Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

baresi#6
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la baresi#6 » 28 okt 2011, 22:06

KB-TM87 je napisao/la: hajd nek si rekao, sad ti je duša na mjestu.
jest.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 okt 2011, 22:07

Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj bili bi gladni da nam nije sandzaklija cccc bas im hvala kad cujem kako sad pola grada prica mislim da sam u Sandzaku , a ne u Sarajevu.

http://img713.imageshack.us/img713/340/bentbasa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://i1105.photobucket.com/albums/h34 ... 0083_0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://img543.imageshack.us/img543/7606/carsija.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; gledajte sta je bio grad , a onda su dosli dosljaci.

Proguglaj malo ime Mehmed Šemsekadić. Pa ćeš vidjeti šta su Sandžaklije radile za Bosance. Čisto da se zna po nekoj tvojoj definiciji ja sam Sarajlija (one fore otac ovdje rođen,ha hu), da ne bude da sam Sandžokan koji brani svoje.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 28 okt 2011, 22:11

Ponukan ovim današnjim događajem u SA, donio sam odluku da tražim zapošljenje u FBI-u ili CIA-i. Eh sad, moj problem je što ne znam kako da stupim u kontakt s njima. Svaka pomoć bi mi dobrodošla...Isto tako, ako na forumu ima kakav dajdžić, tečić, pičić od Obame, Clintona ili Busha, slobodno neka se javi na PP.
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2011, 22:13

Lazar Popović je napisao/la:Ponukan ovim današnjim događajem u SA, donio sam odluku da tražim zapošljenje u FBI-u ili CIA-i. Eh sad, moj problem je što ne znam kako da stupim u kontakt s njima. Svaka pomoć bi mi dobrodošla...Isto tako, ako na forumu ima kakav dajdžić, tečić, pičić od Obame, Clintona ili Busha, slobodno neka se javi na PP.
Veh bi aj? :lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 22:14

Lazar Popović je napisao/la:Ponukan ovim današnjim događajem u SA, donio sam odluku da tražim zapošljenje u FBI-u ili CIA-i. Eh sad, moj problem je što ne znam kako da stupim u kontakt s njima. Svaka pomoć bi mi dobrodošla...Isto tako, ako na forumu ima kakav dajdžić, tečić, pičić od Obame, Clintona ili Busha, slobodno neka se javi na PP.
Ima u nas jedan što drži ćevabdžinicu, slik'o se s Clintonom, vidjeću jel mogu šta s te strane :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 22:14

http://www.****/vijesti/iz-min ... nimak.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 28 okt 2011, 22:15

nime_tm87 je napisao/la:
Veh bi aj? :lol:
Buraz (po klubu za koji navijamo) nemoj da zajebaješ, ovo su ozbiljne stvari...

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 28 okt 2011, 22:17

Hawking je napisao/la:
Ima u nas jedan što drži ćevabdžinicu, slik'o se s Clintonom, vidjeću jel mogu šta s te strane :lol:
Da to druže nije onaj tamo kod Jošika, preko puta Palerma? Aaa

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 22:18

Lazare,nisi valjda batalio fudbalsku karijeru,pokazivao si zavidan potencijal :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 22:19

Lazar Popović je napisao/la: Da to druže nije onaj tamo kod Jošika, preko puta Palerma? Aaa
Ma kakav taj, on se nije slik'o ni s Tihićem :lol: Glavna mi je šega kad dođu neki fudbaleri, odbojkaši, košarkaši iz raznih gradova, pa jadni ne znaju gdje će da jedu, pa sjednu tu, ne postoji osoba u Lukavcu koja bi tu popila čašu vode :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 28 okt 2011, 22:21

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.****/vijesti/iz-min ... nimak.html
Fahrini šošoni danas objavili kako je jednom "prosvirana" glava, kad kasnije ispade da su se provalili...ebo njih.

@Dylan Dog - Care, vidio i ja "koliko je sati" jbo loptu, gOnjat ću je kad budem imo unuke...
btw - pogledaj na yt-u kakve sam golove davao u Koreji ;) Kad jednom naučiš voziti biciklo, to se ne zaboravlja...

@Hawking - Jbg kad mu je "restoran" odisao elegencijom...Bilo je tamo finih kola, starih po cca 3 godine.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 okt 2011, 22:28

da upan'em nabrzaka ovde..

s obzirom da sam napravio zajeb sa fakultetom interesuje me jedna stvar..sarajlije bi trebale pomoc :mrgreen:

treba mi info,kolk'o je studenata primljeno ove godine na kriminalisticki fakultet,u svaki od 3 smjera,kolk'o redovnih kolk'o samofinansirajucih i tako te info..
i da mi sazna neke info oko prijemnog,sta je bilo i tako to..aj Bogati pomozite,dobit cete dobrih djela :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 okt 2011, 22:30

T-MAC je napisao/la:da upan'em nabrzaka ovde..

s obzirom da sam napravio zajeb sa fakultetom interesuje me jedna stvar..sarajlije bi trebale pomoc :mrgreen:

treba mi info,kolk'o je studenata primljeno ove godine na kriminalisticki fakultet,u svaki od 3 smjera,kolk'o redovnih kolk'o samofinansirajucih i tako te info..
i da mi sazna neke info oko prijemnog,sta je bilo i tako to..aj Bogati pomozite,dobit cete dobrih djela :mrgreen:
Hahahaha kralju ajd se prebaci na moj fax možda još nije kasno. :D

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 28 okt 2011, 22:31

T-MAC je napisao/la:da upan'em nabrzaka ovde..

Ostavi se ti tog jarane. Haj` ti sa mnom u FBI ili CIA-u, nema ti od toga fajde...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 22:33

Lazar Popović je napisao/la: @Hawking - Jbg kad mu je "restoran" odisao elegencijom...Bilo je tamo finih kola, starih po cca 3 godine.
:lol: :lol: :lol: Kakva elegancija, one drvene stolice ko iz kafana 80-ih, kad sjedneš šanse su pola pola da će se raspast :lol: Elegantnija je moja kuhinja od te birtije :lol: Mada je nešto sređivo u zadnje vrijeme...

Glory glory Man United!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 22:34

Lazare,kad te vec toliko svrbi,sta mislis o tome da mi tebe smjestimo na toplo :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 22:39

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111028157" onclick="window.open(this.href);return false;

Istraga u toku

U Novom Pazaru pretresena Jašarevićeva kuća

U Novom Pazaru je pretresena kuća koja se vodi kao zvanična adresa Mevlida Jašarevića koji je pucao na američku Ambasadu u Sarajevu.

Osim policijskog automobila i kombija u blizini kuće nema okupljenih građana - javili su beogradski mediji.

Mevlid Jašarević pucao je danas iz kalašnjikova na Ambasadu SAD u Sarajevu i tom prilikom teško je ranjen jedan pripadnik policije - radnik na obezbjeđenju Ambasade koji je operisan i sada je van životne opasnosti.

Uviđaj o ovom terorističkom napadu je još uvijek u toku, a policija ne isključuje mogućnost da ima i drugih osoba koje su učestvovale u ovom napadu.

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 28 okt 2011, 22:40

Hawking je napisao/la:
Lazar Popović je napisao/la: @Hawking - Jbg kad mu je "restoran" odisao elegencijom...Bilo je tamo finih kola, starih po cca 3 godine.
:lol: :lol: :lol: Kakva elegancija, one drvene stolice ko iz kafana 80-ih, kad sjedneš šanse su pola pola da će se raspast :lol: Elegantnija je moja kuhinja od te birtije :lol: Mada je nešto sređivo u zadnje vrijeme...
Mah, sarkazam...
Uložiš koju marku da će se raspast/da neće, i imaš siguran dobitak. E sad, to što ćeš bit u minusu nije važno. Važno je da ti nešto dobiješ, i da iste te pare (iako ćeš bit u minusu) uložiš u infrastrukturu. To ti je ono "nevidljiva ruka", povezana sa Gifenovim paradoxom, no dobro...

Dylane, nemoj mi samo Francuza. Od one utakmice u Parizu organski ne podnosim sve što stiže iz France, pa čak iako je video u pitanju.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 22:42

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111028156" onclick="window.open(this.href);return false;

Vanredna sjednica u Predsjedništvu
Mevlid Jašarević je u prsluku imao još dvije ručne bombe!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 okt 2011, 22:43

Bosco je napisao/la: Hahahaha kralju ajd se prebaci na moj fax možda još nije kasno. :D
bje'z ba..necu ni sprat ispod...

citavu zgradu mjenjam :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], feniksptica, Rosicky, VivaLaStella i 10 gostiju.