Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
Eto vi znate jel dobar il nije.Nema ni jedan mec u EPL,18 godina i nije dovoljno dobar.Na osnovu cega?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- frankqqqqq
- Kontakt:
btw, arnelinho slažeš li se samnom da mu ime RYO na dresu previše **** stoji xD još ako on bude **** na terenu, kud ćeš dalje
a bit će u to sam uvjeren 
Vama treba stoper jedan klasni i vezni i Bogami eto vas u samom vrhu gdje i trebate biti 
Sad kad se je Verma vratio, stoper nije potreban. Sa njim nasa odbrana dobiva jednu potpuno novu dimenziju i cvrstinu. Jel ti to omalozavas Songa, koji je sigurno medju boljima def. veznima u EPL ?
On? Sa 18 godina pokazuje daleko više nego i jedan Arsenalov talenat kojeg ja pamtim (osim Jacka naravno). Ako gledaš iskustvo -onda možeš reći da nije dobar (nije bio ni Ronaldo dobar, što se toga tiče), al' ono što on na terenu radi je za primjer drugima-borba, elegancija, tehnika, brzina,kreativnost,mašta,jednostavnost...Drugi Jack ili je Jack drugi Ryo, ovisi kako gledaš.GunnerS je napisao/la:Pa vidiš da nije dovoljno dobar.
Aj racionalizirajmo snagu Arsenala malo.
Po jednoj strani: Imaš Walcotta i Gervinha kojima odlično ide, pobjedjuje ekipa i ekipa je u finoj formi.
Po drugoj strani: Imaš Arshavina i Beanyouna koji se manje-više trenutno čuvaju, dobiju tek toliku minutažu da ne zaborave igrati fudbala, u slučaju povrede nekog od gore navedenih biće uvijek spremni zamijeniti. Čekaju "k'o zapete puške".
Po trećoj strani :Imaš Alexa i Rya, njihov talenat je neupitan i samo nepredvidjena povreda može usporiti razvoj takvih talenata (al' on se u konačnoj fazi MORA ispoljiti). I kada bude sezona na prelomu, mnogi (pa i krila) budu crkavali od umora, imaćeš Rya,Alexa, u zamjenama, Arshavina i Jusu kao prve opcije (pretpostavimo da su Gervinho i Theo istrošeni). A onda će na vidjelo izaći njihov talenat. U završnom dijelu sezone svježina + talenat mora biti dobitna kombinacija.U tim situacijama će se enormno brzo razvijati (kao i Cesc, Jack itd.), jer će morati vući ekipu (sa ostalima).A imaće dovoljno vremena (i prije svega prostora) da uče, sakupljaju znanje, prilagodjavaju se i štimaju kroz tih pola godine povremenog igranja.
RYO!frankqqqqq je napisao/la:btw, arnelinho slažeš li se samnom da mu ime RYO na dresu previše **** stoji xD još ako on bude **** na terenu, kud ćeš daljea bit će u to sam uvjeren
Njemu samo treba vremena da nauči šta se u EPL traži, a on ima sve što se treba ponuditi u bilo kojoj ligi.
U ovoj sezoni i ne bih štopera, al' u slijedećoj ,uh...kako ne bih.haris10 je napisao/la:Vama treba stoper jedan klasni i vezni i Bogami eto vas u samom vrhu gdje i trebate biti
Zamisli situaciju: Djouroua zamjeni Jagielka, a Squillacia Miquel. Pa bio bih na sedmom nebu.
A što se veznjaka tiče- tu i ne treba baš. Volio bih da dodje neko kvalitetan , al' i bez njih je sasvim dovoljno. 10/11 kvalitetnih igrača je za te pozicije u opticaju.
Volio bih da napadač dodje, to ja. Doumbia,Sow i Remy su moji prijedlozi. Sad, na Wengeru ostaje da implementira.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sarajlijo.GunnerS je napisao/la:Sve dok ja ne vidim kako on igra u EPL od toga ništa. I Vela je bio vanserijski talentat pa gdje je sada, Theo također itd itd... Zato, ko jednom se opeće na mlijeko i u jogurt puše
Vela i Ryo su nebo i zemlja.Prvi mlak, lijen, mrsko mu zube oprat ,a kamoli šta drugo(
Walcott se formir'o , ne možeš reći da nije. Iako, iskreno, nije do kraja, al' Ryo će ih nadyebat sve!
A ova fora sa jogurtom je predobra.
Zaboravih ti i reći da je Vela po Osasuni ganj'o ovce, a Ryo po Holandiji spašav'o klubove.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 28 okt 2011, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam došlo
A nemoj ti meni toga, ja bi volio najviše da postane najbolji igrač na svijetu al, puno je takvih bilo u Arsenalu ( talentata ) pa samo njih par je izašlo kao WC
Nažalost, mnogi su otišli od njih tražeći titule sa drugim klubovima. Zato, nadam se da će taj Japanac bit od koristi i da će bit najbolji na svijetu. Al prvo da ga pogledamo kako igra u EPL pa ćemo onda o njemu
Ah, šta da ti kažem, imam i ja koju pametnu
A nemoj ti meni toga, ja bi volio najviše da postane najbolji igrač na svijetu al, puno je takvih bilo u Arsenalu ( talentata ) pa samo njih par je izašlo kao WC
Dobro, vidjećemo. Samo poFali ga pls. ako odigra fantastično.GunnerS je napisao/la:Ja sam došlo![]()
A nemoj ti meni toga, ja bi volio najviše da postane najbolji igrač na svijetu al, puno je takvih bilo u Arsenalu ( talentata ) pa samo njih par je izašlo kao WCNažalost, mnogi su otišli od njih tražeći titule sa drugim klubovima. Zato, nadam se da će taj Japanac bit od koristi i da će bit najbolji na svijetu. Al prvo da ga pogledamo kako igra u EPL pa ćemo onda o njemu
![]()
Arnelinho je napisao/la: Dobro, vidjećemo. Samo poFali ga pls. ako odigra fantastično.![]()
Il' mislišArnelinho je napisao/la:Nemoj da bude Jenkinson- u startu ga zamrzit (ne kažem za tebe).![]()
Ma jock. Nisam nikog posebno upratio ovde. I ne sjećam se ko je protiv njega, samo ka'em da se to osjeća u zraku. Momak da fantastično odigra za neke neće biti dobar.GunnerS je napisao/la: Il' misliš![]()
Pls. daaa.
Da se pročuje.
(namjerno sam pls. napis'o, jer znam da mnogi ne vjeruju u njega)
Opet na mene misliš ?! Jel' to ti imaš nešto protiv mene, reci ako imaš
Budem ga povalio, ups poHvalio
Imam, kako neću imati. Zadržaješ me ovde a ja sutra imam ispit.GunnerS je napisao/la:Opet na mene misliš ?! Jel' to ti imaš nešto protiv mene, reci ako imaš![]()
![]()
Odoh ti ja, pa se vidimo.
I nemoj povaljivati Miyaichija, uzmi Songa, ja Diabya.

Aj uzdravlje.
Hvala tebi, al neću ni jednog, ni drugog a ni trećeg
Hajd ti idi "uči"
Vozdra
-
Shatterhand
- Kontakt:
Može li mi neko odgovoriti ko je tačno vlasnik Arsenala ? Da li je klub ''privatizovan'' kao Chelsea i City, koliko dionica uopšte drži Kroenke, koliko Gazidis ? I da li klub ima ikakvih privilegija, ili dotična gospoda kolo vode ? 
Koliko znam Gazidis je izbršni direktor klub, ne vlasnik. A Korenke ima 60% dionica, i još nije otkupio sve dionice.Shatterhand je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti ko je tačno vlasnik Arsenala ? Da li je klub ''privatizovan'' kao Chelsea i City, koliko dionica uopšte drži Kroenke, koliko Gazidis ? I da li klub ima ikakvih privilegija, ili dotična gospoda kolo vode ?
- frankqqqqq
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Volim ovo što se ne libi šutati iz daljine, a to je upravo ono što nama treba. Ima solidan šut iz daljine, odličan pregled igre za napadača, ne znam koji ku.rac wenger forsira onu krampu od igrača kad ima ovu klasu na klupi. Park FTW !
Volim ovo što se ne libi šutati iz daljine, a to je upravo ono što nama treba. Ima solidan šut iz daljine, odličan pregled igre za napadača, ne znam koji ku.rac wenger forsira onu krampu od igrača kad ima ovu klasu na klupi. Park FTW !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bolji je od Chamakha X puta.
Slomio je Cahilla.
Slomio je Cahilla.
Chamaka treba poslat da odsluzi vojsku umjesto Parka 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.