FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Fkr.87 » 18 okt 2011, 12:38

lottdogg je napisao/la:ne znam sta se raspravljate sa ovim klubovima koji nam gledaju u ledja sad ce im mec sa slobodom to je njihova konkurencija :mrgreen:
Koji si ti faktor da vrijedjas Slobodu?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 okt 2011, 13:45

Sto su mi obrisane slike,pa samo sam postavio da se vidi izgradnja,ne znam u cemu je problem?

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 18 okt 2011, 16:07

jubitubi je napisao/la:Sto su mi obrisane slike,pa samo sam postavio da se vidi izgradnja,ne znam u cemu je problem?
To je nova moda,nisi u toku!

Ja sam juče forumašu astra 1922 iz gradačca (na njegovo pitanje) odgovorio da prognoziram da će sutra rezultat biti 1-1,ali post je obrisan :D :D :D :D

Nema veze,nećemo se odmah ljutiti,dešava se.....Dosta puta je bilo i obrnuto,kad su mi ostavljali postove na forumu koji su,po svim kriterijumima,morali biti brisani.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 18 okt 2011, 16:40

Sumnjam da je Aco to uradio. Vjerovatno imaju nekog novog i neiskusnog moda,pa mu treba oprostiti. Ja sam tako to shvatio,zato nisam sinoć ni potezao pitanje zašto mi je obrisan post.Aci se svašta nešto može prigovoriti,ali ne i da je glup i da briše tvoje slike gradnje stadiona i moju prognozu da će u Gradačcu biti 1-1.

To mi ne liči na njega.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 19 okt 2011, 00:45

Fkr.87 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:ne znam sta se raspravljate sa ovim klubovima koji nam gledaju u ledja sad ce im mec sa slobodom to je njihova konkurencija :mrgreen:
nisam ja nikakav faktor al tabela jeste :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2011, 17:04

jubitubi je napisao/la:Ma kad je objektivni Aco vodja,sta reci drugo,i sta ocekivati...
Mozes ocekivati samo ban.Covjeka optuzujes za nesto u sto i ti nisi siguran,plus pravis opstrukcije moderatorima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 20 okt 2011, 08:25

lottdogg je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
nisam ja nikakav faktor al tabela jeste :mrgreen:
Trenutna kriza, a ako cemo vec o nekim statistikama u zadnjih 9 utakmica protiv Slobode, tvoj Zeljo ima samo 3 pobjede 8-)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 21 okt 2011, 15:22

ma slobodu sam spomenuo bez razloga mogao sam bilo koga iz tog dijela tabele , ovo sam cisto rekao jer je i jedan njihov nedavno dosao na nasu temu kad smo bili ispod njih i rekao da je nas konkurent olimpic :mrgreen:

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 21 okt 2011, 15:38

Dajte ljudi, na ovoj temi se ne moze nista pametno procitati.
Ovdje dolaze forumasi i pricaju o svemu osim o Borcu! Dokad ce se to tolerisati?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

AdnanD
Kontakt:

Post Postao/la AdnanD » 22 okt 2011, 13:50

to je tako na forumima. krene se kod jednog a zavrsi neznam ni ja gdje.

nazalost.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 okt 2011, 17:34

Lagana pobjeda protiv Slobode.Sljedeca stanica Gabela,uzeti bod(ove),nastaviti sa dobrim rezultatima.Najvece iskusenje bice Sarajevo,kada bude dolazilo u zadnjem kolu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 okt 2011, 19:30

Kakav gol Grahovca, ono je bila majstorija; bravura koja se rijetko viđa u svijetu. Mada, ono je bilo više sretno nego spretno, ali eto... Sloboda je, nažalost, opet izgubila (u teškoj smo situaciji :( ), no barem je leg'o taj jedan gol (Joge :lol: ).

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 24 okt 2011, 13:17

Kakav je to gol bio uuuuu svaka čast. Samo nisam ni ja siguran jel bilo slučajno ili namjerno. Kako god, dobro je da opet igramo dobro i ako ovako nastavimo titula je opet blizu. Bitno je da protiv GOŠK-a ne izgubilo slijedeće kolo...

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 30 okt 2011, 15:50

Los borac danas bio nema sta, daj boze da vi i europu izborite, sretno u nastavku sezone. :P
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 okt 2011, 16:11

Ocajna igra Borca.Momci iz ekipe GOSK-a protiv curica iz Banjaluke.Nema se sta vise dodati.Od titule nista,od Evrope mozda,ali tesko.

lav
Kontakt:

Post Postao/la lav » 30 okt 2011, 17:28

Ne znam sta se dogadja s borcem ali smo vas ubili danas,pogotovo drugo poluvrijeme.
GOSK dobar,borben,motiviran
Borac bez pravog faula danas,kao da nisu htjeli tako su vam izgledali igraci danas
Potpuno zasluzena pobjeda GOSK-a
Morat ce te dobro ogulit guzicu za europu,inace nista
Sretno i zivili vi meni

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 20:35

HAAALLLOOOO velikaniiiii dal nassss cujeeeeteeeee....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 okt 2011, 20:38

vidovitadjemila je napisao/la:HAAALLLOOOO velikaniiiii dal nassss cujeeeeteeeee....
Ti uvijek moraš provocirati :D .Čudo je što svi dobivaju ban a ti nikad :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 okt 2011, 20:43

scootyTM87 je napisao/la:Los borac danas bio nema sta, daj boze da vi i europu izborite, sretno u nastavku sezone. :P
Nije Borac loš, nego je GOŠK dobar. Ove tri tekme što sam ih gledao na TV-u, Travnik i Zvijezda u gostima i danas kući sve su protivnike nadigrali.
Po onome što sam vidio nadigrali su i mog Želju, ali su nesretno zijanili u zadnjim minutama utakmice.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 okt 2011, 21:02

vidovitadjemila je napisao/la:HAAALLLOOOO velikaniiiii dal nassss cujeeeeteeeee....
Sta sam dozivio,da Borac iz Banjaluke,proziva navijac Travnika.Klub sa najvise namjestanja u istoriji domace lige,ubjedljivo najvise malverzacija i mutnih radnji,nesto se usudjuje provocirati jedan klub sa tradicijom kao sto je Borac.E svaka nam cast.

avlami97 je napisao/la: Nije Borac loš, nego je GOŠK dobar. Ove tri tekme što sam ih gledao na TV-u, Travnik i Zvijezda u gostima i danas kući sve su protivnike nadigrali.
Po onome što sam vidio nadigrali su i mog Želju, ali su nesretno zijanili u zadnjim minutama utakmice.
Nije tacno brate,Borac je danas bio los,mozda cak i najlosije odigrana utakmica u zadnjih par sezona.Doduse teren je bio katastrofa,ali to nije opravdanje.0 (rijecima-nula) suteva u okvir gola od strane Borca.Kraj price.Nadam se da ce igraci biti rigorozno kaznjeni za nezalaganje.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.