Kako ba igra Bosingwa , on je proslo kolo dobio crveni !!!Arnelinho je napisao/la:
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Navodno je odradio taj karton u Carling kupu...
bez zajebancije, ovaj sastav fakat izgleda solidno, uzimajuci u obzir da nam fale 2 igraca koja bi inace bila u prvoj postavi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
prvi put u zadnje 3 godine se pribojavam Arsenala, posebno Van Persia 
ja bih i remiem bio zadovoljan
- vedofeelgood
- Kontakt:
Biće gusto, biće 0-2
Jednom će mi se potrefit ova prognoza ove sezone
Jednom će mi se potrefit ova prognoza ove sezone
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Nadam se da Wengeru nije promakla ova tekma i ovaj momak. Ja gledam ponekad (samo na SportKlubu) Rusku ligu, al' isključivo CSKA ili pregled i mene ovaj momak oduševljava. Izrast će u pravog majstora, ima 23 godine.Strijelac prvog gola, Vagner Love zaradio je crveni karton u 74. minuti i tako ostavio samog Doumbiju u napadu, koji je od 83. minuti do kraja susreta postigao čak tri gola i tako donio uvjedljivu pobjedu svojoj ekipi. Elvir Rahimić presjedio je ovu utakmicu na klupi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Nisi ti sav svoj , nekazem ja da je Arsenal dobar , al sad remijem haha :QUARESMA 18<<< je napisao/la:prvi put u zadnje 3 godine se pribojavam Arsenala, posebno Van Persia
Neka bolji pobjedi !
COME ON CHELSEA
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sad da čujem šta je novo?ANTIFA ! je napisao/la:Nisi ti sav svoj , nekazem ja da je Arsenal dobar , al sad remijem haha :QUARESMA 18<<< je napisao/la:prvi put u zadnje 3 godine se pribojavam Arsenala, posebno Van Persia
Neka bolji pobjedi !
COME ON CHELSEA
Jel' il' nije Arsenal dobar? I kakve to veze ima sa tim da on nije sa svoj, još više sa citiranjem?
Očigledno ne pratiš fudbal dovoljno dugo/dobro ?
______
Sturm Graz!
Da (napokon) i ja navratim na temu omiljenog kluba. Ne pratim bas sva ova desavanja u klubu, pratim kol'ko mi vrijeme dozvoljava, isti slucaj i sa pracenjem utakmica. Sutra ako Bog da, na Stamfordu idemo po pobjedu, zasto ne..
P.S. Moram naci vremena da ovo odgledam. Prije nisam propustao jednu utakmicu, a sada sve radim da bilo koju odgledam...
P.S. Moram naci vremena da ovo odgledam. Prije nisam propustao jednu utakmicu, a sada sve radim da bilo koju odgledam...
Izdržati, to je temelj vrline!
Arnelinho je napisao/la:Sad da čujem šta je novo?ANTIFA ! je napisao/la:Nisi ti sav svoj , nekazem ja da je Arsenal dobar , al sad remijem haha :QUARESMA 18<<< je napisao/la:prvi put u zadnje 3 godine se pribojavam Arsenala, posebno Van Persia
Neka bolji pobjedi !
COME ON CHELSEA![]()
Jel' il' nije Arsenal dobar? I kakve to veze ima sa tim da on nije sa svoj, još više sa citiranjem?![]()
Očigledno ne pratiš fudbal dovoljno dugo/dobro ?
______
Sturm Graz!
Dobar je Arsenal , al sutra nema sta da trazi na Stamford Bridge-u
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Inače ništa lično, al' ti je rečenica bila za nerazumjet.ANTIFA ! je napisao/la:Dobar je Arsenal , al sutra nema sta da trazi na Stamford Bridge-u
Zato sam i pit'o.
A za sutra :šta me briga šta imaju tražiti sve dok znaju po šta su došli.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Digli se ovi navijači Chelseaja, još onaj rekao pobijediti sranje od Arsenala. Pa Arsenal je institucija za Chelsea, gdje su oni bili prije abramoviča? sve je kupljeno, ništa njihovo nije. imamo troduplo svijetliju budućnost od njih, jer kad sagledamo kakve mlade igrače imamo tek onda vjerujem kako ćemo da ih silujemo u budućnosti. A njihovi navijači, da ne govorim, plastičari, kopirali su onaj transparent od Liverpoola za Torresa, El Nino iako se na tom transparentu nalaze obilježja Liverpoola, o navijanju i ostalome ne želim da pričam, naši away boysi će da im pokažu šta je navijanje danas. Vjerovatno će biti danas x, a bio bi prezadovoljan takvim ishodom, mada ni pobjeda nije isključena kada imamo

šta god da bude, ponosni trebamo da budemo na ove momke. COYG !

Izvini molim te o kakvim ti navijacima pricas.... Nijedan klub u Engleskoj nema navijace nego obicne posmatrace i plasticare... Pa bolan dodje saka ljudi iz Udina i utisaju citav stadion sta hoces vise...frankqqqqq je napisao/la:Digli se ovi navijači Chelseaja, još onaj rekao pobijediti sranje od Arsenala. Pa Arsenal je institucija za Chelsea, gdje su oni bili prije abramoviča? sve je kupljeno, ništa njihovo nije. imamo troduplo svijetliju budućnost od njih, jer kad sagledamo kakve mlade igrače imamo tek onda vjerujem kako ćemo da ih silujemo u budućnosti. A njihovi navijači, da ne govorim, plastičari, kopirali su onaj transparent od Liverpoola za Torresa, El Nino iako se na tom transparentu nalaze obilježja Liverpoola, o navijanju i ostalome ne želim da pričam, naši away boysi će da im pokažu šta je navijanje danas. Vjerovatno će biti danas x, a bio bi prezadovoljan takvim ishodom, mada ni pobjeda nije isključena kada imamo
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- vedofeelgood
- Kontakt:
hah, pogledas nekad Arsenalove tekme pogotovo ove sezone, i to u gostima, i malo slusas navijanje, a to za Italijane si upravu fakat su pravi navijači, al ove sezone away boysi su pokazali kako se navija za svoj timArogantni je napisao/la: Izvini molim te o kakvim ti navijacima pricas.... Nijedan klub u Engleskoj nema navijace nego obicne posmatrace i plasticare... Pa bolan dodje saka ljudi iz Udina i utisaju citav stadion sta hoces vise...
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Gdje je Paja sta on misli, može li Arsenal danas iznenaditi ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovo pricate iz sezone u sezonu.frankqqqqq je napisao/la:Digli se ovi navijači Chelseaja, još onaj rekao pobijediti sranje od Arsenala. Pa Arsenal je institucija za Chelsea, gdje su oni bili prije abramoviča? sve je kupljeno, ništa njihovo nije. imamo troduplo svijetliju budućnost od njih, jer kad sagledamo kakve mlade igrače imamo tek onda vjerujem kako ćemo da ih silujemo u budućnosti. A njihovi navijači, da ne govorim, plastičari, kopirali su onaj transparent od Liverpoola za Torresa, El Nino iako se na tom transparentu nalaze obilježja Liverpoola, o navijanju i ostalome ne želim da pričam, naši away boysi će da im pokažu šta je navijanje danas. Vjerovatno će biti danas x, a bio bi prezadovoljan takvim ishodom, mada ni pobjeda nije isključena kada imamo
vidim jos si mlad, dok padas na takve novinarske lazi. i ko si ti da meni kazes da sam ja plasticni navijac, to sto oni stavljaju transparente el ninha kao Redsi, to je provokacija, ako treba pjevat cu i glory glory Chelsea.
svijdalo se to tebi ili ne, Chelsea je sad bolji od Arsenala, i to ce svaki pravi navijac Arsenala priznati.
bas me interesuju kakvi ce biti vasi navijaci na Stamfordu danas, da je liga prvaka, onda bi nas mogli nadjacati, jer nasi bojkotuju u vezi toga, tako da, vidit cemo danas.
i ja kazem, bod bi za mene bio odlican, s obzirom u kakvoj smo situaciji, redovno primamo gol, a sad i crveni kartoni su tu
- red devil88
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
taj mene osjecaj yebered devil88 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce danas Arsenal da iznenadi Chelsea.
De ljudi šta vam je, Chelsea danas hladnokrvno šamara Arsenal. Igr'o sam na ss.ba ligi rezultat 2:0 i još sam u kladari uplatio cenera. 1.6 kvota. Dobit ću šest maraka. 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne kažem ja da Chelsea nije bolji u ovom trenutku, pa bolji su ako ne i duplo od nas jer nas J**+ politika kluba - napravi pa prodaj, i onda se yebi čitavu sezonu. ne vjerujem u iznenađenja, i kao što sam gore rekao x ko bog za nas.
@bosco yebem te pesimistična XD
@bosco yebem te pesimistična XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.