Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Adelin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Adelin » 28 okt 2011, 20:22

Arnelinho je napisao/la:slika
Kako ba igra Bosingwa , on je proslo kolo dobio crveni !!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 28 okt 2011, 20:31

Navodno je odradio taj karton u Carling kupu...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 okt 2011, 21:04

bez zajebancije, ovaj sastav fakat izgleda solidno, uzimajuci u obzir da nam fale 2 igraca koja bi inace bila u prvoj postavi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 okt 2011, 21:57

prvi put u zadnje 3 godine se pribojavam Arsenala, posebno Van Persia :oops:

ja bih i remiem bio zadovoljan

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 28 okt 2011, 22:11

Biće gusto, biće 0-2 :lol: :mrgreen:

Jednom će mi se potrefit ova prognoza ove sezone :D
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 okt 2011, 22:29

Strijelac prvog gola, Vagner Love zaradio je crveni karton u 74. minuti i tako ostavio samog Doumbiju u napadu, koji je od 83. minuti do kraja susreta postigao čak tri gola i tako donio uvjedljivu pobjedu svojoj ekipi. Elvir Rahimić presjedio je ovu utakmicu na klupi.
Nadam se da Wengeru nije promakla ova tekma i ovaj momak. Ja gledam ponekad (samo na SportKlubu) Rusku ligu, al' isključivo CSKA ili pregled i mene ovaj momak oduševljava. Izrast će u pravog majstora, ima 23 godine. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 okt 2011, 23:50

QUARESMA 18<<< je napisao/la:prvi put u zadnje 3 godine se pribojavam Arsenala, posebno Van Persia :oops:

Nisi ti sav svoj , nekazem ja da je Arsenal dobar , al sad remijem haha :
Neka bolji pobjedi !

COME ON CHELSEA
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 okt 2011, 00:45

ANTIFA ! je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:prvi put u zadnje 3 godine se pribojavam Arsenala, posebno Van Persia :oops:

Neka bolji pobjedi !

COME ON CHELSEA
Sad da čujem šta je novo? :mrgreen:
Jel' il' nije Arsenal dobar? I kakve to veze ima sa tim da on nije sa svoj, još više sa citiranjem? :mrgreen:
Očigledno ne pratiš fudbal dovoljno dugo/dobro ?

______
Sturm Graz!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 29 okt 2011, 01:02

Da (napokon) i ja navratim na temu omiljenog kluba. Ne pratim bas sva ova desavanja u klubu, pratim kol'ko mi vrijeme dozvoljava, isti slucaj i sa pracenjem utakmica. Sutra ako Bog da, na Stamfordu idemo po pobjedu, zasto ne..
P.S. Moram naci vremena da ovo odgledam. Prije nisam propustao jednu utakmicu, a sada sve radim da bilo koju odgledam... :?
Izdržati, to je temelj vrline!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 okt 2011, 01:08

Arnelinho je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Neka bolji pobjedi !

COME ON CHELSEA
Sad da čujem šta je novo? :mrgreen:
Jel' il' nije Arsenal dobar? I kakve to veze ima sa tim da on nije sa svoj, još više sa citiranjem? :mrgreen:
Očigledno ne pratiš fudbal dovoljno dugo/dobro ?

______
Sturm Graz!

Dobar je Arsenal , al sutra nema sta da trazi na Stamford Bridge-u ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 okt 2011, 01:14

ANTIFA ! je napisao/la:Dobar je Arsenal , al sutra nema sta da trazi na Stamford Bridge-u ;)
Inače ništa lično, al' ti je rečenica bila za nerazumjet. :D
Zato sam i pit'o.

A za sutra :šta me briga šta imaju tražiti sve dok znaju po šta su došli. :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 okt 2011, 10:00

Digli se ovi navijači Chelseaja, još onaj rekao pobijediti sranje od Arsenala. Pa Arsenal je institucija za Chelsea, gdje su oni bili prije abramoviča? sve je kupljeno, ništa njihovo nije. imamo troduplo svijetliju budućnost od njih, jer kad sagledamo kakve mlade igrače imamo tek onda vjerujem kako ćemo da ih silujemo u budućnosti. A njihovi navijači, da ne govorim, plastičari, kopirali su onaj transparent od Liverpoola za Torresa, El Nino iako se na tom transparentu nalaze obilježja Liverpoola, o navijanju i ostalome ne želim da pričam, naši away boysi će da im pokažu šta je navijanje danas. Vjerovatno će biti danas x, a bio bi prezadovoljan takvim ishodom, mada ni pobjeda nije isključena kada imamo

slika

slika

šta god da bude, ponosni trebamo da budemo na ove momke. COYG !

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 29 okt 2011, 10:09

frankqqqqq je napisao/la:Digli se ovi navijači Chelseaja, još onaj rekao pobijediti sranje od Arsenala. Pa Arsenal je institucija za Chelsea, gdje su oni bili prije abramoviča? sve je kupljeno, ništa njihovo nije. imamo troduplo svijetliju budućnost od njih, jer kad sagledamo kakve mlade igrače imamo tek onda vjerujem kako ćemo da ih silujemo u budućnosti. A njihovi navijači, da ne govorim, plastičari, kopirali su onaj transparent od Liverpoola za Torresa, El Nino iako se na tom transparentu nalaze obilježja Liverpoola, o navijanju i ostalome ne želim da pričam, naši away boysi će da im pokažu šta je navijanje danas. Vjerovatno će biti danas x, a bio bi prezadovoljan takvim ishodom, mada ni pobjeda nije isključena kada imamo

slika

slika

šta god da bude, ponosni trebamo da budemo na ove momke. COYG !
Izvini molim te o kakvim ti navijacima pricas.... Nijedan klub u Engleskoj nema navijace nego obicne posmatrace i plasticare... Pa bolan dodje saka ljudi iz Udina i utisaju citav stadion sta hoces vise...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 29 okt 2011, 10:54

Arogantni je napisao/la: Izvini molim te o kakvim ti navijacima pricas.... Nijedan klub u Engleskoj nema navijace nego obicne posmatrace i plasticare... Pa bolan dodje saka ljudi iz Udina i utisaju citav stadion sta hoces vise...
hah, pogledas nekad Arsenalove tekme pogotovo ove sezone, i to u gostima, i malo slusas navijanje, a to za Italijane si upravu fakat su pravi navijači, al ove sezone away boysi su pokazali kako se navija za svoj tim ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 29 okt 2011, 11:09

Gdje je Paja sta on misli, može li Arsenal danas iznenaditi ?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 okt 2011, 11:13

frankqqqqq je napisao/la:Digli se ovi navijači Chelseaja, još onaj rekao pobijediti sranje od Arsenala. Pa Arsenal je institucija za Chelsea, gdje su oni bili prije abramoviča? sve je kupljeno, ništa njihovo nije. imamo troduplo svijetliju budućnost od njih, jer kad sagledamo kakve mlade igrače imamo tek onda vjerujem kako ćemo da ih silujemo u budućnosti. A njihovi navijači, da ne govorim, plastičari, kopirali su onaj transparent od Liverpoola za Torresa, El Nino iako se na tom transparentu nalaze obilježja Liverpoola, o navijanju i ostalome ne želim da pričam, naši away boysi će da im pokažu šta je navijanje danas. Vjerovatno će biti danas x, a bio bi prezadovoljan takvim ishodom, mada ni pobjeda nije isključena kada imamo
ovo pricate iz sezone u sezonu.

vidim jos si mlad, dok padas na takve novinarske lazi. i ko si ti da meni kazes da sam ja plasticni navijac, to sto oni stavljaju transparente el ninha kao Redsi, to je provokacija, ako treba pjevat cu i glory glory Chelsea.

svijdalo se to tebi ili ne, Chelsea je sad bolji od Arsenala, i to ce svaki pravi navijac Arsenala priznati.

bas me interesuju kakvi ce biti vasi navijaci na Stamfordu danas, da je liga prvaka, onda bi nas mogli nadjacati, jer nasi bojkotuju u vezi toga, tako da, vidit cemo danas. 8-)

i ja kazem, bod bi za mene bio odlican, s obzirom u kakvoj smo situaciji, redovno primamo gol, a sad i crveni kartoni su tu :|

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 29 okt 2011, 11:18

Imam neki osjecaj da ce danas Arsenal da iznenadi Chelsea.
Glory Glory Man United !!! :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 okt 2011, 11:33

red devil88 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce danas Arsenal da iznenadi Chelsea.
taj mene osjecaj yebe :(

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 okt 2011, 11:38

De ljudi šta vam je, Chelsea danas hladnokrvno šamara Arsenal. Igr'o sam na ss.ba ligi rezultat 2:0 i još sam u kladari uplatio cenera. 1.6 kvota. Dobit ću šest maraka. :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 okt 2011, 11:43

Ne kažem ja da Chelsea nije bolji u ovom trenutku, pa bolji su ako ne i duplo od nas jer nas J**+ politika kluba - napravi pa prodaj, i onda se yebi čitavu sezonu. ne vjerujem u iznenađenja, i kao što sam gore rekao x ko bog za nas.

@bosco yebem te pesimistična XD

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []