Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Omanji protivnik je bio silovan.
Bravo Juve !
Bravo Juve !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- JuveSissoko
- Kontakt:

Vidi ovog jest se rasples''o
a njena reakcija na "ples" je :

p.s. Pozdrav za Magicu, dva mu tima sinoc izgubise, a za sve ostalo tu je AC Milan
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Zaboravio sam sinoc pohvaliti Matria i Barzagli. Ovaj Barzagli igra ko da je Cannavaro , a da negovorim za koju cijenu smo ga doveli, samo neka tako nastavi jer odbrana je kljuc u ovoj ligi..
Vjerovao sam u pobjedu al nisam ocekivo da cemo i onako laganini dobiti,,,
Vjerovao sam u pobjedu al nisam ocekivo da cemo i onako laganini dobiti,,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
jasko_juve
- Kontakt:
moje vidjenje utakmice..
Buffon - dobar,solidan,kod gola je MOZDA mogao bolje reagovati al sta je tu je..cuo sam da ako nabije loptu iz gol auta da mora radit u rudniku 3 dana i to i nocnu..
Barzagli,Bonucci- solidni, bilo je ponekad situacija da su malo siroko stajali jedno od drugog al dobro je ispalo na kraju, Bonucci treba i moze jos napredovati..
Liechtsteiner - bravo momak, nisam jos vidio ovakvog beka da je ovako fizicki spreman, strasno..u napadu centrira, sprint nazad i stigne uklizat,spasit gol..i tako x puta..svaka cast momak..
Chiellini - odradio to pametno,nekad istrcao, pomogao veznom redu da mogu s kim odigrati na lijevoj strani, vidi se da to ne moze ofanzivno igrat, u defanzivi je bio dobar..popravlja se, bio je do skora u ocajnoj formi..
Vidal- trci, trci i trci!!!!!!pun pogodak uprave. Svaka cast za ovaj transfer, poredite njeg i plavusu ( Poulsena ),, neboo i zemlja..
Pirlo - ne znam da mu nije ko umro u porodici il mu je zena dobila pa mu nije dala noc prije il, pak, mu se punica najavila u goste..al je bio katastrofalan, toliko nam je kontri napravio, nista osim onog pasa Marchisiu nije korisno uradio..bice bolje, mora..
Marchisio - kao i Vidal, lavovski posao odradio, svaka mu cast , prelijep gol..
Pepe - nije se toliko vidio u ofanzivi al je odradio veliki posao u defanzivi..bas se trudi, vidi se da voli Juve ( jesto to tesko ) ...
Vucinic - dade gol , otkrivao se, nudio, sutao..bio je koristan stvarno gore, dobra utakmica al sticem dojam da to moze jos puno boljeee..
MATRI - igrac utakmice po meni..bravo majstore, toliki posao uradio gore,kakvog smo igraca dobili nismo svjesni9..voli Juventus vise od sebe, kad ga je Conte izvadio iz igre mislio sam da ce se potuc s njim zbog toga..htio je gol da dadne i dao bi ono sto je Alex masio..
Zadovoljan jesam, jos da se malo realizacija popravi, bicemo mi sampioni abd..Roma je ocajna, Inter takodjer, Napoli posustaje zbog igre na vise frontova i ostaje samo Milan koji realno gledajuci nije nista bolji od nas..FORZA !!!!!!!!!
Buffon - dobar,solidan,kod gola je MOZDA mogao bolje reagovati al sta je tu je..cuo sam da ako nabije loptu iz gol auta da mora radit u rudniku 3 dana i to i nocnu..
Barzagli,Bonucci- solidni, bilo je ponekad situacija da su malo siroko stajali jedno od drugog al dobro je ispalo na kraju, Bonucci treba i moze jos napredovati..
Liechtsteiner - bravo momak, nisam jos vidio ovakvog beka da je ovako fizicki spreman, strasno..u napadu centrira, sprint nazad i stigne uklizat,spasit gol..i tako x puta..svaka cast momak..
Chiellini - odradio to pametno,nekad istrcao, pomogao veznom redu da mogu s kim odigrati na lijevoj strani, vidi se da to ne moze ofanzivno igrat, u defanzivi je bio dobar..popravlja se, bio je do skora u ocajnoj formi..
Vidal- trci, trci i trci!!!!!!pun pogodak uprave. Svaka cast za ovaj transfer, poredite njeg i plavusu ( Poulsena ),, neboo i zemlja..
Pirlo - ne znam da mu nije ko umro u porodici il mu je zena dobila pa mu nije dala noc prije il, pak, mu se punica najavila u goste..al je bio katastrofalan, toliko nam je kontri napravio, nista osim onog pasa Marchisiu nije korisno uradio..bice bolje, mora..
Marchisio - kao i Vidal, lavovski posao odradio, svaka mu cast , prelijep gol..
Pepe - nije se toliko vidio u ofanzivi al je odradio veliki posao u defanzivi..bas se trudi, vidi se da voli Juve ( jesto to tesko ) ...
Vucinic - dade gol , otkrivao se, nudio, sutao..bio je koristan stvarno gore, dobra utakmica al sticem dojam da to moze jos puno boljeee..
MATRI - igrac utakmice po meni..bravo majstore, toliki posao uradio gore,kakvog smo igraca dobili nismo svjesni9..voli Juventus vise od sebe, kad ga je Conte izvadio iz igre mislio sam da ce se potuc s njim zbog toga..htio je gol da dadne i dao bi ono sto je Alex masio..
Zadovoljan jesam, jos da se malo realizacija popravi, bicemo mi sampioni abd..Roma je ocajna, Inter takodjer, Napoli posustaje zbog igre na vise frontova i ostaje samo Milan koji realno gledajuci nije nista bolji od nas..FORZA !!!!!!!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Od ushićenja spavao sam samo 3-4 sata
Jedina stvar koja mi se sinoć nije svidjela je kako su Vučinić i Pirlo olako ispali kod gola, obojica se zaletili u prazno, a morali su uzeti loptu u onoj situaciji, ta jedna jedina greška nas je odmah koštala i gola.
Iako stadion Giuseppe Meazza nosi nadimak "La Scala del calcio" fudbaleri intera ne moraju to doslovno shvatati i igrati baleti kao evo recimo Pazzini!

Jedina stvar koja mi se sinoć nije svidjela je kako su Vučinić i Pirlo olako ispali kod gola, obojica se zaletili u prazno, a morali su uzeti loptu u onoj situaciji, ta jedna jedina greška nas je odmah koštala i gola.
Iako stadion Giuseppe Meazza nosi nadimak "La Scala del calcio" fudbaleri intera ne moraju to doslovno shvatati i igrati baleti kao evo recimo Pazzini!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobro jutro JUVENTINI !!!! Konacno sam se uspio prijavit,vec neko vrijeme pokusava ali et nije uspjelo,najvaznije je sad sam tu
odlicna tekma sinoc,zasluzena pobjeda,jos da nam je svirao cist penal demolirali bi smo ih jos u prvom poluvremenu
P.S. posto sam novi ovdje moze li mi tko objasnit kako da postavim sliku i onaj tekst ispod posta hvala unaprijed
i naravno
FINO ALLA FINE FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. posto sam novi ovdje moze li mi tko objasnit kako da postavim sliku i onaj tekst ispod posta hvala unaprijed
i naravno
FINO ALLA FINE FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
- senad_flamin
- Kontakt:
Sinoc u prvom pol. ispred svog 16-terca Pirlo se malo okretao sa loptom,malo je falilo da je izgubi,zbog toga sam uvijek bio u strahu dok je igrao za Milan.. Mada nas je x puta znao izvuci svojim dugim loptama..
Kakve samo napadace ima Italija:Matri,Pazzini,Cassano,Balloteli,G.Rossi
Matri u odlicnoj formi,kad samo pomislim da je mogao biti nas igrac,mislim i bio je,ali lako su ga pustali po tim posudbama...
Steta Fabio i Del Piero ne dobijaju priliku da igraju pored Matria i Vucinica
Čestitke na pobjedi i dobroj igri
Kakve samo napadace ima Italija:Matri,Pazzini,Cassano,Balloteli,G.Rossi
Matri u odlicnoj formi,kad samo pomislim da je mogao biti nas igrac,mislim i bio je,ali lako su ga pustali po tim posudbama...
Steta Fabio i Del Piero ne dobijaju priliku da igraju pored Matria i Vucinica
Čestitke na pobjedi i dobroj igri
-RIVALDO-
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@sarajlija
Ja mislim da bi trebalo neko uputstvo napisati i stavljati ga na vrh svake stranice, svaki dan neki novi član
Pa nek i dalje pričaju kako ih je više
@juvebosna
Dobrodošao!
Hajd sjedi, šta'š popit? Danas slavimo!

Ja mislim da bi trebalo neko uputstvo napisati i stavljati ga na vrh svake stranice, svaki dan neki novi član
Pa nek i dalje pričaju kako ih je više
@juvebosna
Dobrodošao!
Hajd sjedi, šta'š popit? Danas slavimo!
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:@sarajlija
Ja mislim da bi trebalo neko uputstvo napisati i stavljati ga na vrh svake stranice, svaki dan neki novi član![]()
Pa nek i dalje pričaju kako ih je više![]()
@juvebosna
Dobrodošao!
Hajd sjedi, šta'š popit? Danas slavimo!![]()
brate moze jedna kratka kafica
hvala na dobrodoslici
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja ću mlijeko!
Tamam da kombinujemo crno i bijelo
Da se malo i teme dotaknemo, evo kada i njihova Gazzetta piše da je sinoć bio čisti penal i da je golman trebao biti isključen, to sve govori, a nek oni i dalje pišu kako trebamo učiti pravila, vidi se da su fudbal počeli pratiti tek od 2006.

Tamam da kombinujemo crno i bijelo
Da se malo i teme dotaknemo, evo kada i njihova Gazzetta piše da je sinoć bio čisti penal i da je golman trebao biti isključen, to sve govori, a nek oni i dalje pišu kako trebamo učiti pravila, vidi se da su fudbal počeli pratiti tek od 2006.
Ž '21!
Dobro nam došaojuvebosna je napisao/la:Dobro jutro JUVENTINI !!!! Konacno sam se uspio prijavit,vec neko vrijeme pokusava ali et nije uspjelo,najvaznije je sad sam tuodlicna tekma sinoc,zasluzena pobjeda,jos da nam je svirao cist penal demolirali bi smo ih jos u prvom poluvremenu
P.S. posto sam novi ovdje moze li mi tko objasnit kako da postavim sliku i onaj tekst ispod posta hvala unaprijed![]()
i naravno
FINO ALLA FINE FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Idi na profil/postavke i imaš tu potpis,avatar itd
Avatar može biti najviše 100x100,a u potpis stavi ★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★,ostalo šta god želiš!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
hvala brate sad cu to odraditiOxygen je napisao/la:Dobro nam došaojuvebosna je napisao/la:Dobro jutro JUVENTINI !!!! Konacno sam se uspio prijavit,vec neko vrijeme pokusava ali et nije uspjelo,najvaznije je sad sam tuodlicna tekma sinoc,zasluzena pobjeda,jos da nam je svirao cist penal demolirali bi smo ih jos u prvom poluvremenu
P.S. posto sam novi ovdje moze li mi tko objasnit kako da postavim sliku i onaj tekst ispod posta hvala unaprijed![]()
i naravno
FINO ALLA FINE FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Idi na profil/postavke i imaš tu potpis,avatar itd
Avatar može biti najviše 100x100,a u potpis stavi ★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★,ostalo šta god želiš!
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]ž
joj ovaj je krvav, gol--- gol,gol,gol---- gooooooooooooooooooolll
joj ovaj je krvav, gol--- gol,gol,gol---- gooooooooooooooooooolll
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ja doručkovao, došao sebi, adrenalin se doveo u normalu...
Laganica se jutros ustalo, malo teška glava ali kad se sjetim Vučka, Matrija i Marchisia kako vezu sitni vez, kao nekad rahmetli Omer Pobrić na harmonici, razvučem osmijeh od uha do uha.
Pa kad se sjetim Pepea kako se frajer bori i trči, Lichta koji šparta kao navijen, Contea koji luđački proslavlja gol (isti ja ocam'
), hoće srce iz grudi da iskoči.
@Soni brate pogodio si u bobu
Bonucci i Barzagli ekstra odigrali, Chiellini to dobro pokrivao, pa i mali Estigaribia imao onaj ekstra prodor, šteta što je se ranije ne oslobodi i ne uputi je u srce šesnaesterca, pa Capitano i onaj prodor šteta što nije ušla...
Mora se priznati imali smo i sreće kod one prečke Pazzinija, mogao i morao je sudija ondje dati crveni Castelazziju i svirati penal, tek onda bi ih rastavili na proste faktore...
Ne znam kakva je statistika upućenih udaraca svih timova na gol ove sezone ali mislim da smo mi negdje u vrhu, koliko samo šuteva ne iskoristimo to je nevjerovatno.
Gledao sam tekmu sa gostima iz Italije, nakvi studenti kod mog havera spavali poljoprivredni fakultet - prehrambena tehnologija i za divno čudo svi su navijači Juventusa
, koji je to lom i skakanje bilo ma ekstrica...
Et' da pozovem kojeg Juventina na kaficu, kolače i slične đakonije, ostajte mi zdravo, voli vas vaš skromni crno-bijeli saborac
FORZA JUVE
Laganica se jutros ustalo, malo teška glava ali kad se sjetim Vučka, Matrija i Marchisia kako vezu sitni vez, kao nekad rahmetli Omer Pobrić na harmonici, razvučem osmijeh od uha do uha.
Pa kad se sjetim Pepea kako se frajer bori i trči, Lichta koji šparta kao navijen, Contea koji luđački proslavlja gol (isti ja ocam'
@Soni brate pogodio si u bobu
Bonucci i Barzagli ekstra odigrali, Chiellini to dobro pokrivao, pa i mali Estigaribia imao onaj ekstra prodor, šteta što je se ranije ne oslobodi i ne uputi je u srce šesnaesterca, pa Capitano i onaj prodor šteta što nije ušla...
Mora se priznati imali smo i sreće kod one prečke Pazzinija, mogao i morao je sudija ondje dati crveni Castelazziju i svirati penal, tek onda bi ih rastavili na proste faktore...
Ne znam kakva je statistika upućenih udaraca svih timova na gol ove sezone ali mislim da smo mi negdje u vrhu, koliko samo šuteva ne iskoristimo to je nevjerovatno.
Gledao sam tekmu sa gostima iz Italije, nakvi studenti kod mog havera spavali poljoprivredni fakultet - prehrambena tehnologija i za divno čudo svi su navijači Juventusa
Et' da pozovem kojeg Juventina na kaficu, kolače i slične đakonije, ostajte mi zdravo, voli vas vaš skromni crno-bijeli saborac
FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
samokaznjavanje udarcima po glavi uzrokovano cestim fudbalskim silovanjem u vremenskom radzoblju od nekoliko decenija.Manifestacija na snimku.
samokaznjavanje udarcima po glavi uzrokovano cestim fudbalskim silovanjem u vremenskom radzoblju od nekoliko decenija.Manifestacija na snimku.
JuveSissoko je napisao/la:
p.s. Pozdrav za Magicu, dva mu tima sinoc izgubise, a za sve ostalo tu je AC Milan
Pozdrav i tebi, ali ja imam samo jedan tim. Oni sto stavljaju slicice sa pisanjem po grbu drugog kluba, mozda imaju vise klubova za koje navijaju, ali ja navijam za samo 1. Premda mi je jako drago kad Juve izgubi. Sta da se radi, juce nije bio takav dan.
- JuveSissoko
- Kontakt:
izvini,onda sam te pogresno shvatio, navijas samo za Napoli i Milan a inter simpatišeš.MaGiCa je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:
Pozdrav i tebi, ali ja imam samo jedan tim. Oni sto stavljaju slicice sa pisanjem po grbu drugog kluba, mozda imaju vise klubova za koje navijaju, ali ja navijam za samo 1. Premda mi je jako drago kad Juve izgubi. Sta da se radi, juce nije bio takav dan.
- skyisthelimit
JuveSissoko je napisao/la:
jarane sta ti treba ovo da znaci
15.10 - 15.06 ...
Primas se k'o saucesce. Umesto toga, ukljuci mozak. Videces da postoje ljudi koji se ne odusevljavaju teenagerskim forama i fazonima, koje ovde prosipas.JuveSissoko je napisao/la: izvini,onda sam te pogresno shvatio, navijas samo za Napoli i Milan a inter simpatišeš.
Navija za Napoli i Milan, inter simpatiše, draga mu je Roma, Lazio mu je pri srcu a Palermo oko srcaJuveSissoko je napisao/la:izvini,onda sam te pogresno shvatio, navijas samo za Napoli i Milan a inter simpatišeš.MaGiCa je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.