Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije nedovoljno dobar, on je predobar, al' imaj u obziru da mu je tek 18 godina, da igra na najkonkurentnijoj poziciji u timu (krila), da ova krila trenutno donose pobjede i da još ima dijelova igre koje treba usavršiti-bolje reći početi primjenjivati.GunnerS je napisao/la:Al izgleda nedovoljno dobar za EPL :/
znam sta si htio reci s ovim, al nije ti trebala prva slikaProfesor je napisao/la:
![]()
Vjeruj da ja počeh za Japan navijat.cala je napisao/la:ovog Rya je bas milina nekako gledat, fino kretanje bez i sa loptom, tu i tamo pokoji dobar dribling, vraca se u odbranu, trci k'o lud, za mene odlican

Pa vidiš da nije dovoljno dobar.Arnelinho je napisao/la:Nije nedovoljno dobar, on je predobar, al' imaj u obziru da mu je tek 18 godina, da igra na najkonkurentnijoj poziciji u timu (krila), da ova krila trenutno donose pobjede i da još ima dijelova igre koje treba usavršiti-bolje reći početi primjenjivati.GunnerS je napisao/la:Al izgleda nedovoljno dobar za EPL :/
Recimo : On će svaki svoj prodor iskoristiti za dodavanje/asistenciju/nabačak, a rijetko kad se odluči da šuta ili to da usavrši svoj dribling (obično "biciklo") u desno (jer stalno dribla u lijevo, onda je brzina ta koja odredjuje kud će ići, a protivniku nije teško zaključiti tu foru (kad sam ja, može i on)).
Uz to mora se i navići na ligu, jer je "mehak".![]()
Sledeće sezone on će biti standardan, a od 2. polovice ove očekujem i da pokoju tekmu počne.
On? Sa 18 godina pokazuje daleko više nego i jedan Arsenalov talenat kojeg ja pamtim (osim Jacka naravno). Ako gledaš iskustvo -onda možeš reći da nije dobar (nije bio ni Ronaldo dobar, što se toga tiče), al' ono što on na terenu radi je za primjer drugima-borba, elegancija, tehnika, brzina,kreativnost,mašta,jednostavnost...Drugi Jack ili je Jack drugi Ryo, ovisi kako gledaš.GunnerS je napisao/la:Pa vidiš da nije dovoljno dobar.
RYO!frankqqqqq je napisao/la:btw, arnelinho slažeš li se samnom da mu ime RYO na dresu previše **** stoji xD još ako on bude **** na terenu, kud ćeš daljea bit će u to sam uvjeren
U ovoj sezoni i ne bih štopera, al' u slijedećoj ,uh...kako ne bih.haris10 je napisao/la:Vama treba stoper jedan klasni i vezni i Bogami eto vas u samom vrhu gdje i trebate biti
Sarajlijo.GunnerS je napisao/la:Sve dok ja ne vidim kako on igra u EPL od toga ništa. I Vela je bio vanserijski talentat pa gdje je sada, Theo također itd itd... Zato, ko jednom se opeće na mlijeko i u jogurt puše
Dobro, vidjećemo. Samo poFali ga pls. ako odigra fantastično.GunnerS je napisao/la:Ja sam došlo![]()
A nemoj ti meni toga, ja bi volio najviše da postane najbolji igrač na svijetu al, puno je takvih bilo u Arsenalu ( talentata ) pa samo njih par je izašlo kao WCNažalost, mnogi su otišli od njih tražeći titule sa drugim klubovima. Zato, nadam se da će taj Japanac bit od koristi i da će bit najbolji na svijetu. Al prvo da ga pogledamo kako igra u EPL pa ćemo onda o njemu
![]()
Ah, šta da ti kažem, imam i ja koju pametnu
Arnelinho je napisao/la: Dobro, vidjećemo. Samo poFali ga pls. ako odigra fantastično.![]()
Il' mislišArnelinho je napisao/la:Nemoj da bude Jenkinson- u startu ga zamrzit (ne kažem za tebe).![]()
Ma jock. Nisam nikog posebno upratio ovde. I ne sjećam se ko je protiv njega, samo ka'em da se to osjeća u zraku. Momak da fantastično odigra za neke neće biti dobar.GunnerS je napisao/la: Il' misliš![]()
Imam, kako neću imati. Zadržaješ me ovde a ja sutra imam ispit.GunnerS je napisao/la:Opet na mene misliš ?! Jel' to ti imaš nešto protiv mene, reci ako imaš![]()
![]()
Budem ga povalio, ups poHvalio

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.