FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Fkr.87 » 20 okt 2011, 08:25

lottdogg je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:ne znam sta se raspravljate sa ovim klubovima koji nam gledaju u ledja sad ce im mec sa slobodom to je njihova konkurencija :mrgreen:
Koji si ti faktor da vrijedjas Slobodu?
nisam ja nikakav faktor al tabela jeste :mrgreen:
Trenutna kriza, a ako cemo vec o nekim statistikama u zadnjih 9 utakmica protiv Slobode, tvoj Zeljo ima samo 3 pobjede 8-)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 21 okt 2011, 15:22

ma slobodu sam spomenuo bez razloga mogao sam bilo koga iz tog dijela tabele , ovo sam cisto rekao jer je i jedan njihov nedavno dosao na nasu temu kad smo bili ispod njih i rekao da je nas konkurent olimpic :mrgreen:

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 21 okt 2011, 15:38

Dajte ljudi, na ovoj temi se ne moze nista pametno procitati.
Ovdje dolaze forumasi i pricaju o svemu osim o Borcu! Dokad ce se to tolerisati?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

AdnanD
Kontakt:

Post Postao/la AdnanD » 22 okt 2011, 13:50

to je tako na forumima. krene se kod jednog a zavrsi neznam ni ja gdje.

nazalost.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 okt 2011, 17:34

Lagana pobjeda protiv Slobode.Sljedeca stanica Gabela,uzeti bod(ove),nastaviti sa dobrim rezultatima.Najvece iskusenje bice Sarajevo,kada bude dolazilo u zadnjem kolu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 okt 2011, 19:30

Kakav gol Grahovca, ono je bila majstorija; bravura koja se rijetko viđa u svijetu. Mada, ono je bilo više sretno nego spretno, ali eto... Sloboda je, nažalost, opet izgubila (u teškoj smo situaciji :( ), no barem je leg'o taj jedan gol (Joge :lol: ).

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 24 okt 2011, 13:17

Kakav je to gol bio uuuuu svaka čast. Samo nisam ni ja siguran jel bilo slučajno ili namjerno. Kako god, dobro je da opet igramo dobro i ako ovako nastavimo titula je opet blizu. Bitno je da protiv GOŠK-a ne izgubilo slijedeće kolo...

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 30 okt 2011, 15:50

Los borac danas bio nema sta, daj boze da vi i europu izborite, sretno u nastavku sezone. :P
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 okt 2011, 16:11

Ocajna igra Borca.Momci iz ekipe GOSK-a protiv curica iz Banjaluke.Nema se sta vise dodati.Od titule nista,od Evrope mozda,ali tesko.

lav
Kontakt:

Post Postao/la lav » 30 okt 2011, 17:28

Ne znam sta se dogadja s borcem ali smo vas ubili danas,pogotovo drugo poluvrijeme.
GOSK dobar,borben,motiviran
Borac bez pravog faula danas,kao da nisu htjeli tako su vam izgledali igraci danas
Potpuno zasluzena pobjeda GOSK-a
Morat ce te dobro ogulit guzicu za europu,inace nista
Sretno i zivili vi meni

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 20:35

HAAALLLOOOO velikaniiiii dal nassss cujeeeeteeeee....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 okt 2011, 20:38

vidovitadjemila je napisao/la:HAAALLLOOOO velikaniiiii dal nassss cujeeeeteeeee....
Ti uvijek moraš provocirati :D .Čudo je što svi dobivaju ban a ti nikad :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 okt 2011, 20:43

scootyTM87 je napisao/la:Los borac danas bio nema sta, daj boze da vi i europu izborite, sretno u nastavku sezone. :P
Nije Borac loš, nego je GOŠK dobar. Ove tri tekme što sam ih gledao na TV-u, Travnik i Zvijezda u gostima i danas kući sve su protivnike nadigrali.
Po onome što sam vidio nadigrali su i mog Želju, ali su nesretno zijanili u zadnjim minutama utakmice.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 okt 2011, 21:02

vidovitadjemila je napisao/la:HAAALLLOOOO velikaniiiii dal nassss cujeeeeteeeee....
Sta sam dozivio,da Borac iz Banjaluke,proziva navijac Travnika.Klub sa najvise namjestanja u istoriji domace lige,ubjedljivo najvise malverzacija i mutnih radnji,nesto se usudjuje provocirati jedan klub sa tradicijom kao sto je Borac.E svaka nam cast.

avlami97 je napisao/la: Nije Borac loš, nego je GOŠK dobar. Ove tri tekme što sam ih gledao na TV-u, Travnik i Zvijezda u gostima i danas kući sve su protivnike nadigrali.
Po onome što sam vidio nadigrali su i mog Želju, ali su nesretno zijanili u zadnjim minutama utakmice.
Nije tacno brate,Borac je danas bio los,mozda cak i najlosije odigrana utakmica u zadnjih par sezona.Doduse teren je bio katastrofa,ali to nije opravdanje.0 (rijecima-nula) suteva u okvir gola od strane Borca.Kraj price.Nadam se da ce igraci biti rigorozno kaznjeni za nezalaganje.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 21:14

Grdan je napisao/la:
Ti uvijek moraš provocirati :D .Čudo je što svi dobivaju ban a ti nikad :D .
Ma daj jubitubi sa drugog profila molim te evo se odmah poslije minut javljas i sa pravog ,molim te da vise ne pozivas na moje banovanje .Ja nisam nikog provocirao ,i izvinjavam se ako je to neko tako svatio,samo sam se zapitao gdje ste danas.Ja normalno volim GOSK koji mi je poslije Travnika jedan od najdrazih klubova u ligi, zato sto u njemu igraju bivsi igraci Travnika .Najbolji strjelac lige dok je igrao kod nas Fedja Dudic ,Siljak koji vam je danas mogao 3 komada uvaliti i Helvida koji vam je napade zaustavljao da i niste pomislili da krenete naprjed.A ti ces jubitubi jos svasta dozivjeti jer ono sto ste u Travniku uradili je prokletstvo koje traje i pratice vas dugo dugo ,dugooo.Za pocetak evo ti jedna omiljena moja pjesma od najvece pjevacke legende ovih prostora koje ima malo veze i sa vasim VELIKANOM u ciju su se velicinu uvjerili svi pred malim ekranima danas...A za kraj upozoricu te kao sto sam odavno obecao.Ipak se moja prorocanstva ostvaruju.Zapitaj se zasto...
" onclick="window.open(this.href);return false;
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 okt 2011, 21:16

Ti si stvarno mentalno bolesna osoba...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 21:24

jubitubi je napisao/la:Ti si stvarno mentalno bolesna osoba...
A tebi je to konstatacija kad ostanes bez teksa. Evo ti si mnogo inteligentan priznajem... :lol:
Nista ti ja nisam kriv samo se ostvaruje moja prognoza.Cvetkovic tvoj trener a ne moj je sve ispricao a rezultati se poklapaju s mojim prognozama...Jbg pametniji sam i vise znam sta cu ti ja ,ne moramo se vrijedjati jarane... :D

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 okt 2011, 21:25

@vidovitadjemila Jubitubi ti je rekao da ne zna ništa o Brotnju,zašto bi njega zanimao klub u 2. ligi Federacije kad ima klub u premijer ligi :D .Tvoja teorija nema nikakvo uporište,osim toga što ja i @jubitubi imamo isto mišljenje u vezi sa tobom,trebaš posjetiti liječnika.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 21:29

Grdan je napisao/la:@vidovitadjemila Jubitubi ti je rekao da ne zna ništa o Brotnju,zašto bi njega zanimao klub u 2. ligi Federacije kad ima klub u premijer ligi :D .Tvoja teorija nema nikakvo uporište,osim toga što ja i @jubitubi imamo isto mišljenje u vezi sa tobom,trebaš posjetiti liječnika,ako je ikako moguće sutra ujutro :D .
Pa dobro brate rodjeni pa ti vise branis Borac nego Brotnjo, evo nisi jubitubi O.K. :lol: ,ali imam neku imovinu u B.Luci pa da mjenjamo za Citluk , ako si zainteresovan javi pa da mjenjamo.Ja volim GOSK ti borac .Svak sebi sta kazes :lol:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 okt 2011, 21:30

vidovitadjemila je napisao/la:
Grdan je napisao/la:@vidovitadjemila Jubitubi ti je rekao da ne zna ništa o Brotnju,zašto bi njega zanimao klub u 2. ligi Federacije kad ima klub u premijer ligi :D .Tvoja teorija nema nikakvo uporište,osim toga što ja i @jubitubi imamo isto mišljenje u vezi sa tobom,trebaš posjetiti liječnika,ako je ikako moguće sutra ujutro :D .
Pa dobro brate rodjeni pa ti vise branis Borac nego Brotnjo, evo nisi jubitubi O.K. :lol: ,ali imam neku imovinu u B.Luci pa da mjenjamo za Citluk , ako si zainteresovan javi pa da mjenjamo.Ja volim GOSK ti borac .Svak sebi sta kazes :lol:
Ti i pibizo ste posebni slučajevi :lol: .

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []