jest.KB-TM87 je napisao/la: hajd nek si rekao, sad ti je duša na mjestu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- the scouser
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj bili bi gladni da nam nije sandzaklija cccc bas im hvala kad cujem kako sad pola grada prica mislim da sam u Sandzaku , a ne u Sarajevu.
http://img713.imageshack.us/img713/340/bentbasa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://i1105.photobucket.com/albums/h34 ... 0083_0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://img543.imageshack.us/img543/7606/carsija.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; gledajte sta je bio grad , a onda su dosli dosljaci.
Proguglaj malo ime Mehmed Šemsekadić. Pa ćeš vidjeti šta su Sandžaklije radile za Bosance. Čisto da se zna po nekoj tvojoj definiciji ja sam Sarajlija (one fore otac ovdje rođen,ha hu), da ne bude da sam Sandžokan koji brani svoje.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Lazar Popović
- Kontakt:
Ponukan ovim današnjim događajem u SA, donio sam odluku da tražim zapošljenje u FBI-u ili CIA-i. Eh sad, moj problem je što ne znam kako da stupim u kontakt s njima. Svaka pomoć bi mi dobrodošla...Isto tako, ako na forumu ima kakav dajdžić, tečić, pičić od Obame, Clintona ili Busha, slobodno neka se javi na PP.
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Veh bi aj?Lazar Popović je napisao/la:Ponukan ovim današnjim događajem u SA, donio sam odluku da tražim zapošljenje u FBI-u ili CIA-i. Eh sad, moj problem je što ne znam kako da stupim u kontakt s njima. Svaka pomoć bi mi dobrodošla...Isto tako, ako na forumu ima kakav dajdžić, tečić, pičić od Obame, Clintona ili Busha, slobodno neka se javi na PP.

Ima u nas jedan što drži ćevabdžinicu, slik'o se s Clintonom, vidjeću jel mogu šta s te straneLazar Popović je napisao/la:Ponukan ovim današnjim događajem u SA, donio sam odluku da tražim zapošljenje u FBI-u ili CIA-i. Eh sad, moj problem je što ne znam kako da stupim u kontakt s njima. Svaka pomoć bi mi dobrodošla...Isto tako, ako na forumu ima kakav dajdžić, tečić, pičić od Obame, Clintona ili Busha, slobodno neka se javi na PP.

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
http://www.****/vijesti/iz-min ... nimak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lazar Popović
- Kontakt:
Buraz (po klubu za koji navijamo) nemoj da zajebaješ, ovo su ozbiljne stvari...nime_tm87 je napisao/la:Veh bi aj?Lazar Popović je napisao/la:Ponukan ovim današnjim događajem u SA, donio sam odluku da tražim zapošljenje u FBI-u ili CIA-i. Eh sad, moj problem je što ne znam kako da stupim u kontakt s njima. Svaka pomoć bi mi dobrodošla...Isto tako, ako na forumu ima kakav dajdžić, tečić, pičić od Obame, Clintona ili Busha, slobodno neka se javi na PP.
- Lazar Popović
- Kontakt:
Da to druže nije onaj tamo kod Jošika, preko puta Palerma? AaaHawking je napisao/la:Ima u nas jedan što drži ćevabdžinicu, slik'o se s Clintonom, vidjeću jel mogu šta s te straneLazar Popović je napisao/la:Ponukan ovim današnjim događajem u SA, donio sam odluku da tražim zapošljenje u FBI-u ili CIA-i. Eh sad, moj problem je što ne znam kako da stupim u kontakt s njima. Svaka pomoć bi mi dobrodošla...Isto tako, ako na forumu ima kakav dajdžić, tečić, pičić od Obame, Clintona ili Busha, slobodno neka se javi na PP.
Lazare,nisi valjda batalio fudbalsku karijeru,pokazivao si zavidan potencijal 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma kakav taj, on se nije slik'o ni s TihićemLazar Popović je napisao/la: Da to druže nije onaj tamo kod Jošika, preko puta Palerma? Aaa

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Lazar Popović
- Kontakt:
Fahrini šošoni danas objavili kako je jednom "prosvirana" glava, kad kasnije ispade da su se provalili...ebo njih.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.****/vijesti/iz-min ... nimak.html
@Dylan Dog - Care, vidio i ja "koliko je sati" jbo loptu, gOnjat ću je kad budem imo unuke...
btw - pogledaj na yt-u kakve sam golove davao u Koreji

@Hawking - Jbg kad mu je "restoran" odisao elegencijom...Bilo je tamo finih kola, starih po cca 3 godine.
da upan'em nabrzaka ovde..
s obzirom da sam napravio zajeb sa fakultetom interesuje me jedna stvar..sarajlije bi trebale pomoc
treba mi info,kolk'o je studenata primljeno ove godine na kriminalisticki fakultet,u svaki od 3 smjera,kolk'o redovnih kolk'o samofinansirajucih i tako te info..
i da mi sazna neke info oko prijemnog,sta je bilo i tako to..aj Bogati pomozite,dobit cete dobrih djela
s obzirom da sam napravio zajeb sa fakultetom interesuje me jedna stvar..sarajlije bi trebale pomoc

treba mi info,kolk'o je studenata primljeno ove godine na kriminalisticki fakultet,u svaki od 3 smjera,kolk'o redovnih kolk'o samofinansirajucih i tako te info..
i da mi sazna neke info oko prijemnog,sta je bilo i tako to..aj Bogati pomozite,dobit cete dobrih djela

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Hahahaha kralju ajd se prebaci na moj fax možda još nije kasno.T-MAC je napisao/la:da upan'em nabrzaka ovde..
s obzirom da sam napravio zajeb sa fakultetom interesuje me jedna stvar..sarajlije bi trebale pomoc![]()

- Lazar Popović
- Kontakt:
Ostavi se ti tog jarane. Haj` ti sa mnom u FBI ili CIA-u, nema ti od toga fajde...T-MAC je napisao/la:da upan'em nabrzaka ovde..
s obzirom da sam napravio zajeb sa fakultetom interesuje me jedna stvar..sarajlije bi trebale pomoc![]()
Lazar Popović je napisao/la: @Hawking - Jbg kad mu je "restoran" odisao elegencijom...Bilo je tamo finih kola, starih po cca 3 godine.

Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Lazare,kad te vec toliko svrbi,sta mislis o tome da mi tebe smjestimo na toplo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111028157" onclick="window.open(this.href);return false;
Istraga u toku
U Novom Pazaru pretresena Jašarevićeva kuća
U Novom Pazaru je pretresena kuća koja se vodi kao zvanična adresa Mevlida Jašarevića koji je pucao na američku Ambasadu u Sarajevu.
Osim policijskog automobila i kombija u blizini kuće nema okupljenih građana - javili su beogradski mediji.
Mevlid Jašarević pucao je danas iz kalašnjikova na Ambasadu SAD u Sarajevu i tom prilikom teško je ranjen jedan pripadnik policije - radnik na obezbjeđenju Ambasade koji je operisan i sada je van životne opasnosti.
Uviđaj o ovom terorističkom napadu je još uvijek u toku, a policija ne isključuje mogućnost da ima i drugih osoba koje su učestvovale u ovom napadu.
Istraga u toku
U Novom Pazaru pretresena Jašarevićeva kuća
U Novom Pazaru je pretresena kuća koja se vodi kao zvanična adresa Mevlida Jašarevića koji je pucao na američku Ambasadu u Sarajevu.
Osim policijskog automobila i kombija u blizini kuće nema okupljenih građana - javili su beogradski mediji.
Mevlid Jašarević pucao je danas iz kalašnjikova na Ambasadu SAD u Sarajevu i tom prilikom teško je ranjen jedan pripadnik policije - radnik na obezbjeđenju Ambasade koji je operisan i sada je van životne opasnosti.
Uviđaj o ovom terorističkom napadu je još uvijek u toku, a policija ne isključuje mogućnost da ima i drugih osoba koje su učestvovale u ovom napadu.
- Lazar Popović
- Kontakt:
Mah, sarkazam...Hawking je napisao/la:Lazar Popović je napisao/la: @Hawking - Jbg kad mu je "restoran" odisao elegencijom...Bilo je tamo finih kola, starih po cca 3 godine.![]()
![]()
Kakva elegancija, one drvene stolice ko iz kafana 80-ih, kad sjedneš šanse su pola pola da će se raspast
Elegantnija je moja kuhinja od te birtije
Mada je nešto sređivo u zadnje vrijeme...
Uložiš koju marku da će se raspast/da neće, i imaš siguran dobitak. E sad, to što ćeš bit u minusu nije važno. Važno je da ti nešto dobiješ, i da iste te pare (iako ćeš bit u minusu) uložiš u infrastrukturu. To ti je ono "nevidljiva ruka", povezana sa Gifenovim paradoxom, no dobro...
Dylane, nemoj mi samo Francuza. Od one utakmice u Parizu organski ne podnosim sve što stiže iz France, pa čak iako je video u pitanju.
-
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111028156" onclick="window.open(this.href);return false;
Vanredna sjednica u Predsjedništvu
Mevlid Jašarević je u prsluku imao još dvije ručne bombe!
Vanredna sjednica u Predsjedništvu
Mevlid Jašarević je u prsluku imao još dvije ručne bombe!
bje'z ba..necu ni sprat ispod...Bosco je napisao/la: Hahahaha kralju ajd se prebaci na moj fax možda još nije kasno.
citavu zgradu mjenjam

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.