FK Rudar Prijedor

Hemuli
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Hemuli » 29 okt 2011, 16:28

Yebaše nam mamu. Obrukali smo se, nismo 3 puta prešli pola terena. Utakmica još lošija. Široki ništa posebno. Ovakvog Širkog bi smo kod kuće nabili 3-0, al' danas smo baš zakazali. :oops:
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 29 okt 2011, 16:31

Ala odvratne utakmice , strasno! :roll:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 29 okt 2011, 17:01

Nema sta puno mudrovanja,ljudi vas razmontirali...Bod sa strane je za vas misaona imenica.Ako ovako nastavite,možda se sad provučete,ali već do godine vam je dobrodošli u Republiku Srpsku...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 29 okt 2011, 22:03

Gledo sam utakmicu i ovu i onu od prošle godine,pa to se nemože uporedit,Široki ošale snoge na nogu tri gola,a Rudara nigdje.Ovi novi dečki pa tu nema pola od igrača pa koga ste vi doveli meni nije jasno izuzev onog stoppera Ramić mislim da se zove ovo je sve smućaj pa prolij,pa ti neki srndovići i slični oni nemogu igrati treću ligu a ne ovu,sreća pa ima Slavija i sličnih jer ovo neliči nimalo na dobro.Trebalo bi se dobro zamisliti šta raditi da nebude kasno,ono lani je bila rapsodija a ovo je lakrdija od ekipe.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 30 okt 2011, 10:51

Ma nema sta...taman sam mislio da smo poceli igrati , da ce biti bolje...i onda ovako! ali dobro Siroki je ipak prejak ove sez za nas....imamo dvije kod kuce , a ako budemo igrali ovako , bice borba!

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 30 okt 2011, 23:05

plavobijeli je napisao/la:Gledo sam utakmicu i ovu i onu od prošle godine,pa to se nemože uporedit,Široki ošale snoge na nogu tri gola,a Rudara nigdje.Ovi novi dečki pa tu nema pola od igrača pa koga ste vi doveli meni nije jasno izuzev onog stoppera Ramić mislim da se zove ovo je sve smućaj pa prolij,pa ti neki srndovići i slični oni nemogu igrati treću ligu a ne ovu,sreća pa ima Slavija i sličnih jer ovo neliči nimalo na dobro.Trebalo bi se dobro zamisliti šta raditi da nebude kasno,ono lani je bila rapsodija a ovo je lakrdija od ekipe.
?'& пара, ?'& " ". " $ нас $, ? ? је пара & у &, /... па је то опет све го &, ?, а % $ & $ нас $ &, $ све % / $, а ' " " " - $ " за - & " $ "! :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 02 nov 2011, 22:36

Kakva je situacija sa povredjenim i kartoniranim igracima? Tripic nije branio u Sirokom,po onom sto sam vidio na pregledu Rodic i protiv Sarajeva u kupu Rodic ne moze biti dosljedna zamjena u ovom rangu takmicenja...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 03 nov 2011, 19:31

rudarprijedor je napisao/la:Kakva je situacija sa povredjenim i kartoniranim igracima? Tripic nije branio u Sirokom,po onom sto sam vidio na pregledu Rodic i protiv Sarajeva u kupu Rodic ne moze biti dosljedna zamjena u ovom rangu takmicenja...
Ja mislim da ce braniti Tripa u subotu , sa kartonima nez jel iko ima probleme , vjerovatno Soda , Goca i slicni 8-)

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 05 nov 2011, 12:20

Sinoć oko pola 11 uveče, bus sa igračima Čelika "zalutao" i u centru grada kod Patrije se okreće. :lol:

Vratiše/oporaviše se i Tripa i Dragi i Jevta! Znači, kompletni smo. 8-) Danas je dan za pobjedu! AJ RUDAR!

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 05 nov 2011, 15:49

Dugo nisam gledao lošije utakmice u Prijedoru ni lošije igra Rudara. Čelik se jeste cijelu utakmicu branio, ali da smo dali gol bilo bi nezasluženo. Nikakve povezanosti u igri nema, sve na brzinu i napamet. Nemaju ideje, samo srljaju i nabijaju loptu na protivničku polovinu. Užas! Nešto se mora mjenjati! Čelik imao par brzih kontri i jednu baš dobru šansu kad im je krilo s lakoćom pretrčalo Šodića, ali ne znaju iskoristiti priliku. I još nešto, moram priznati da je sudija baš navlačio za Rudar, vjerujem da bi i penal svirao da smo došli do 16 metara, al' kad mrljani ne mogu doći ni šesnaesterca! 1-1 i podjela bodova su nekako i najrealniji ishod utakmice, a mi i dalje ne znamo kako je pobjediti Čelik. :twisted: Posjeta solidna kao i uvijek, fino vrijeme, fini uslovi, a utakmica niakd gora! :|

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 05 nov 2011, 18:03

Pa i nije toliko losa utakmica....jesmo igrali katastrofalno , ali sta ocekivati od igraca tipa Srndovic , Suka , Djoric i slicni....zadnja linija do jaja a dok dodje lopta do ovih indijanaca odma havarija....da nema Vede , eto i Zere , pa nas bi bubacili po 5-0.Goca gine , dok onaj Pantic tambura drka **** tamo.....

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 19 nov 2011, 17:00

Ima l' živih ovdje? :D Razbucasmo Travnik fino, prvi put 4 gola u protivničkoj mreži. A nije me samo rezultat zadovoljio, već i igra. Radović ovom pobjedom kupio opstanak na klupi i sljedeće polusezone... I što je fino bilo gledati igrače u žuto-plavom! Hvala Bogu da su se sjetili koje boje je grb!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 19 nov 2011, 17:31

Ma ima! Odlicna utakmica , iako je Travnik uzasna ekipa mi smo danas odigrali odlicno. Svaka cast igracima , a treneru je doslo iz guzice u glavu .

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 nov 2011, 23:08

Dobra vam je ona tribina, samo nek se radi :D
FKŽ !

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 22 nov 2011, 13:38

TeaM87 je napisao/la:Dobra vam je ona tribina, samo nek se radi :D
Nikla brzo :mrgreen: 8-)

Evo slika(slikano danas):

http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 233wj.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/829/dsc00234k.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 26 nov 2011, 16:03

Aj Rudar! Aj bodovi! :D U Mostaru smo vazda igrali dobro, ja ću biti zadovoljan sa tri boda. 8-)

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 26 nov 2011, 16:18

Hemuli je napisao/la:Aj Rudar! Aj bodovi! :D U Mostaru smo vazda igrali dobro, ja ću biti zadovoljan sa tri boda. 8-)
Nakon crvenog kartona možeš biti prezadovoljan bodom,ali teško da Rudar dođe do njega.Koji je ovaj Dragić lik,pa u 5. minuti crveni :D .
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 28 nov 2011, 11:58

Dragic najiskusniji a ovako da zaradi dva zuta....Cuo sam neka frka izbila izmedju igraca nakon utakmice....zna li iko ista o tome i da li je to istina?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 dec 2011, 21:22

Kakav je Pantic,nisam do sada imao priliku cuti neko jace misljenje za njega od ljudi koji prate Rudar,pa me zanima ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2011, 21:43

bitno je da je on zvijezdi zabio :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Beli98, held9, KimJongEsmer, MikiPirs, NJAZRI i 33 gosta.