FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

el-fighter
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la el-fighter » 14 avg 2009, 10:34

Volio bih da Ribery ostane, a ako želi da ide neka ga uprava pusti, a da u zamjenu traži Robena i Sneijdera i još para. Nama bi ovo bilo dobro rješenje, jer smo bez Riberija slabi na toj poziciji, tako da bi nam Roben legao kao kec na desetku. Snajdera bi vjerovatno negdje utrpali i on bi igrao. Van Bomela poslat u amatere, a Altintopu dati više šanse bio bi to pravi Bayern.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 14 avg 2009, 10:46

ma daoce ga vise dat....dobiju snajdera i robena i jos 30 mill....pa za 30mill mogu se pojacati za bosingwu i za kakog dobrog golmana..... :ugeek:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 14 avg 2009, 10:54

ajmo Bavarci pokrenite peticiju da puste Riberya u Madrid :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 14 avg 2009, 12:31

Ponuda je odlicna ,Vart i Robben su sjajni igraci ,30 miliona nije malo ,i to sve za igraca koji ostaje maximalno 1 godinu u klubu .Ali opet sumnjam da ce ga pustit da ode ,previse su putu rekli ne iz Bayerna da bi sada promjenili odgovor ,gdje ce protiv sebe :D .Dobra vijest je da se Ribery oporavio ,igra je nesto malo sad za Francuze ,tako da bi trebao i protiv Werdera igrati koliko toliko .Da gledamo dok jos uvijek mozemo carolije brata Bilala ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 avg 2009, 13:44

Dobro ponuda ako je i istinita. Nadam se da će prihvatiti, i onda Bosingwu dovedu, ma majstorski sve. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 avg 2009, 23:51

Van Gaal nece Bosingwu, mada je Uli bio zainteresovan za njega, slaba fajda.
Sutra protiv Werdera, koji nas lani isprasi postenski :evil:
I nagovjestio losu sezonu, pogotovo na domacem terenu. Silni kiksevi, sve do tekme sa KSC-om (pred kraj sezone) sa uvijek primljenim golom na Areni.
Ocekuje se povratak Bilala (makar 20 min.), koji je istrcao za Francuze u srijedu nakon 81 dana, bez odigrane utakmice.
Ocekujem puno od Tymoschchuka da konacno pokaze svoju klasu, u napadu bi trebao biti Gomez i Klose, ali mislim da ce i za Olica naci mjesta, pogotovu nakon zadnjih dobrih partija.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2009, 00:36

Čuj neće Bosingwu a nezadovoljan odbranom. Kako je meni Patriota odvratan lik. Jao nam trenera u PM. I uvijek nešto ljut na Anatolija, valjda što je ovaj dao intevju u kojem kaže da nije došao da sjedi na klupi. Sada Patriota glumi neki autoritet. Bježi , nemaš ti veze Van Gaalu.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 15 avg 2009, 00:46

Prejak trener ;)

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 15 avg 2009, 00:54

Rz88 je napisao/la:Čuj neće Bosingwu a nezadovoljan odbranom. Kako je meni Patriota odvratan lik. Jao nam trenera u PM. I uvijek nešto ljut na Anatolija, valjda što je ovaj dao intevju u kojem kaže da nije došao da sjedi na klupi. Sada Patriota glumi neki autoritet. Bježi , nemaš ti veze Van Gaalu.
Slazem se cuj nece Bosingwu, toliko nam treba igrac po toj strani a on glumi nesto stavice Lahma na toj strani i onog crnog idiota sto je doveo ce igrati lijevog koji je to hadalj od trenera nemogu da vjerujem! Jos mu Van Bomel igra a Tymu drzi na klupi e boze koga smo mi doveli za trenera ovaj ce nas unisitit :!:

ROB22
Kontakt:

Post Postao/la ROB22 » 15 avg 2009, 00:58

TM1987 je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
TM1987 je napisao/la:Izgleda da ce otici u West Ham posto je jako dobar sa Zolom, a kod nas slabo igra tako da ce najvjerovatnije otici, ma da sumljam da ce dovesti Bosingwu znam vise napamet kakva nam je uprava.
Pa zar vi mozete pustiti igraca da vam ode iz kluba, drzite Riberya pod kljucem, nedate mu ni da misli o Realu, a kao lafo prodali bi Tonia, a Toni vam najbolji napadac. Al mozda vam je uprava dosla pameti i skontala da je bolje da se sada rijesite tih igraca, jer ove godine i mozete uzeti nesto para za njih dok bi naredne otisli za sicu...
Ribery nam je najbolji igrac i jedan od najboljih igraca na svijetu na svojoj poziciji :!: Zato njega ne pustamo bas tako ! Kazes da nam je Toni najbolji napadac ? Ti onda slabo pratis Bayern, odigrao je prvu sezonu dobro, Ribery mu svaku loptu nabaci i on postigne gol, proslu sezonu je odigrao lose, nit trci nit se trudi ceka sam u napadau da mu neku dadne loptu i da postigne gol to je njegova igra, doveli smo Gomeza kojeg smo skupo platili, veoma slican Toniu ali ovaj se makar trudi trci, puno mladji i sigurno ce izrasti u velikog napadaca tu je Klose i Olic, tako da nam ne treba vise maneken.
Pa sta ti ocekujes od jednog napadaca?
Jell ocekujes da mozda sam sebi daje lopte,ili da igra u odbrani.
On i postoji u sesnaestercu da kada dobije loptu zapuca gol ako je to moguce,to je njegov posao.
Ribery i igra tu gdje igra,da bi davao lopte onome ko je u napdau.
Raul je oborio sve rekorde i za Spaniju,i za Real i u Ligi prvaka,a pola golova je dao sa crte.
To su igracine,posao mu je da daje golove a kako to nije vazno.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 avg 2009, 01:21

geronimo je napisao/la: Sutra protiv Werdera, koji nas lani isprasi postenski :evil:
Unaprijed se radujem toj utakmici! :twisted:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 15 avg 2009, 01:21

ROB22 je napisao/la: Pa sta ti ocekujes od jednog napadaca?
Jell ocekujes da mozda sam sebi daje lopte,ili da igra u odbrani.
On i postoji u sesnaestercu da kada dobije loptu zapuca gol ako je to moguce,to je njegov posao.
Ribery i igra tu gdje igra,da bi davao lopte onome ko je u napdau.
Raul je oborio sve rekorde i za Spaniju,i za Real i u Ligi prvaka,a pola golova je dao sa crte.
To su igracine,posao mu je da daje golove a kako to nije vazno.
Ne ja ocekujem napadaca kojem ne trebaju 4-5 prilike da zabije gol :!: Toni je bio pravi prvu sezonu ovu drugu sezonu je odigrao strasno lose treba mu pet 100% prilika da bi zabio gol, i vise nam nije potreban, jer imamo 3 napadaca koja su sigurno puno bolja od njega Klose,Olic i Gomez.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2009, 01:24

bayern pobjeđuje, tako barem ja mislim. nije meni radi Bundeslige, ionako 1 mjesto. meni je sada važnija LP.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 avg 2009, 01:33

.ebeno ce vam bit sutra..Werder vam je tradicionalno najtezi moguci protivnik..uvijek nekako u Minhenu odigraju iznad svojih mogucnosti...opet bi trebala bit kisa golova..pogotovo sto Werderu ne igraju drugi i treci stoper..Naldo i Prodl..ni Boenisch cini mi se nece igrat...znaci samo im Mertesacker valja od ovih koji ce igrat..ako ih sutra ne dobijete s bar 2 razlike slabi ste ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2009, 01:37

Heh, nema Ailtona i sve je odmah lakše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma trebali bi ovo uzeti.

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 15 avg 2009, 01:41

Nadam se pobjedi Bavaraca :!:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 avg 2009, 01:44

Rz88 je napisao/la:Heh, nema Ailtona i sve je odmah lakše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma trebali bi ovo uzeti.
a Bgm. ni Micouda :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2009, 01:50

Njega sam zaboravio haha. Kad se smo sjetim tih loših (dobrih) vremena, kako je sve lijepo bilo.

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 15 avg 2009, 01:55

TM1987 je napisao/la:Nadam se pobjedi Bavaraca :!:
I ja se nadam pobjedi.Kako sam čuo večeras na DSF-u u Bundesliga aktuel početnom sastavu biće Sosa prije Baumjohana.Van Gaal se još nije odlučio ko će sa Gomezom u napad Klose ili Olić.Sastav koji se očekuje je:
...........................................Rensing....................................
........Lahm.............Badstuber..................Van Buyten............Pranjić
........................................Tymoshchuk....................................
........Altintop........................................................Schweinsteiger
.....................................Sosa(Baumjohan).................................
..........................Gomez.........................Klose(Olić)...................

Sretno momci očekujem pobjedu
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2009, 01:57

Volio bih da igra Buamjohan, nakav mi bolje izgleda od Sose na terenu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []