FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Yebaše nam mamu. Obrukali smo se, nismo 3 puta prešli pola terena. Utakmica još lošija. Široki ništa posebno. Ovakvog Širkog bi smo kod kuće nabili 3-0, al' danas smo baš zakazali. 
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ala odvratne utakmice , strasno! 
Nema sta puno mudrovanja,ljudi vas razmontirali...Bod sa strane je za vas misaona imenica.Ako ovako nastavite,možda se sad provučete,ali već do godine vam je dobrodošli u Republiku Srpsku...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
plavobijeli
- Kontakt:
Gledo sam utakmicu i ovu i onu od prošle godine,pa to se nemože uporedit,Široki ošale snoge na nogu tri gola,a Rudara nigdje.Ovi novi dečki pa tu nema pola od igrača pa koga ste vi doveli meni nije jasno izuzev onog stoppera Ramić mislim da se zove ovo je sve smućaj pa prolij,pa ti neki srndovići i slični oni nemogu igrati treću ligu a ne ovu,sreća pa ima Slavija i sličnih jer ovo neliči nimalo na dobro.Trebalo bi se dobro zamisliti šta raditi da nebude kasno,ono lani je bila rapsodija a ovo je lakrdija od ekipe.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ma nema sta...taman sam mislio da smo poceli igrati , da ce biti bolje...i onda ovako! ali dobro Siroki je ipak prejak ove sez za nas....imamo dvije kod kuce , a ako budemo igrali ovako , bice borba!
- Жика Павловић
- Kontakt:
?'& пара, ?'& " ". " $ нас $, ? ? је пара & у &, /... па је то опет све го &, ?, а % $ & $ нас $ &, $ све % / $, а ' " " " - $ " за - & " $ "!plavobijeli je napisao/la:Gledo sam utakmicu i ovu i onu od prošle godine,pa to se nemože uporedit,Široki ošale snoge na nogu tri gola,a Rudara nigdje.Ovi novi dečki pa tu nema pola od igrača pa koga ste vi doveli meni nije jasno izuzev onog stoppera Ramić mislim da se zove ovo je sve smućaj pa prolij,pa ti neki srndovići i slični oni nemogu igrati treću ligu a ne ovu,sreća pa ima Slavija i sličnih jer ovo neliči nimalo na dobro.Trebalo bi se dobro zamisliti šta raditi da nebude kasno,ono lani je bila rapsodija a ovo je lakrdija od ekipe.
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Kakva je situacija sa povredjenim i kartoniranim igracima? Tripic nije branio u Sirokom,po onom sto sam vidio na pregledu Rodic i protiv Sarajeva u kupu Rodic ne moze biti dosljedna zamjena u ovom rangu takmicenja...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ja mislim da ce braniti Tripa u subotu , sa kartonima nez jel iko ima probleme , vjerovatno Soda , Goca i slicnirudarprijedor je napisao/la:Kakva je situacija sa povredjenim i kartoniranim igracima? Tripic nije branio u Sirokom,po onom sto sam vidio na pregledu Rodic i protiv Sarajeva u kupu Rodic ne moze biti dosljedna zamjena u ovom rangu takmicenja...
Sinoć oko pola 11 uveče, bus sa igračima Čelika "zalutao" i u centru grada kod Patrije se okreće.
Vratiše/oporaviše se i Tripa i Dragi i Jevta! Znači, kompletni smo.
Danas je dan za pobjedu! AJ RUDAR!
Vratiše/oporaviše se i Tripa i Dragi i Jevta! Znači, kompletni smo.
Dugo nisam gledao lošije utakmice u Prijedoru ni lošije igra Rudara. Čelik se jeste cijelu utakmicu branio, ali da smo dali gol bilo bi nezasluženo. Nikakve povezanosti u igri nema, sve na brzinu i napamet. Nemaju ideje, samo srljaju i nabijaju loptu na protivničku polovinu. Užas! Nešto se mora mjenjati! Čelik imao par brzih kontri i jednu baš dobru šansu kad im je krilo s lakoćom pretrčalo Šodića, ali ne znaju iskoristiti priliku. I još nešto, moram priznati da je sudija baš navlačio za Rudar, vjerujem da bi i penal svirao da smo došli do 16 metara, al' kad mrljani ne mogu doći ni šesnaesterca! 1-1 i podjela bodova su nekako i najrealniji ishod utakmice, a mi i dalje ne znamo kako je pobjediti Čelik.
Posjeta solidna kao i uvijek, fino vrijeme, fini uslovi, a utakmica niakd gora! 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Pa i nije toliko losa utakmica....jesmo igrali katastrofalno , ali sta ocekivati od igraca tipa Srndovic , Suka , Djoric i slicni....zadnja linija do jaja a dok dodje lopta do ovih indijanaca odma havarija....da nema Vede , eto i Zere , pa nas bi bubacili po 5-0.Goca gine , dok onaj Pantic tambura drka **** tamo.....
Ima l' živih ovdje?
Razbucasmo Travnik fino, prvi put 4 gola u protivničkoj mreži. A nije me samo rezultat zadovoljio, već i igra. Radović ovom pobjedom kupio opstanak na klupi i sljedeće polusezone... I što je fino bilo gledati igrače u žuto-plavom! Hvala Bogu da su se sjetili koje boje je grb!
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ma ima! Odlicna utakmica , iako je Travnik uzasna ekipa mi smo danas odigrali odlicno. Svaka cast igracima , a treneru je doslo iz guzice u glavu .
Nikla brzoTeaM87 je napisao/la:Dobra vam je ona tribina, samo nek se radi
Evo slika(slikano danas):
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 233wj.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/829/dsc00234k.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Aj Rudar! Aj bodovi!
U Mostaru smo vazda igrali dobro, ja ću biti zadovoljan sa tri boda. 
Nakon crvenog kartona možeš biti prezadovoljan bodom,ali teško da Rudar dođe do njega.Koji je ovaj Dragić lik,pa u 5. minuti crveniHemuli je napisao/la:Aj Rudar! Aj bodovi!U Mostaru smo vazda igrali dobro, ja ću biti zadovoljan sa tri boda.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Dragic najiskusniji a ovako da zaradi dva zuta....Cuo sam neka frka izbila izmedju igraca nakon utakmice....zna li iko ista o tome i da li je to istina?
Kakav je Pantic,nisam do sada imao priliku cuti neko jace misljenje za njega od ljudi koji prate Rudar,pa me zanima ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
bitno je da je on zvijezdi zabio 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Combattente87, Fudo, MikiPirs, rishovski, tutankamon1905 i 61 gost.