Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daj boze da ti docekas taj 90, a neki ce docekat stotinu i neki do tadamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
pitanje je hoces li ti to docekatimma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
Ima ona pjesma doživjeti stotu, ocvao starac će biti svaki div ovdje, dok ti klub bude slavio 90 već 20 godina neš' sexa imat.Jug je napisao/la:Daj boze da ti docekas taj 90, a neki ce docekat stotinu i neki do tadamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
![]()
haahahahha aBd a za sex si vjerovatno upravu,al skontace se i za to lijeka ...medicina ce i dalje napredovati...ko zna mozda ga i budem i dalje zabio hahahhaEngland je napisao/la:Ima ona pjesma doživjeti stotu, ocvao starac će biti svaki div ovdje, dok ti klub bude slavio 90 već 20 godina neš' sexa imat.Jug je napisao/la:Daj boze da ti docekas taj 90, a neki ce docekat stotinu i neki do tadamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
![]()
Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
sve u granicama normaleAlfa_Muzijak je napisao/la:A ovog the maniacsa jes se svezo ove teme. Dobro je ba. Samo tvoja slika na ovoj stranici.
pa neces nas ti proglasavati divovima ..Jug je napisao/la:Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
Pa bolan mi cemo sebe prozvati Bogovima ako treba. I sta sad?Jug je napisao/la:Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
e to je vec komplexAlfa_Muzijak je napisao/la:Pa bolan mi cemo sebe prozvati Bogovima ako treba. I sta sad?Jug je napisao/la:Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
Ti nekakve komplekse spominjes, a sve i jedan post si na ovoj temi napisao!
Pa naravno da necu. Zato sto ste vi jos mladji sarajevski premijerligas, pa kad bude vrijemo zato, proglasit ces vas neko, mozda na dodjeli nagrade kod Nazifa Gljivemma_hz je napisao/la:pa neces nas ti proglasavati divovima ..Jug je napisao/la:Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.![]()
bezzze..England je napisao/la:Dva preostala diva šetaju prema koševu, kaže prvi -najbolji smo, drugi klekne.
Može i bolje , čemu tako izduženo lice, dobar, ha ?mma_hz je napisao/la:bezzze..England je napisao/la:Dva preostala diva šetaju prema koševu, kaže prvi -najbolji smo, drugi klekne.![]()
imas jos koji ...imam osjecaj da imas potencijala
![]()
![]()
e to je to hahahahahhahaEngland je napisao/la:Može i bolje , čemu tako izduženo lice, dobar, ha ?mma_hz je napisao/la:bezzze..England je napisao/la:Dva preostala diva šetaju prema koševu, kaže prvi -najbolji smo, drugi klekne.![]()
imas jos koji ...imam osjecaj da imas potencijala
![]()
![]()