila, Bozija je volja bilamma_hz je napisao/la:ma znam brate ,dzaba svi smo mi u dushi BORDO..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pratim vas divovski rad![]()
Za zivot cijeli!
eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe

FK SARAJEVO.
Daj boze da ti docekas taj 90, a neki ce docekat stotinu i neki do tadamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pitanje je hoces li ti to docekatimma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
Za zivot cijeli!
Ima ona pjesma doživjeti stotu, ocvao starac će biti svaki div ovdje, dok ti klub bude slavio 90 već 20 godina neš' sexa imat.Jug je napisao/la:Daj boze da ti docekas taj 90, a neki ce docekat stotinu i neki do tadamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
A ovog the maniacsa jes se svezo ove teme. Dobro je ba. Samo tvoja slika na ovoj stranici. 
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
haahahahha aBd a za sex si vjerovatno upravu,al skontace se i za to lijeka ...medicina ce i dalje napredovati...ko zna mozda ga i budem i dalje zabio hahahhaEngland je napisao/la:Ima ona pjesma doživjeti stotu, ocvao starac će biti svaki div ovdje, dok ti klub bude slavio 90 već 20 godina neš' sexa imat.Jug je napisao/la:Daj boze da ti docekas taj 90, a neki ce docekat stotinu i neki do tadamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Robovi, ne roboti, odnosno divovi, kiklopiČići
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.