FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 28 okt 2011, 14:41

SarajlijaTM je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Ja sam sve vise i vise uvjeren da ljudi iz komiteta zele nove belaje.
A ovo sto su se fol uprave dogovorile, kakve fajde kad je komitet produzena ruka Zelje.Ipak je predsjednik tog komiteta otac vaseg trenera...to znaci nesto...
To znaci divovski komplexi,okanite se covjeka zbog kojeg se i igra uopste fudbal sad u bih.primitivizam STOP!!!

mah oni plase djecu tim prezimenom, isfrustrirani i optereceni
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ŽELJO_4_life
Kontakt:

Post Postao/la ŽELJO_4_life » 28 okt 2011, 14:41

Poštovani,
obavještavamo Vas da smo prinuđeni povući ediciju poštanskih markica s grbom FK Sarajeva, jer zbunjeni građani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu.
Još jednom se izvinjavamo zbog neugodnosti.
Vaše BH Pošte!
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 28 okt 2011, 14:42

spizz je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Samo jedna stvar mi nije jasna.Da li su ovi u komitetu stvarno ovako glupi ili se samo prave i zele nove nerede?
Znaci da sad trenutno zavise od naseg udruzenja. Ako se odluci svi na Grbavicu "neroganizovano" tu nastaje belaj koji nece biti nasom krivicom sigurno jer imamo puno pravo uci na stadion, poredat se nako neofirno jedan pored drugoga, ustati se i navijati...ko ce ti to zabranit ?

1000000 puta bi im lakse bilo organizovati okupljanje Hordi u velikom parku uz veliku pratnju policijei i dolazak na Grbavicu uz takodjer veliku podrsku policije i zastitara.Napravit dobru tampon zonu,ogradit slovo O i problema nece biti 10000%, kao sto nije bilo ni zadnja dva derbija, neracunajuci lomljenje stolica.

A ovo sto su se fol uprave dogovorile, kakve fajde kad je komitet produzena ruka Zelje.Ipak je predsjednik tog komiteta otac vaseg trenera...to znaci nesto...

@bianconeri1988
ja ti kazem, kako bude stav grupe i udruzenja.Ako bude neorganizovano na Grbavicu bice nas isti broj,ako ne i vise, kao i prije 2 ili 3 godine kad smo isli organizovano. Ako kazu nema odlaska na Grbavicu u tom slucaju ce biti to sto ti kazes 200 ili 300 i naravno da nece zapoceti navijanje i to iz dva razloga, prvi je sto vjerovatno nece smjet medju vasim navijacima a drugi je sto nece biti niko da povede navijanje.
A sin naredio tati da donese ovakvu odluku, jel :lol: :lol: :lol: sve je znaci do Amara i od njegovog rasoloženja sve ovisi :lol: :lol:
Hajd sad popij caj od kamilice i lezi odspavaj, kad se dobro odmoriš onda dođi pa nešto smisleno napiši ;)

Ako ima ovde dobre namjere Manijaka kao sto to vi zelite prikazati,onda brate izadjite javno i dajte podrsku Hordama,tako sto ce te ih javno pozvati da dodju na Grbavicu i da svi zajedno navijamo za svoje klubove.Ovako ste previse ofirni, ascare se vidi da vam pase odluka komiteta za NEnormalizaciju.
Jadana nam je drzava gdje nam ovaj covjek odlucuje o sudbini..
LJUBOJEVIĆ: ODLUKA NIJE POPULARNA, ALI...
"Zaista nismo mogli mijenjati odluke koje smo već usvojili. Ta odluka o nedolasku gostujućih navijača definitivno nije popularna, ali je uradila jedan dobar dio posla do sada. Mi svakako poštujemo instituciju derbija, ali u ovom trenutku vjerujem da smo donijeli najbolju odluku", rekao je za SportSport.ba potpredsjednik Komiteta za normalizaciju Darko Ljubojević.fujjjjjjjjjjjjjjjj :oops:
Isti onaj covjek,ali i njegovi ljudi koji su u Banja Luci skupljali cigle,brzo se sve zaboravi. :idea:
Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 28 okt 2011, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 okt 2011, 14:45

senci-071 je napisao/la:
spizz je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Samo jedna stvar mi nije jasna.Da li su ovi u komitetu stvarno ovako glupi ili se samo prave i zele nove nerede?
Znaci da sad trenutno zavise od naseg udruzenja. Ako se odluci svi na Grbavicu "neroganizovano" tu nastaje belaj koji nece biti nasom krivicom sigurno jer imamo puno pravo uci na stadion, poredat se nako neofirno jedan pored drugoga, ustati se i navijati...ko ce ti to zabranit ?

1000000 puta bi im lakse bilo organizovati okupljanje Hordi u velikom parku uz veliku pratnju policijei i dolazak na Grbavicu uz takodjer veliku podrsku policije i zastitara.Napravit dobru tampon zonu,ogradit slovo O i problema nece biti 10000%, kao sto nije bilo ni zadnja dva derbija, neracunajuci lomljenje stolica.

@bianconeri1988
ja ti kazem, kako bude stav grupe i udruzenja.Ako bude neorganizovano na Grbavicu bice nas isti broj,ako ne i vise, kao i prije 2 ili 3 godine kad smo isli organizovano. Ako kazu nema odlaska na Grbavicu u tom slucaju ce biti to sto ti kazes 200 ili 300 i naravno da nece zapoceti navijanje i to iz dva razloga, prvi je sto vjerovatno nece smjet medju vasim navijacima a drugi je sto nece biti niko da povede navijanje.
A sin naredio tati da donese ovakvu odluku, jel :lol: :lol: :lol: sve je znaci do Amara i od njegovog rasoloženja sve ovisi :lol: :lol:
Hajd sad popij caj od kamilice i lezi odspavaj, kad se dobro odmoriš onda dođi pa nešto smisleno napiši ;)

Ako ima ovde dobre namjere Manijaka kao sto to vi zelite prikazati,onda brate izadjite javno i dajte podrsku Hordama,tako sto ce te ih javno pozvati da dodju na Grbavicu i da svi zajedno navijamo za svoje klubove.Ovako ste previse ofirni, ascare se vidi da vam pase odluka komiteta za NEnormalizaciju.
Jadana nam je drzava gdje nam ovaj covjek odlucuje o sudbini..
LJUBOJEVIĆ: ODLUKA NIJE POPULARNA, ALI...
"Zaista nismo mogli mijenjati odluke koje smo već usvojili. Ta odluka o nedolasku gostujućih navijača definitivno nije popularna, ali je uradila jedan dobar dio posla do sada. Mi svakako poštujemo instituciju derbija, ali u ovom trenutku vjerujem da smo donijeli najbolju odluku", rekao je za SportSport.ba potpredsjednik Komiteta za normalizaciju Darko Ljubojević.fujjjjjjjjjjjjjjjj :oops:

pito bi ja tebe da ti brat, drug, ostane bez oka zbog drbija ili nesto drugo, svako ko ima preko 15 i razmislja svojom glavom jasno mu je sto je doslo do ove odluke...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 28 okt 2011, 14:46

ascare se vidi da vam pase odluka komiteta za NEnormalizaciju.
:lol: :lol: :lol: pa kad ce Željo zaraditi kakvih para osim kad je derbi?? na Travniku ili Kozari :lol: :lol: možeš li malo ukljuciti mozak pa razmisliti o tome :?
Pa vidiš li da sam Dželo poziva navijace Sarajeva da dođu :?: ne vidiš jel
Ma kome pricati?? ljudima kojima je Bog podario pamet, ali kakve fajde kad je ne koriste...elementarna logika kume, samo to ukljuci i ništa više
Dobro rece ovaj iznad, vi i svoju djecu plašite sa prezimenom Osim, užas kolika iskopleksiranost tim prezimenom :o :shock:
Zadnja izmjena: spizz, dana/u 28 okt 2011, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 okt 2011, 14:46

BLU SKY je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Ja ću doći i na sjeveru gledati utakmicu... biće tu moja plava raja i komšije zajebavati ćemo se, podjebavati ali sigurno niko od nas neće na svog brata potegnuti kamen, palicu ili nož...!!!

Neka crknu svi neo huliganisti željni krvi...
Mozda neces ti, al ce neki klosar ili narkoman a ima ih i kod vas i kod nas baciti petardu ili baklju među raju i eto ti belaja sirih razmjera
Kao i mnogo puta do sada valjda ćemo naći kakvo rješenje ako do toga dođe... ima narkomana i klošara ali ima veći broj normalnih navijača koji se ne furaju na Denija i njegove emisije promocije huliganstva.. uostalom samnom je ekipa moje ''sabraće'' navijača Želje koja bi život dala za onaj dio ''pitarske'' raje..
nebrojeno puta smo na istoku Koševa gledali derbi, kao i na sjeveru Grbavice...
pregrmili djetinjstvo, srednju, faks, svadbe, džennaze, rat... i uvijek raja u svemu...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 okt 2011, 14:46

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Pa jeb.emu mater zivimo jedni kraj drugih , svima nam je u interesu da dodjemo na derb(nama zbog podrske , vama zbog para) , da smo slozan narod k'o sto nismo sve bi se ovo dalo izmedju nas organizovati ...Ko nas moze sprijeciti da kupimo kartu ?
do komiteta je, mi smo se dogovorili, al komitet nece da ponisti svoju prijasnju odluku
mozemo mi to i bez komiteta ... Prosiris pricu u tom i tom kontenjeru su karte za nas na toj i toj tribini...dodjes bez obiljezlja ili zamotas ispod majice oko sebe sal i to je to...

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 28 okt 2011, 14:48

spizz je napisao/la:
ascare se vidi da vam pase odluka komiteta za NEnormalizaciju.
:lol: :lol: :lol: pa kad ce Željo zaraditi kakakvih para osim kad je derbi?? na Travniku ili Kozari :lol: :lol: možeš li malo ukljuciti mozak pa razmisliti o tome :?
Pa vidiš li da sam Dželo poziva navijace Sarajeva da dođu :?: ne vidiš jel
Ma kome pricati?? ljudima kojima je Bog podario pamet, ali kakve fajde kad je ne koriste...elementarna logika kume, samo to ukljuci i ništa više
Dobro rece ovaj iznad, vi i svoju djecu plašite sa prezimenom Osim, užas kolika iskopleksiranost tim prezimenom :o :shock:

"Mi djecu plasimo Osimom",nazalost tu mi nismo krivi, tu se poigrala majka priroda.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 14:49

Ako kad Amar Osim dobije sina, vjerujem da će pola navijača sarajeva dobiti srčani udar! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 28 okt 2011, 14:50

http://www.****/d/275-roden ... ovic-miso/" onclick="window.open(this.href);return false;

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 okt 2011, 14:50

Vrlo je moguce i da su svi oni zapravo svjesni tog dolaska Hordi (ne)organizovano.Pod "oni" mislim na upravu FKZ i FKS,MUP,Komitet itd ali da ne smiju promjenit odluku zbog ostalih...Muharemovic kaze kako ce sve kapije,pa i zdenka biti otvorene. Dakle dodjemo (ne)organizovano, popunimo ono sto bi nam svakako dali tj zdenku i O slovo, cuvari neofirno se poredaju tu i ludilo pocinje...

@nick
Ne seri.I sam znas da su sanse za belaj vece ovom odlukom.Kad je bio zadnji belaj na derbiju.Bilo je ono sa stolicama 2008 ali to je zavrseno bilo za 2 minute bez vecih posljedica.
Vec sam rekao, organizovano Horde iz parka uz veliku pratnju policije. Na Grbavici takodjer velika podrska policija i ispred stadiona, ispod tribine u prolazu kao i kordon specijalaca(ne obicnih zasitara) da granici izmedju slova O i slova LJ.Isto tako na izlazu sa Grbavice, policija optrati navijace nazad do centra i to je to...Belaja nebi bilo 100%..

Sto rece senci, ako vam je stalo da smo tu oglasite se javno i recite tim vasim navijacima na SJeveru da ne pocinju belaj jer mi necemo sigurno.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 28 okt 2011, 14:51

Bianconeri1988 je napisao/la:Ako kad Amar Osim dobije sina, vjerujem da će pola navijača sarajeva dobiti srčani udar! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Amar vec ima sincinu i to klipana od 15-16 godina ;)

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 28 okt 2011, 14:51

ŽELJO_4_life je napisao/la:Poštovani,
obavještavamo Vas da smo prinuđeni povući ediciju poštanskih markica s grbom FK Sarajeva, jer zbunjeni građani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu.
Vaše BH Pošte!

Ovo bi kao trebalo da bude smijesno!! :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 14:52

@spizz

A što im to reće!

Sad će se još više za glavu fatati! :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 28 okt 2011, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 28 okt 2011, 14:52

Pitari i ja mislimo stvarno da je ovo tata (gospodin) Osim sve namjestio. Sarajevo ce biti osteceno bez navijaca, jer da su njihove navijaci tu Zeljeznicar ne bi mogao pobijediti. Ovo sve radi protiv Sarajeva, cak su i sudije namjestene, ali pitari se bore sami protiv svih, jer oni su divovi. Ha ha ha :lol: Ostetio ih je sudija na svim utakmica gdje nisu pobijedili, a gdje su pobijedili to je bilo cisto. Ha ha ha

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 28 okt 2011, 14:54

samosarajvo je napisao/la:Vrlo je moguce i da su svi oni zapravo svjesni tog dolaska Hordi (ne)organizovano.Pod "oni" mislim na upravu FKZ i FKS,MUP,Komitet itd ali da ne smiju promjenit odluku zbog ostalih...Muharemovic kaze kako ce sve kapije,pa i zdenka biti otvorene. Dakle dodjemo (ne)organizovano, popunimo ono sto bi nam svakako dali tj zdenku i O slovo, cuvari neofirno se poredaju tu i ludilo pocinje...

@nick
Ne seri.I sam znas da su sanse za belaj vece ovom odlukom.Kad je bio zadnji belaj na derbiju.Bilo je ono sa stolicama 2008 ali to je zavrseno bilo za 2 minute bez vecih posljedica.
Vec sam rekao, organizovano Horde iz parka uz veliku pratnju policije. Na Grbavici takodjer velika podrska policija i ispred stadiona, ispod tribine u prolazu kao i kordon specijalaca(ne obicnih zasitara) da granici izmedju slova O i slova LJ.Isto tako na izlazu sa Grbavice, policija optrati navijace nazad do centra i to je to...Belaja nebi bilo 100%..

Sto rece senci, ako vam je stalo da smo tu oglasite se javno i recite tim vasim navijacima na SJeveru da ne pocinju belaj jer mi necemo sigurno.
Pa citaš li išta?? možeš li skontati o cemu Dželo prica :o :o :shock: :shock:

Muharemović: Željo nikome ne može zabraniti dolazak na Grbavicu

Nikome na čelu ne piše da je navijač Sarajeva ili Želje. Bit će otvoreni ulazi na sve dijelove tribina i ne možemo sada zatvoriti pojedine ulaze, kaže Muharemović

Potvrda ranije odluke Komiteta za normalizaciju N/FS BiH da gostujući navijači ne mogu organizovano doći na utakmicu nije previše iznenadila ljude iz Željezničara, koji će naredne subote, 5. novembra organizovati najveći bh. derbi, duel Željezničara i Sarajeva.

Na Grbavici će se morati pridržavati ranijih uputa koje su dobili iz N/FS BiH...

„Upute koje smo dobili odnose se na policiju, odnosno organe reda. Što se nas tiče, mi ne možemo građanima našeg grada zabraniti da dođu na utakmicu“, rekao je Dželaludin Muharemović, direktor Željezničara, dodavši:

"Utakmicu ćemo organizovati sa pretpostavkom o broju navijača koji će doći na Grbavicu, a u cilju da sve protekne u najboljem redu i bez incidenata unutar stadiona. Ne možemo znati šta će se dešavati vani“.

Muharemović je naglasio da je Sarajevo uvijek imalo podršku navijača na Grbavici, a vjerovatno će tako biti i sada.

„Nikome na čelu ne piše da je navijač Sarajeva ili Želje. Bit će otvoreni ulazi na sve dijelove tribina i ne možemo sada zatvoriti pojedine ulaze. Uvijek su otvoreni, bez obzira dolaze li gostujući navijači ili ne, a tako će biti i sada. Još jednom naglašavam sjeverna tribina je sastavni dio stadiona“, naglasio je Muharemović.

Eto oglasili su se i šta više treba :o :shock: da vam se još neko i naguzi :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 okt 2011, 14:55

senci-071 je napisao/la:
ŽELJO_4_life je napisao/la:Poštovani,
Vaše BH Pošte!

Ovo bi kao trebalo da bude smijesno!! :lol:
Idi spremaj se za derbi dječače.Vidim da si nabrijan, idi vježbaj bravljenje belaja ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 okt 2011, 14:56

samosarajvo je napisao/la:Vrlo je moguce i da su svi oni zapravo svjesni tog dolaska Hordi (ne)organizovano.Pod "oni" mislim na upravu FKZ i FKS,MUP,Komitet itd ali da ne smiju promjenit odluku zbog ostalih...Muharemovic kaze kako ce sve kapije,pa i zdenka biti otvorene. Dakle dodjemo (ne)organizovano, popunimo ono sto bi nam svakako dali tj zdenku i O slovo, cuvari neofirno se poredaju tu i ludilo pocinje...

@nick

to vi necete sigurno mozes garantovat cim? kad ste svaki derbi do sad gadjali bakljama ljude na sjeveru? ne kazem ja da nece bit belaja nego ti objasnjavam da mimo sarajeva i zelje ima jos 20 klubova koji ce trazit isto poslije, price mi necemo napravit belaj su nidje veze nit neko moze kontrolirat horde nit manijake, to sto vi sami sebe ubjedjujete u nesto to je druga stvar., pa kad neko zbode nekog na sjeveru/jugu kazete ma nije nista malo ga porezo... pusti suplju

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 28 okt 2011, 14:58

Igramo sa Slavijom ovaj vikend...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 okt 2011, 15:00

Bianconeri1988 je napisao/la:@spizz

A što im to reće!

Sad će se još više za glavu fatati! :lol: :lol:
2 sina čovjek ima 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.