spizz je napisao/la:A sin naredio tati da donese ovakvu odluku, jelsamosarajvo je napisao/la:Samo jedna stvar mi nije jasna.Da li su ovi u komitetu stvarno ovako glupi ili se samo prave i zele nove nerede?
Znaci da sad trenutno zavise od naseg udruzenja. Ako se odluci svi na Grbavicu "neroganizovano" tu nastaje belaj koji nece biti nasom krivicom sigurno jer imamo puno pravo uci na stadion, poredat se nako neofirno jedan pored drugoga, ustati se i navijati...ko ce ti to zabranit ?
1000000 puta bi im lakse bilo organizovati okupljanje Hordi u velikom parku uz veliku pratnju policijei i dolazak na Grbavicu uz takodjer veliku podrsku policije i zastitara.Napravit dobru tampon zonu,ogradit slovo O i problema nece biti 10000%, kao sto nije bilo ni zadnja dva derbija, neracunajuci lomljenje stolica.
Ja sam sve vise i vise uvjeren da ljudi iz komiteta zele nove belaje.
A ovo sto su se fol uprave dogovorile, kakve fajde kad je komitet produzena ruka Zelje.Ipak je predsjednik tog komiteta otac vaseg trenera...to znaci nesto...
@bianconeri1988
ja ti kazem, kako bude stav grupe i udruzenja.Ako bude neorganizovano na Grbavicu bice nas isti broj,ako ne i vise, kao i prije 2 ili 3 godine kad smo isli organizovano. Ako kazu nema odlaska na Grbavicu u tom slucaju ce biti to sto ti kazes 200 ili 300 i naravno da nece zapoceti navijanje i to iz dva razloga, prvi je sto vjerovatno nece smjet medju vasim navijacima a drugi je sto nece biti niko da povede navijanje.![]()
![]()
sve je znaci do Amara i od njegovog rasoloženja sve ovisi
![]()
![]()
Hajd sad popij caj od kamilice i lezi odspavaj, kad se dobro odmoriš onda dođi pa nešto smisleno napiši
Ako ima ovde dobre namjere Manijaka kao sto to vi zelite prikazati,onda brate izadjite javno i dajte podrsku Hordama,tako sto ce te ih javno pozvati da dodju na Grbavicu i da svi zajedno navijamo za svoje klubove.Ovako ste previse ofirni, ascare se vidi da vam pase odluka komiteta za NEnormalizaciju.
Jadana nam je drzava gdje nam ovaj covjek odlucuje o sudbini..
LJUBOJEVIĆ: ODLUKA NIJE POPULARNA, ALI...
"Zaista nismo mogli mijenjati odluke koje smo već usvojili. Ta odluka o nedolasku gostujućih navijača definitivno nije popularna, ali je uradila jedan dobar dio posla do sada. Mi svakako poštujemo instituciju derbija, ali u ovom trenutku vjerujem da smo donijeli najbolju odluku", rekao je za SportSport.ba potpredsjednik Komiteta za normalizaciju Darko Ljubojević.fujjjjjjjjjjjjjjjj
Isti onaj covjek,ali i njegovi ljudi koji su u Banja Luci skupljali cigle,brzo se sve zaboravi.